Repraky + sluchatka naraz
Repraky + sluchatka naraz
Nazda. Potreboval by som pomoct ako by mi mohli naraz ficat repraky a sluchadla naraz. Repraky 2+1, sluchatka take obycajne od t-com a zvukova karta:
Diky za pomoc.
//t0m4s3 - obrazok vymazany, viz. pravidla
Diky za pomoc.
//t0m4s3 - obrazok vymazany, viz. pravidla
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Repraky + sluchatka naraz
co ti pojde mono mam to tak doma a ie stereo sak to ti rozdeli pravy kanal na 2 prudy aj lavy akurat sa tym znizi signal a preto sa deformuje zvuk potomusbecko napísal:Nazda. Potreboval by som pomoct ako by mi mohli naraz ficat repraky a sluchadla naraz. Repraky 2+1, sluchatka take obycajne od t-com a zvukova karta:
Diky za pomoc.
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... ie=8&obr=8 napr toto ale ja som volakedy na strednej robil indikator vybudenia ktori mam vlastny zosik a tam som mal zabudovany rozbocovac je to troska mimo temy ale tym zabranilo skresleniua este to aj pekne blikalo aj lava aj prava strana zvlast
a to co mas ty za vec ako jedny sluchatka na USB a repraky na 3,5mm jack ??? a ked zapojis to USB tak sa automatycky odpoji vystup na zvukovke ci co
Nemas pravdu...Tieto dva vstupy sa ovplyvnuju-nakoko kazdy ma svoju impedanciu a pri ich paralelnom spojeni sa hodnota tohoto odporu logicky meni.Je jedno ako to mas hlasno..turtlak69 napísal:IMHO nic sa ti nebude menit ked das hlasitost jedneho zo zariadeni na minimum.
Vsak tie rozbocovace su aj stereoMatej18 napísal:rozbočovač to síce je ale ak to máš tak zapojene tak ti nepojde stereo ale mono
ja tak hram csko stale - susedia ma uz nejaky cas nie anie odzdravit ale mfp awp aj citim ked nemam ponozky na nohach a cs je o filingu nie ?turtlak69 napísal:nikto snad nepeckuje naraz aj repraky aj sluchatka.
inak neviem, ci je v mojom kompe jedna z dalsich anomalii ale ked dam sluchatka dopredu, tak sa mi repraky nevypnu. a kedze su to dva rozdielne vystupy, tak ani zvuk neni skresleny
mb: asus a8v-e se so zvukovkou co je onboard(s drajvermi od dosky), ale je mozne ze je to sposobene noname bednou(resp tym frontpanel audio polsakom) bo ked do usbcka v predu pripojim daco, zacnu mi sluchatka piskat
Hej?Ja mam tiez presne take iste doma 3 a asi som narazil na 3 vadne kusyturtlak69 napísal:IMHO nic sa ti nebude menit ked das hlasitost jedneho zo zariadeni na minimum. nikto snad nepeckuje naraz aj repraky aj sluchatka.
btw ten odfoteny rozbocovac je prave ten lacny crep, co mne robil neplechu. ako vidim, tak zrejme som len narazil na zly kus