Vykupujem staré kožky perie:D

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
feromakovi
Expert
Expert

Vykupujem staré kožky perie:D

Príspevok od používateľa feromakovi »

Zdravím,
túto tému som založil preto aby som sa niečo dozvedel o tomto obchode.
kôli tomu keď som vymieňal autobatériu tak som sa chcel starej zbaviť...a v odbornom stredisku kde to vyberali som to chcel odovzdať ale za to pýtali odo mňa peniaze za jej likvidáciu...no a v mojom okolí bydliska chodí dodávka s maďarskými ŠPZ a vykupujú dokonca aj staré autobatérie...a to sa chcem opýtať či niekto nevie ako na tom môžeu zarábať ešte navyše aj na palivo a tak...keď ja som mal za likvidáciu platiť a oni môžu platiť iným že im tú baterku dajú...ako je to možné??? :?: :?: :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Bateriu "ekologicky" rozoberu, kyselinu niekam vyleju, ktovie kam :D a olovo predaju v madarsku, asi maju lepsie ceny. Musi im to sakra dobre vynasat ked chodia tak daleko.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

prosimta, necakaj ze by si za tu baterku dostal nejake extremne sumy. Max tak 1€, oni baterku rozlozia a olovo odovzdaju do zbernych surovin (kyselinu do zachoda a pod.)...teda aspon myslim lebo neviem co este by sa dalo s tymi baterkami robit,mozno keby bola ako-tak funkcna tak predat ako pouzity tovar.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Uz to bolo aj v TV novinach ze takato cinnost je protizakonna...Oni tie rozobrane baterie musia cez hranice prepasovat ako nejaku drogu, lebo vyvazat kov bez povolenia a hlavne ked ide o olovo je trestne. Ty ako spravne ekologicky mysliaci jedinec by si mal takuto bateriu odovzdat v zbernych surovinach alebo ked kupujes novu tak staru priniest do obchodu.
feromakovi
Expert
Expert

jasné

Príspevok od používateľa feromakovi »

ha veď o to pokoj ešte mi zatiaľ straší v garáži tá baterka ja som to len nedokázal pochopiť že sa dá aj na niečom takom zarobiť...dosť mi to pripomína Mŕtve duše od Gogoľa myslím :) tie ľudské fígle naozaj niekedy nemajú hranice
Napísať odpoveď