Blond zoznamka?
Blond zoznamka?
Existuje nejaka slovenska zoznamka, napriklad si predstavte nieco ako pokec, lenze su tam iba blond ludia? Nebolo by to odveci... neviete o niecom takom?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
zorganizovať osobné stretnutie slovenských blonďákov by bolo zaujímavejšie, reálnejšie, síce finančne náročnejšie ale keď už takú vec /hovadinu/, tak by to nik nemohol okašľať 
Osobne mám špinavý blond a neviem ako by som sa tváril v prítomnosti samých blonďákov. Bolo by to zvláštne
Niečo ako tá veľká diskotéka kde sú všetci v bielom. Sensation white? Alebo tak nejak.
A ak sa smiem opýtať, načo by to bolo dobré a prečo tvrdíš že v amerike blonďákujú keď to nemáš zistené?
Osobne mám špinavý blond a neviem ako by som sa tváril v prítomnosti samých blonďákov. Bolo by to zvláštne
Niečo ako tá veľká diskotéka kde sú všetci v bielom. Sensation white? Alebo tak nejak.
A ak sa smiem opýtať, načo by to bolo dobré a prečo tvrdíš že v amerike blonďákujú keď to nemáš zistené?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No nebol som tu pár dní, tak ste si to užili. Prínos tejto témy pre toto fórum je veľmi veľký, takže v najlepšom treba prestať.
Zamknuté
//edit: Autor témy ma poprosil, či by nešlo dať tejto téme ešte jednu šancu. Vyhovel som. Ak sa tu bude spamovať ako doteraz, zamknem ju znova a natrvalo.
Téma premazaná.
Zamknuté
//edit: Autor témy ma poprosil, či by nešlo dať tejto téme ešte jednu šancu. Vyhovel som. Ak sa tu bude spamovať ako doteraz, zamknem ju znova a natrvalo.
Téma premazaná.
-
aughostino
Medium Professional
cisto zo zvedavosti ako by si zistoval ci dany user neklame s tym ze je blondak/blondina lebo len dobremu slovu sa verit neda a ja osobne v tom nevidim vyznam, len preto ze to je aj v amerike (ako si aj ty vravel nezistoval som, mozno nie je) musi to byt aj tu? sice je jasne ze ludi vacsinou laka nieco nezvycajne, ale predsalen skus vymysliet nieco ine...
teoreticky by si mohol vytvorit miestnost na pokeci s nazvom Blond a podla toho sa odrazit
PS: moja farba vlasov je spinavy blond, ale iba cez leto, (cez zimu viac do cierna)
//edit: este otazocka, o com by na tej zoznamke ludia kecali? o tom istom ako na inej zoznamke ktora je bez obmedzeni, keby vytvoris zoznamku napriklad o nejakom hobby to by som skor pochopil tam by ludia kecali okrem ineho o tom danom hobby
teoreticky by si mohol vytvorit miestnost na pokeci s nazvom Blond a podla toho sa odrazit
PS: moja farba vlasov je spinavy blond, ale iba cez leto, (cez zimu viac do cierna)
//edit: este otazocka, o com by na tej zoznamke ludia kecali? o tom istom ako na inej zoznamke ktora je bez obmedzeni, keby vytvoris zoznamku napriklad o nejakom hobby to by som skor pochopil tam by ludia kecali okrem ineho o tom danom hobby
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hlúposť.
Je vcelku bežné, že existujú komunity s určitým zameraním, ale robiť zoznamku s presne špecifikovanými podmienkami vzhľadu mi prijde povrchné a zbytočné.
Keď hľadáš nejakú blonďačku (blonďáka ?) tak to upresni v nejakom texte ktorý ťa predstavuje, napr. profil na pokeci, alebo napíš na začiatku čo presne chceš.
To je môj názor.
Je vcelku bežné, že existujú komunity s určitým zameraním, ale robiť zoznamku s presne špecifikovanými podmienkami vzhľadu mi prijde povrchné a zbytočné.
Keď hľadáš nejakú blonďačku (blonďáka ?) tak to upresni v nejakom texte ktorý ťa predstavuje, napr. profil na pokeci, alebo napíš na začiatku čo presne chceš.
To je môj názor.
alebo sprav zoznamku len pre ludi s vyskou 220 cm, modrymi ocami, zltymi vlasmi a mierami 90+ 60- 90 a zaroven vo veku do 25 rokov s vysokoskolskym vzdelanim...žeby? napísal:Preco, ja by som spravil, nejsu to ziadne "presne stanovene podmienky" ide len o farbu vlasov.
webove sluzby sa snazia zahrnut do cielovej skupiny co najvacsie mnozstvo ludi. Nenajdes ebay ktory bude predavat len drevene postele, ale najdes moznost hladat len drevene postele na ebay-i