F.A. Premier league
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale ked si to ak zoberies tak minulu sezonu nebolo vidno az tak Wallcota, Neviem Arsene ako keby si ho setril, taktiez sa mi paci Nicklas Bendtner, vyskoky, rychly - 2. Ibrahimovic
, Jack ak by nastupoval castejsie tuto sezonu, talk bude sa budestrasne podobat tipom na Messiho, nie priliz vysoky, lavak ale v jednom sa lisi Messimu a to je dost podstatne.....NIE JE TAKY SEBEC ako Messi......Hral 8 zapasov ak sa nemylim, dal 1 genialny gol.....A este sa mi paci mladik v sluzbach Arsenalu Waleshan Aaron Ramsey takisto nedostal az tak vela prilezitosti v sluzbach the Gunners....
23 Andrei Arshavin
18 Mikaël Silvestre
19 Jack Wilshere
24 Vito Mannone
28 Amaury Bischoff
21 Lukasz Fabianski
30 Armand Traoré
12 Carlos Vela
16 Aaron Ramsey
08 Samir Nasri
26 Nicklas Bendtner
09 Eduardo da Silva
03 Bacary Sagna
38 Kerrea Gilbert
14 Theo Walcott
27 Emmanuel Eboue
01 Manuel Almunia
22 Gaël Clichy
20 Johan Djourou
17 Alexandre Song
15 Denilson
10 William Gallas
07 Tomáš Rosický
06 Philippe Senderos
05 Kolo Touré
Toto by mali byt zatial aktualny hraci Arsenalu napriklad toho Vita Monnoneho som este nevidel hrat
23 Andrei Arshavin
18 Mikaël Silvestre
19 Jack Wilshere
24 Vito Mannone
28 Amaury Bischoff
21 Lukasz Fabianski
30 Armand Traoré
12 Carlos Vela
16 Aaron Ramsey
08 Samir Nasri
26 Nicklas Bendtner
09 Eduardo da Silva
03 Bacary Sagna
38 Kerrea Gilbert
14 Theo Walcott
27 Emmanuel Eboue
01 Manuel Almunia
22 Gaël Clichy
20 Johan Djourou
17 Alexandre Song
15 Denilson
10 William Gallas
07 Tomáš Rosický
06 Philippe Senderos
05 Kolo Touré
Toto by mali byt zatial aktualny hraci Arsenalu napriklad toho Vita Monnoneho som este nevidel hrat
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
senderosa chce everton tak neviem kto bude hrat v obraneTalian napísal:Ci nebude achilovka obrana , neviem ci spoliehate na Senderosa , ale ten v Milane vyhorel .
-
IamMartinQo
Star
Nemame??Ti to vazne beries zodpovedneInnocence napísal:Talian: Ja neviem, myslíš, že okrem Senderosa nemáme v obrane nikoho schopného?
Takto sa má vyjadrovať správny Gooner, ja už Arsenal beriem ako svoj klub. Preto o ňom píšem v prvej osobeIamMartinQo napísal:Nemame??Ti to vazne beries zodpovedne
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
ten gibbs sa ukazal v par zapasoch v dobrom svetle tak uvidime,i ked ma len 19 rokov co je do obrany dost malo,mozno prekvapiInnocence napísal:Takto sa má vyjadrovať správny Gooner, ja už Arsenal beriem ako svoj klub. Preto o ňom píšem v prvej osobe
-
IamMartinQo
Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
----------------------------------Almunia--------------------------------------------
Sagna------------?????------------------------Gallas-----------------Clichy
-------------------Fabregas------------------??????------------------------
------Walcott--------------------------------------------------Arshavin--------
-------------------------Eduardo------------Van Persie---------------------------
To by bolo hodne ofenzivne .
Sagna------------?????------------------------Gallas-----------------Clichy
-------------------Fabregas------------------??????------------------------
------Walcott--------------------------------------------------Arshavin--------
-------------------------Eduardo------------Van Persie---------------------------
To by bolo hodne ofenzivne .
On je veľmi šikovný hráč, veď reprezentuje Albion U21, len má sakra strašnú smolu, napr. pošmyknutie sa v semifinále LM proti Manchestru, rýchly gól tuším Park-Ji-Sunga na Ashburton Grove a potom to v tom zápase s Arsenalom išlo dolu vodou, škoda. Inak s to základnou jedenástkou je to ťažké, ešte som nevidel žiaden zápas Arsenalu túto sezónu, len highlighty a z toho ťažko rozpoznať, ale tak keď začne sezóna a uvidím hráčov v akcii, akú majú formu atď. napíšem tu.M.a.R.o.s.H napísal:ten gibbs sa ukazal v par zapasoch v dobrom svetle tak uvidime,i ked ma len 19 rokov co je do obrany dost malo,mozno prekvapi
-
IamMartinQo
Star
Alebo skôr Vermaalena? Ťažko povedať, Arsenal má vzadu dosť vyrovnaných hráčov, skôr ma zaujíma, ako to bude v útoku. Ďalšie zaujímavé správy z PL sú, že Manchester United chce Silvu, ale ten chce ostať v Španielsku.IamMartinQo napísal:Talian : Na stoperske miesto by som dal este Djoruho ten na konci min. sezony podaval stabilne vykony v zaklade
Mimochodom, ako práve čítam, tak z Kola Tourého sa vykľul riadny hajzel, rýpe do svojho bývalého klubu, toto mu len tak neprejde. Kolo Touré: V tíme Arsenalu chýba prirodzený vodca. odteraz ho nemám rád.
Z toho Pirla vraj napokon nič nebude
http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... stup-pirla
Ufff, to sa mi uľavilo
http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... stup-pirla
Ufff, to sa mi uľavilo
-
IamMartinQo
Star
Ano vzdau je to pokryte dobre, dozadu netreba ziadne posily, a ten Toure, vzdy som si myslel ze je to dobry stoper ale po tomto vyhlaseni je to ako povedal Innocence halzel....Keby vydrbany Arabi nekupili terajsi ManArabInnocence napísal:Alebo skôr Vermaalena? Ťažko povedať, Arsenal má vzadu dosť vyrovnaných hráčov, skôr ma zaujíma, ako to bude v útoku. Ďalšie zaujímavé správy z PL sú, že Manchester United chce Silvu, ale ten chce ostať v Španielsku.
Mimochodom, ako práve čítam, tak z Kola Tourého sa vykľul riadny hajzel, rýpe do svojho bývalého klubu, toto mu len tak neprejde. Kolo Touré: V tíme Arsenalu chýba prirodzený vodca. odteraz ho nemám rád.
Ale Araby maju teraz dobru Ofenzivu :
Emmanuel Adebayor (TGO)
Craig Bellamy (WAL)
Valeri Bojinov (BUL)
Felipe Caicedo (ECU)
Jô (BRA)
Benjani Mwaruwari (ZIM)
Robinho (BRA)
Roque Santa Cruz (PRY)
Carlos Tevez (ARG)
Ale neviem naco im je tolko vela utocnikov
-
IamMartinQo
Star
Everton je pre neho dobry . Saha uz nie je to co byval v casoch , ked vytlacil Nistelrooya zo zostavy . Yakubu tomu to niak nepali . Jo je spravna volba pre Everton .IamMartinQo napísal:Hej to mi nejak uslo, ale Jo vraj chce ostat v Evertone, asi najlepsie co mohol urobit, na konci sezony ked hostoval v Evertone tak podaval paradne vykoni v predu s Cahilom a Felainim
Tak tak, v ManArabe je pretlak útočníkov, tomu sme sa venovali už pár strán dozadu, ale čo ja viem, ja ich nemám rád. Emmanuel Arabayor sa mi nepáčil ani keď bol v Arsenale, nebol efektívny, nemal dobrú techniku a jediné, čo mu pomáhalo dostávať sa do zostavy The Gunners bola jeho výška a hra hlavou. Craiga Bellamyho neznášam odkedy nám v kvalifikácii na EURO'08 nasúkal na Tehelnom poli hattrick - aj keď uznávam, je to výnimočne rýchly, šikovný a efektívny útočník. Robinho mi je jediný sympatický spomedzi všetkých forwardov, páči sa mi, ako sa vie pohrať s loptou a zatancovať si s obrancami, ale veď je to Brazílčan, čo sa čudujem. Santa Crúza veľmi nesledujem, nvm ani kde hral, ale pamätám si ho tuším z Bayernu (?) a tam hral celkom pekný futbal. A nakoniec Tevéz - páčil sa mi po príchode na ostrovy s Mascheranom, ale teraz sa to zmenilo, don't like him. Toľko k útoku, ja len dúfam, že Vlado Weiss bude hrať alebo odtiaľ rýchlo zmizne na hosťovanie (skôr to vidím na to druhé).