BratislavaFilm
No, prave som dosiel z kina a musim suhlasit s nazorom hore.
Film je zial plny trapnych dialogov, avsak vykreslenie zivota v dnesnej dobe je spravene celkom dobre.
Ti mladi herci to hrali dost divne...teda divne to bolo v momente, ked otvorili usta.
Musim ale tiez napisat, ze vykony napr. Roberta Jakaba a hlavne Zuzy Fialovej ... klobuk dole (dost dobre to zahrali)
Batthyanyho nemam rad a tak mi v tom filme vyslovene vadil. (ale to je cisto osobna zalezitost
)
Mlady Kroner mi pripominal Sama Tomecka - mal radsej stat za kamerou.
Z mladych hercov sa mi pacilo to dievca, co sa vyspalo s Kronerom.
Aferka Rotha s Batthyanyom to zaklincovala ... to bol dost hlupy dovod na vrazdu.
Vo filme sa objavili miesta kam chodim, ludia ktorych poznam ... inak by som asi zabudol dej ...
A co sa tyka toho, ze v tom filme oznacili Bratislavu ako ghetto, tak ja som tomu chapal ze to bolo povedane ironicky (z pohladu cudzinca).
Film je zial plny trapnych dialogov, avsak vykreslenie zivota v dnesnej dobe je spravene celkom dobre.
Ti mladi herci to hrali dost divne...teda divne to bolo v momente, ked otvorili usta.
Musim ale tiez napisat, ze vykony napr. Roberta Jakaba a hlavne Zuzy Fialovej ... klobuk dole (dost dobre to zahrali)
Batthyanyho nemam rad a tak mi v tom filme vyslovene vadil. (ale to je cisto osobna zalezitost
Mlady Kroner mi pripominal Sama Tomecka - mal radsej stat za kamerou.
Z mladych hercov sa mi pacilo to dievca, co sa vyspalo s Kronerom.
Aferka Rotha s Batthyanyom to zaklincovala ... to bol dost hlupy dovod na vrazdu.
Vo filme sa objavili miesta kam chodim, ludia ktorych poznam ... inak by som asi zabudol dej ...
A co sa tyka toho, ze v tom filme oznacili Bratislavu ako ghetto, tak ja som tomu chapal ze to bolo povedane ironicky (z pohladu cudzinca).
-
ChallengerQo
Expert
Nepovedal som že "Banán" je trápny , ale väčšina hercov áno . Aj mne sa ten herec páči , máš pravdu v zábavných reláciách je dobrý , ale do vážnej úlohy mafiána by som ho neobsadil už len kvoli tomu , že ho každý pozná ako Banána alebo toho policajta z Profesionálov .Filipito napísal:lukas, film som nevidel ale Petra Batthyaniho (asi som to dobre napisal ) sa musim zastat, ako mozes nanho napisat ze je trapny ?, ved vykon aky podava v profesionaloch a mafstory je fakt skoro genialny
-
lekoklatik
VIP
Film je prakticky pozerateľný. Avšak musel som si odmyslieť mnoho, aby som ho teda mohol nejak ohodnotiť. V prvom rade mi prekáža, že kamera a celkovo "príbeh" či strih a do toho slovenský rap mi prišlo ako jeden veľký hudobný videoklip na už spomínaný rap. Herecké výkony úbohé zo strany mladistvých. Prišlo mi to také, akoby keď scény s pánom režisérom točili, tak sám režisér nevidel že scénu herci zahrali na hovno, ale bál sa to chalanom povedať, tak povedal výborný výkon páni, ďakujem... Jednoznačne očividné správanie sa neprirodzene, keď je v blízkosti kamera. Odfláknuté scény. Na druhej strane Banán, Fialová, Króner a ostatní zrelí herci to skutočne zahrali. Fialová proste bomba na balkóne s opätkom, či v aute s hláškou "Ja som sa tam dozvedela také veci, že som ani nevedela že toľko vecí neviem". Alebo keď na scénu nastúpil banán a povedal tie jeho "mafiánske" 2 slová, celé kino v rehote. Vtipných situácií tam bolo mrte a rovnako toľko i trápnejších. Neviem či vôbec chalani mali naštodované texty /ak nejaké boli/ pretože "vieš čo počúvaj ma, oné, by sme mohli zbehnúť more do, eee, Fka, oné..."
Drsné tváre a neviem čo všetko mi prišli trošku poameričtené.
Z filmu fakt nemám dobrý pocit. Som sklamaný. Avšak jedna vec sa mi skutočne páčila. Niekto tu písal že film je nedotiahnutý či čo a ďalší človek hájil film tým, že je to z časti film dokumentárny.
Ja osobne som si všimol že film nemá s dokumentom spoločné ani ň a je dotiahnutý do konca totálne.
SPOILER:
Filmu dávam 4/10
Drsné tváre a neviem čo všetko mi prišli trošku poameričtené.
Z filmu fakt nemám dobrý pocit. Som sklamaný. Avšak jedna vec sa mi skutočne páčila. Niekto tu písal že film je nedotiahnutý či čo a ďalší človek hájil film tým, že je to z časti film dokumentárny.
Ja osobne som si všimol že film nemá s dokumentom spoločné ani ň a je dotiahnutý do konca totálne.
SPOILER:
Tiež si myslím Že je to celé trošku pritiahnuté za vlasy. BA nie je Bronx pre boha. I keď tam nežijem takže nemôžem porovnať, ale nechce sa mi veriť že sa riešia takéto "sračky"Na začiatku ako sedia vo vlaku a /fakt neviem jak sa volá ten herec/ ten herec mu hovorí že idem prvý krát do Bratislavy že nemám prachy a bla bla bla, a ten týpek čo sa hrá na zahraničného človeka, Španiela tuším, tak sa jednoducho o Blave rozprávajú. A keď mu ten španiel začne hovoriť aká je Blava, tak sa kamera presunie do BA, na ulicu. Sú tam proste opletačky a "drogy" a "bitky" a neviem čo všetko. Proste ukážu tam jeden prežitý deň na ulici 3ch rôznych skupín ľudí. Potom sa zas kamera vráti naspäť do vlaku. Takže akoby rozprával o jednom dni prežitom v BA. že je to tam ako v ZOO...
Filmu dávam 4/10
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nato, že to točili mladí ludia, tak je to v pohode, podla mňa. Ja osobne by som nenatočil ani taký. Zrelí herci to zahrali výborne, no a tí mladí nato, že boli prvý krát pred kamerou, tak si myslím, že to nebolo najhoršie. Tá holka čo sa vyspala s Kubom Krónerom, bola jeho priatelka Katka (aj v reálne). Pointa filmu bola ukázať život na sídlisku.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BratislavaFilm
Všetci čo čakali, dočkali sa!
Aktuálne, je už vonku Bratislavafilm na DVD.
Aktuálne, je už vonku Bratislavafilm na DVD.