Blond zoznamka?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
žeby?
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Blond zoznamka?

Príspevok od používateľa žeby? »

Existuje nejaka slovenska zoznamka, napriklad si predstavte nieco ako pokec, lenze su tam iba blond ludia? Nebolo by to odveci... neviete o niecom takom?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

fizz: Nekonečná nuda toto by.
Môžem sa ťa autor témy opýtať čo ťa viedlo k tvojmu myšlienkovému pochodu? Len mi nepovedz že si proste zaťažený na blonďákov/čky.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

blondzoznamka.sk
brunetzoznamka.sk
rysavazoznamka.sk
albinzoznamka.sk
90-60-90zoznamka.sk
melirzoznamka.sk
atakdalejzoznamka.sk

Domény máš voľné, len bacha na fake userov. Čo ak sa Ti na bbrunet zoznamke regne nejaký albín?! :o :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ano leko, ja to myslim vazne! 8)
žeby?
Light Star
Light Star

No velka zabava. Som si isty ze napriklad v USA taka zoznamka existuje (nezistoval som), len na Slovensku su niektori ludia novym napadom nepristupni ze... :? Myslim ze by to bol dobry napad kedze statisticky je blond ludi menej...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

zorganizovať osobné stretnutie slovenských blonďákov by bolo zaujímavejšie, reálnejšie, síce finančne náročnejšie ale keď už takú vec /hovadinu/, tak by to nik nemohol okašľať :-P
Osobne mám špinavý blond a neviem ako by som sa tváril v prítomnosti samých blonďákov. Bolo by to zvláštne :D

Niečo ako tá veľká diskotéka kde sú všetci v bielom. Sensation white? Alebo tak nejak.

A ak sa smiem opýtať, načo by to bolo dobré a prečo tvrdíš že v amerike blonďákujú keď to nemáš zistené?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

daleko pred nami v com? v cene broadband internetu? ano. v kulturnej urovni? nemyslim...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No nebol som tu pár dní, tak ste si to užili. Prínos tejto témy pre toto fórum je veľmi veľký, takže v najlepšom treba prestať.
Zamknuté

//edit: Autor témy ma poprosil, či by nešlo dať tejto téme ešte jednu šancu. Vyhovel som. Ak sa tu bude spamovať ako doteraz, zamknem ju znova a natrvalo.

Téma premazaná.
žeby?
Light Star
Light Star

Ludia s touto farbou vlasou prosim vyjadrite svoj postoj: Boli by ste za? Poznate Takuto nejaku alebo podobnu stranku?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

cisto zo zvedavosti ako by si zistoval ci dany user neklame s tym ze je blondak/blondina lebo len dobremu slovu sa verit neda a ja osobne v tom nevidim vyznam, len preto ze to je aj v amerike (ako si aj ty vravel nezistoval som, mozno nie je) musi to byt aj tu? sice je jasne ze ludi vacsinou laka nieco nezvycajne, ale predsalen skus vymysliet nieco ine...

teoreticky by si mohol vytvorit miestnost na pokeci s nazvom Blond a podla toho sa odrazit

PS: moja farba vlasov je spinavy blond, ale iba cez leto, (cez zimu viac do cierna)

//edit: este otazocka, o com by na tej zoznamke ludia kecali? o tom istom ako na inej zoznamke ktora je bez obmedzeni, keby vytvoris zoznamku napriklad o nejakom hobby to by som skor pochopil tam by ludia kecali okrem ineho o tom danom hobby
x8
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa x8 »

To nie, ale napadlo ma
skus google images a tam mozes specifikovat co hladat...
teda mozes dat hladat zeny a dat si zobrazit tvare, potom das hladav v zltej farbe a s vybaveny :lol:

(sorry, nemohol som si neodpustit)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Hlúposť.
Je vcelku bežné, že existujú komunity s určitým zameraním, ale robiť zoznamku s presne špecifikovanými podmienkami vzhľadu mi prijde povrchné a zbytočné.

Keď hľadáš nejakú blonďačku (blonďáka ?) tak to upresni v nejakom texte ktorý ťa predstavuje, napr. profil na pokeci, alebo napíš na začiatku čo presne chceš.

To je môj názor.
x8
Amateur
Amateur

uplny suhlas, predstav si ze ty vlastnis neaku zoznamku, spravil by si ju len pre ludi so zltymi vlasmi a vyskou aspon 180cm ?
NIE
A preco ? lebo by si stratil kooopec navstevnikov.
žeby?
Light Star
Light Star

Preco, ja by som spravil, nejsu to ziadne "presne stanovene podmienky" ide len o farbu vlasov.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A kto ti v tom brani? Ked mas tak zaujem o tu blond zoznamku, tak skus nieco vytvorit. Potom hod link ako bude ta zoznamka vyzerat, velmi rad sa nato pozriem. :wink:
x8
Amateur
Amateur

žeby? napísal:Preco, ja by som spravil, nejsu to ziadne "presne stanovene podmienky" ide len o farbu vlasov.
alebo sprav zoznamku len pre ludi s vyskou 220 cm, modrymi ocami, zltymi vlasmi a mierami 90+ 60- 90 a zaroven vo veku do 25 rokov s vysokoskolskym vzdelanim...

webove sluzby sa snazia zahrnut do cielovej skupiny co najvacsie mnozstvo ludi. Nenajdes ebay ktory bude predavat len drevene postele, ale najdes moznost hladat len drevene postele na ebay-i
žeby?
Light Star
Light Star

x8 necakam ze zrovna ty pochopis potreby ludi ale tak aspon do tejto temy neprispievaj

Ja by som tu stranku aj spravil lenze neviem robit stranky a momentalne ani nemam peniaze navyse aby som si to mohol dovolit.
x8
Amateur
Amateur

žeby? napísal:x8 necakam ze zrovna ty pochopis potreby ludi
preco ? Racionálny dovod ?
žeby?
Light Star
Light Star

Zeby pre tvoj dementno-pocitacovy sposob riesenia veci ktorym sa tu na fore prezentujes?

Pls uz sem nesprispievaj ked nieco chces napis do SS.
Napísať odpoveď