Aka vysoka skola ?
mohol by mi niekto povedat co zhruba byva na prijimackach na fbi zo zakladov ekonomie?...lebo ja chodim na gymnazium a tam sme taky predmet nemali lent eraz ho budem mat v 4. rocniku ako volitelny a neviem ci sa to stiham doucit na taku uroven aby som z toho zmaturoval
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 14:38 )
a este ak niekto vie tie udaje kolko sa hlasi a kolko beru do BA,KE aj BB...lebo dako sa k tym udajom kolko ludi sa hlasi neviem dostat iba to kolkych beru vzdy najdem
a este ak niekto vie tie udaje kolko sa hlasi a kolko beru do BA,KE aj BB...lebo dako sa k tym udajom kolko ludi sa hlasi neviem dostat iba to kolkych beru vzdy najdem
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ti to zhodnotim je rozdiel ist na fbi alebo napriklad na manazment podniku.Pretoze v bystrici co viem tak na FBI su skusky z dvoch cudzich jazykov ,ale v kosiciach nie..Ba tam beru kazdeho smacara,kto nevie dokopy nic,poznam to z tohto roku zobrali aj takych,ktori tam nemaju co robit...tam by som nesiel,len ked si viem predstavit ze budes z internatu cestovat hodinu busom aby si sa len do skoly dostal to mi staci...Kosice-nieco ako pridruzena vyroba,proste nikto nechodi na tuke odbory,lebo 60% vypadne na prvej skuske,to odradza dost ludi.A aby mali aspon nejake peniaze tak vytvorili ekonomicku fakultu lebo vedia ze tam je obrovsky natlak.A bystrica tak je asi najvacsi pocet uchadzacov na volne miesta..ako pisal kolega vysie na 100 miest sa hlasi 1600 ludi...ivan11 napísal:mohol by mi niekto povedat co zhruba byva na prijimackach na fbi zo zakladov ekonomie?...lebo ja chodim na gymnazium a tam sme taky predmet nemali lent eraz ho budem mat v 4. rocniku ako volitelny a neviem ci sa to stiham doucit na taku uroven aby som z toho zmaturoval
a teraz k prijimackam:
KOsice prijimacky na FBI niesu z ekonomiky: Matika a Anglina
Bratislava:Prijimacky Matika,ekonomika,Anglina-skusky urobili spoluziaci ,ktori ani nevideli ekonomiku,v zivote.
Bystrica:Ta vyhrava jednoznacne najlepsie,tam sa nedostane len hoc kto,skusky Matika,Ekonomika,Anglina..ja idem do bystrice a som velmi spokojny.Bratislavu uz len kvoli tomu cestovaniu nechcem.
A aj ja som z gympla a ekonomiku som mal len 4 rocnik a ani som si zosit nezalozil a ani som nematuroval ...a v pohode...proste zaklad je zaobstarat si podklady na prijimace skusky a urobis ich.Preto z vlastnej skusenosti viem ,ze 80% ludi na prijimacky seru,lebo si myslia ,ze vsetko vedia z matury a to je omyl
-
easton
Professional
ja nepoznam cloveka ,ktoreho nezobrali do blavy moj spoluziak ani len skusky do blavy nespravil a zobrali hoivan11 napísal:a v BA to nie je tiez tak ze zoberu kazdeho ale na skuskach ich potom vyhadzuju jedneho za druhym?
od nas teda nezobrali vela ludi na EUBA do BA, aj takych čo sme si fakt mysleli že ich zoberu.. a škola to neni lahka to by som nepovedala.. zasa podla toho na akej si fakulte či na akom obore.. treba sa učiť hlavne skúšky to je brutal.. cez semester sa v podstate ulievaš okrem započtoviek inak sa to da ale treba kus šťastia pri študiu na tejto škole...
-
easton
Professional
no tak to potom neboli xtra mudry ludia...lebo mna priemerni ziaci co mali problemy z matikou hrozne a zobrali ichbaba9999 napísal:od nas teda nezobrali vela ludi na EUBA do BA, aj takych čo sme si fakt mysleli že ich zoberu.. a škola to neni lahka to by som nepovedala.. zasa podla toho na akej si fakulte či na akom obore.. treba sa učiť hlavne skúšky to je brutal.. cez semester sa v podstate ulievaš okrem započtoviek inak sa to da ale treba kus šťastia pri študiu na tejto škole...
www.vse.cz
gl , tento rok brali na informatiku aj bez primaciek ak si splnil priemerove podmienky, a som tam
gl , tento rok brali na informatiku aj bez primaciek ak si splnil priemerove podmienky, a som tam
vie mi niekto pvoedat svoj nazor na to ze ked chodim na gymnazium mal som v priemere dost trojak na vysvecku jednu stvorku za cely cas,priemer koncorocnych znamok mam okolo 2,1 a vzdy mi matika celkom sla ale z angliny som mal stale trojku a zaklady ekonomie budem mat len teraz v 4. rocniku ci mam sancu sa tam dostat na FBI?
uvazoval som ze zalozim novu temu, ale tak hodim to sem.. mam takuto situaciu: som zobraty na Technicku univerzitu vo zvolene, lenze je tam problem s dopravou a je to fakt hrozna skola, tazka a v podstate su tam predmety o ktorych neviem nic, na SŠ som ich ani nemal... dalej som neprijaty na Ekonomicku fakultu v BB, odbor FBI... uz mi doslo aj zamietnutie odvolania, no prisla k tomu priloha, ze este sa mozu ozvat do 31.08.2009.. v suvislosti s krizou a rastom nezamestnanosti... ale tomu davam sancu asi tak 0,5%..
myslite ze je este mozne aby ma zobrali????
a dalej.. rozmyslam ze si este podam prihlasku na Bankovy institut, tiez v BB... ale je to sukromna skola a pocul som uz o nej vselico...
ma niekto nejake skusenosti s tou skolou????????
DIKYYYYYYYYY
a dalej.. rozmyslam ze si este podam prihlasku na Bankovy institut, tiez v BB... ale je to sukromna skola a pocul som uz o nej vselico...
DIKYYYYYYYYY
-
easton
Professional
naco si si daval prihlasku do zvolena ked tam nechces ist??to sa mi zda nelogicke...a na tvojom mieste poslem aj do zvolena, ze nastupujem a ked ta vezmu do bystrice tak pojdes tam...o tej sukromnej neviem...ja osobne by som na sukromnu nesiel,preco mam platit ked mozem pockat rok poriadne sa pripravit a ist na norlmanu statnu skolu..to je moj nazor na tvoj problem...uz som sa sam presvedcil,ze znamky na strednej skole niesu velmi podstatne....podstatna je v BB maturita...ak si to tak zoberieme ,ze ked zmatuzrujes mas mesiac na pripravu na skusky na VS a to musis spravit...ja som sa sam presvedcil .B3rET napísal:uvazoval som ze zalozim novu temu, ale tak hodim to sem.. mam takuto situaciu: som zobraty na Technicku univerzitu vo zvolene, lenze je tam problem s dopravou a je to fakt hrozna skola, tazka a v podstate su tam predmety o ktorych neviem nic, na SŠ som ich ani nemal... dalej som neprijaty na Ekonomicku fakultu v BB, odbor FBI... uz mi doslo aj zamietnutie odvolania, no prisla k tomu priloha, ze este sa mozu ozvat do 31.08.2009.. v suvislosti s krizou a rastom nezamestnanosti... ale tomu davam sancu asi tak 0,5%..
DIKYYYYYYYYY
to ivan-ako som pisal znamky niesu az tak podstatne ale nie nepodstatne....
-
easton
Professional
keby si si precital moj post vysie,videl by si moj nazor...Ano mas sancu všetko je to na tebe ako sa ti podari pripravit!ivan11 napísal:vie mi niekto odpovedat na otazku co som anpisal na strane pred touto?