ZŠ: stolny tenis, basketbal, futbal, vybijana, florbal
SŠ: nemame telocvicnu, iba do jednej triedy dali zinenky + rebriny a tam cvicime uz stvrty rok gymnastiku, jako debili
TELESNÁ VÝCHOVA
Ach, telesnú mám rád, pre mňa oddychová hodina, avšak keď robíme kotrmelce, premety, gymnastiku všeobecne, mlynské kolá.. Nemám to vôbec rád. Skôr lotpové hry - volejbal, futbal, basketbal, hádzanú, ping-pong, florbal - to ma baví. Rovnako aj behy, síce vytrvalostné ani nie (taká 12minútovka, pfuj) ale šprinty si rád zabehnem. Na základke sme hrali 90% hodín volejbal a zvyšok futbal, basket, hádzanú. Som zvedavý, ako bude na strednej.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Minule sme mali hrazdu - alebo neviem ako sa tomu povie , proste pred vami tyc , mal som sa na nu vyskocit tak , aby som sa drzal len rukami a kotrmelec . Pana , mne bolo z toho normalne zle , ja som sa bal , ze by som sa niekde v strede kotulu zasekol a spadol by som na hlavu .
To je ako by ma niekto nutil ist na centrifugu .
To je ako by ma niekto nutil ist na centrifugu .
-
Old Dirty Bastard
Guru
na strednej ako nepovinny predmet? tak to ešte potrvaTalian napísal:Ja by som dal telesnu od strednej ako dobrovolny predmet .
Na aku skolu si preboha isiel ?Old Dirty Bastard napísal:na strednej ako nepovinny predmet? tak to ešte potrvaja som to mal aj na vyške ako povinny heh
Ja som telesnú mal vždy rád. Na základnej škole sme väčšinou hrávali futbal a popritom sme sem - tam urobili nejaké súťaže v šprintoch, lezení na tyči alebo skokoch do diaľky. Na gympli sme mali trochu náruživejšieho telocvikára, takže nás nútil aj do gymnastiky a iných ekvilibristických cvičení, čo som nemal rád. No ale posledné 4 roky to bola poväčšinou pohoda - polovica ľudí hrala skoro celý rok futbal a tá druhá zase basketbal. Teraz na vysokej škole budem mať telesnú ako nepovinný predmet, ale dám si ju a dúfam, že konečne sa budem môcť basketbalu venovať trochu viac