Repraky + sluchatka naraz

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
usbecko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Repraky + sluchatka naraz

Príspevok od používateľa usbecko »

Nazda. Potreboval by som pomoct ako by mi mohli naraz ficat repraky a sluchadla naraz. Repraky 2+1, sluchatka take obycajne od t-com a zvukova karta:

Diky za pomoc.

//t0m4s3 - obrazok vymazany, viz. pravidla
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kup si rozbocovac z 1x jack na 2x jack stereo ;)
feki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa feki »

alebo rozstrihni kable a pokrut ich dokopy :P ...tiez riesenie :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@feki: ty si iná kapacita :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja to riesim tym rozbocovacom. davnejsie som kupil tusim v hornbachu jeden lacny za 25 Sk a casto sa stavalo, ze nepriklad v sluchatkach nesiel jeden kanal. potom som kupil v datarte dva (po jednom nepredavali) a funguje to skvele. odporucam rozbocovac :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

potrebujes toto :wink:
Prílohy
PB200105.jpg
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ten rozbocovac je riesenie...Ale ak zapojite paralelne sluchatka a reproduktory(pripad tohoto rozbocovaca),tak to ovplyvni signal...Cize sa vam mozu menit vysky a basy :idea:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

IMHO nic sa ti nebude menit ked das hlasitost jedneho zo zariadeni na minimum. nikto snad nepeckuje naraz aj repraky aj sluchatka.
btw ten odfoteny rozbocovac je prave ten lacny crep, co mne robil neplechu. ako vidim, tak zrejme som len narazil na zly kus :D
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

PROSIM, NEVEDEL MI NEIKTO PORADIT ABY MI ISLI AJ REPRAKY AJ SLUCHATKA?

Repraky - Zvukovka
Sluchatka - USB

Pripadne ako rychlo prepinat medzi bez nutnosti odhlasenia sa zo systemu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Repraky + sluchatka naraz

Príspevok od používateľa Runes »

usbecko napísal:Nazda. Potreboval by som pomoct ako by mi mohli naraz ficat repraky a sluchadla naraz. Repraky 2+1, sluchatka take obycajne od t-com a zvukova karta:

Diky za pomoc.
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... ie=8&obr=8 napr toto ale ja som volakedy na strednej robil indikator vybudenia ktori mam vlastny zosik a tam som mal zabudovany rozbocovac je to troska mimo temy ale tym zabranilo skresleniu :-) a este to aj pekne blikalo aj lava aj prava strana zvlast :-P

a to co mas ty za vec ako jedny sluchatka na USB a repraky na 3,5mm jack ??? a ked zapojis to USB tak sa automatycky odpoji vystup na zvukovke ci co
co ti pojde mono mam to tak doma a ie stereo sak to ti rozdeli pravy kanal na 2 prudy aj lavy akurat sa tym znizi signal a preto sa deformuje zvuk potom
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

rozbočovač to síce je ale ak to máš tak zapojene tak ti nepojde stereo ale mono a ide ti to tak stále cez ten rozbočovať nikdy by som si to tak nezapojil iba ak osobitne teda cez špecialnu zvukovku ako mám ja :D
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

turtlak69 napísal:IMHO nic sa ti nebude menit ked das hlasitost jedneho zo zariadeni na minimum.
Nemas pravdu...Tieto dva vstupy sa ovplyvnuju-nakoko kazdy ma svoju impedanciu a pri ich paralelnom spojeni sa hodnota tohoto odporu logicky meni.Je jedno ako to mas hlasno..
Matej18 napísal:rozbočovač to síce je ale ak to máš tak zapojene tak ti nepojde stereo ale mono
Vsak tie rozbocovace su aj stereo :wink: .
salami
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa salami »

turtlak69 napísal:nikto snad nepeckuje naraz aj repraky aj sluchatka.
ja tak hram csko stale - susedia ma uz nejaky cas nie anie odzdravit ale mfp awp aj citim ked nemam ponozky na nohach a cs je o filingu nie ?

inak neviem, ci je v mojom kompe jedna z dalsich anomalii ale ked dam sluchatka dopredu, tak sa mi repraky nevypnu. a kedze su to dva rozdielne vystupy, tak ani zvuk neni skresleny ;)

mb: asus a8v-e se so zvukovkou co je onboard(s drajvermi od dosky), ale je mozne ze je to sposobene noname bednou(resp tym frontpanel audio polsakom) bo ked do usbcka v predu pripojim daco, zacnu mi sluchatka piskat :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

turtlak69 napísal:IMHO nic sa ti nebude menit ked das hlasitost jedneho zo zariadeni na minimum. nikto snad nepeckuje naraz aj repraky aj sluchatka.
btw ten odfoteny rozbocovac je prave ten lacny crep, co mne robil neplechu. ako vidim, tak zrejme som len narazil na zly kus :D
Hej?Ja mam tiez presne take iste doma 3 a asi som narazil na 3 vadne kusy :D.Teraz to mam pichnute v notebooku a nedajboze ze sa do toho trocha oprem fakt len 2 milimetre a uz ma notebook strasi svojimi reprakmi namiesto mojich creativov lebo "akoze" sa repraky vypojili z jacku.Neodporucam :P
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

ja mam skor opacny problem, zapojim sluchadla na predny panel a idu mi, ale repro sa nevypne, takze hraju aj repraky aj sluchadla(a to nechcem)
MSI EX610X, Realtek HD Audio, Win XP
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Obnovil si 2 roky staru temu :).ALe ked je uz obnovena pridam sa.Neviete preco ked mam zapojen v rozbocovaci 2 kusy slucahdiel a jedny su s ovladanim hlasitosti tak ked na tych jednych znizim halstitost znizi sa hlasitost aj na druhych?Vobe tomu nechapem :D
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

A fungoval by ten rozborovac ak tam zapojim mikrofon a subofer s centrom :D. Blba otazka co.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Urcite hej :D.Vsak trochu premyslaj :D.Ked zapojis vstup a vystup cez rozbocovac do jedneho vstupu alebo vystupu tak ti pojde bud iba vstup alebo vystup nie?Uvazuj logicky :D
Napísať odpoveď