TELESNÁ VÝCHOVA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ZŠ: stolny tenis, basketbal, futbal, vybijana, florbal
SŠ: nemame telocvicnu, iba do jednej triedy dali zinenky + rebriny a tam cvicime uz stvrty rok gymnastiku, jako debili
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Ach, telesnú mám rád, pre mňa oddychová hodina, avšak keď robíme kotrmelce, premety, gymnastiku všeobecne, mlynské kolá.. Nemám to vôbec rád. Skôr lotpové hry - volejbal, futbal, basketbal, hádzanú, ping-pong, florbal - to ma baví. Rovnako aj behy, síce vytrvalostné ani nie (taká 12minútovka, pfuj) ale šprinty si rád zabehnem. Na základke sme hrali 90% hodín volejbal a zvyšok futbal, basket, hádzanú. Som zvedavý, ako bude na strednej.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ZŠ - v podstate len futbal, učitelove pokusy o nejaké cvičenia sme vždy odignorovali.
SŠ - Vždy rozvička a futbal, kto nehral futbal, hral ping-pong a ešte sme mali takú predpotopnú posilovňu.
VŠ - Voliteľný predmet, ale dal som si. Zase len futbal, ale nevadí mi to, rád si zahrám.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Minule sme mali hrazdu - alebo neviem ako sa tomu povie , proste pred vami tyc , mal som sa na nu vyskocit tak , aby som sa drzal len rukami a kotrmelec . Pana , mne bolo z toho normalne zle , ja som sa bal , ze by som sa niekde v strede kotulu zasekol a spadol by som na hlavu .

To je ako by ma niekto nutil ist na centrifugu .
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Talian napísal:Ja by som dal telesnu od strednej ako dobrovolny predmet .
na strednej ako nepovinny predmet? tak to ešte potrva :) ja som to mal aj na vyške ako povinny heh
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Old Dirty Bastard napísal:na strednej ako nepovinny predmet? tak to ešte potrva :) ja som to mal aj na vyške ako povinny heh
Na aku skolu si preboha isiel ? :oops:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som telesnú mal vždy rád. Na základnej škole sme väčšinou hrávali futbal a popritom sme sem - tam urobili nejaké súťaže v šprintoch, lezení na tyči alebo skokoch do diaľky. Na gympli sme mali trochu náruživejšieho telocvikára, takže nás nútil aj do gymnastiky a iných ekvilibristických cvičení, čo som nemal rád. No ale posledné 4 roky to bola poväčšinou pohoda - polovica ľudí hrala skoro celý rok futbal a tá druhá zase basketbal. Teraz na vysokej škole budem mať telesnú ako nepovinný predmet, ale dám si ju a dúfam, že konečne sa budem môcť basketbalu venovať trochu viac :)
Napísať odpoveď