sorry, ale:Nadeo napísal:Kedze mam ist na birmovku tak musim chodit kazdu sobotu (este ze nie cez prazdniny). Vyuzivam cas na rozmyslanie. Proste som sa minule prichytil, ako som vosiel do kostola a zrazu iba vychadzam...
//sorry za ot, k+
sorry, ale:Nadeo napísal:Kedze mam ist na birmovku tak musim chodit kazdu sobotu (este ze nie cez prazdniny). Vyuzivam cas na rozmyslanie. Proste som sa minule prichytil, ako som vosiel do kostola a zrazu iba vychadzam...
sorry kamo, ale klamesjoejoe napísal:diki... no viem ze sa vam to zda divne ale u nas trva omsa 1:45 minut cez tyzden a 2 hodky nedelu nas farar velmy ale velmy rad rozprava.. poza kostol som bol tieto dva dni ale asi im to uz dosloskusim si dneska tu mp3 zobrat..... inak sa mi pacilo o tom velkom tresku co tu niekto napisal
![]()
Ti tvoji kamarati co maju 23 rokov urcite nechodia do kostola preto, aby nemali problemy s rodicmipeterkozel napísal:ale daju, ved ked raz poviem ze tam za toho boha nepojdem tak co spravia, snad ta tam nedotiahnu na silu, ved samotny fararkovia to hovoria,ze je uplna blbost nutit ludi chodit do kostola a vobec uplne vidno aky su ludia vygumovany lebo poznam xy ludi co maju 23.rokov a v nedelu ked sme napr.na chate utekaju do kostola lebo maju strach ze ked pridu domov tak im ich je*ly rodicia polozia otazku-co bolo na kazni, je to fanatizmus jak svina
ty trepes pretoze ak niekto chodi do kostola ma sa z toho tesit-nie ze sedis na chate v nedelu rano,pijes pivo a niekto zahlasi,jooj idem ja do kostola nech mi mamka zas nenadava aky som neznaj boh a flakacpiton napísal:Ti tvoji kamarati co maju 23 rokov urcite nechodia do kostola preto, aby nemali problemy s rodicmi
Chlapci, trepete dve na tri...
jasne ze nebavi, ktore decko vnima o co vlastne v kostole ide?, je to nic ine iba sku**** vnucovanie fanatizmu...Frco napísal:preco, moze byt, ked maju pridrbanych rodicov, ktori by chlpacov boli schopni vyhadzat z bytu/domu
Ale tiez tomu nechapem, ved uz taky 12 rocny sa sam musi rozhodnut, ci ho to bavi alebo nie.
s otvorenymi ustami odisiel...ze boh nieje len v kostole je vsade tam kde som aj ja... ci sa mylim pan farar? je len v kostole??
nie mam 2x tolkoaughostino napísal: Pointa: Dufam, ze ten 7 rocny chalan nie je zakladatel temy
ani si nevies predstaivit ako rad by som klamal..sorry kamo, ale klames Smile alebo ti nefunguju hodinky...
Co je tohle za temu?? Kolik ti je 12?? Zkus tam treba s plna hrdla zarvat "At zije Satan" po tomhle se urcite nudit nebudes.joejoe napísal:caute ludia...
no musim chodit do kostola a moc sa mi tam nechce chodievaju tam aj rodicia a teraz chodievam poza a su stym dost podrazdeny a potrebujem radu co mam robit nech sa nenudim v tom nudnom a ospalom kostole...viem ze to tu pisem ako maly chlapec (co aj som) ale co take ? x)
ale eucharistia je len v kostole...mas chodit pravidelne na prijimanie...hakker napísal:len tak na okraj napisem...
do kostola nechodim ale v boha verim..je to hriech?
ked som bol dat pokrstit syna tak mi pan farar povedal ze preco nechodim do kostola, ze ci si nenajdem par hodin na to ist na omsu...
ja som mu povedal: s otvorenymi ustami odisiel...
ja som tam raz skoro odpadol...ked som chytal za klucku uz som nic nevidel, este sekundu a ozaj odpadnem...kutlo napísal:ja vzdy spim:DDD...bo vzdy ked som v kostole sa mi zíva....alebo sa vyhovirim ze sa tam ned dychat..a je mi zle