La Liga:Primera Division
Stoffo škoda reči ty si obhájiš aj vraždu..
Čítaj si aj svoje príspevky ty si tu začal dávať na Real, že sú trapáci a to na základe prípravy, ja som to robil keď Barce nešlo?
Daj ešte trošku konšpirácie nech sa zasmejeme, veď vo svetovom futbale odrbávajú na daniach a prestupoch všetky velkokluby ani netušíš kolko je tam špiny. Samozrejme okrem Barcelony nie?
Čítaj si aj svoje príspevky ty si tu začal dávať na Real, že sú trapáci a to na základe prípravy, ja som to robil keď Barce nešlo?
Daj ešte trošku konšpirácie nech sa zasmejeme, veď vo svetovom futbale odrbávajú na daniach a prestupoch všetky velkokluby ani netušíš kolko je tam špiny. Samozrejme okrem Barcelony nie?
Nechaj ho tak, čo nevidíš, že Barca je jednoducho vo všetkých aspektoch a z každého uhlu pohľadu jeden dokonalý futbalový klub s dokonalými hráčmi a dokonalými fanúšikmi, akým je aj sám Stoffo?jerichoo napísal:Stoffo škoda reči ty si obhájiš aj vraždu..
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
IamMartinQo
Star
-
jason007x
Light Professional
Som rad, ze ho konecne dotiahli, z mojho pohladu najuzitocnejsia posila tohto letneho prestupoveho obdobia pre Real (vacsou by bol uz len prichod Davida Villu, ktory som si strasne zelal, len zial som sa nedockal).Patjo napísal:Xabi vitaj v Reale ... ked uz ideme hrat na dvoch stitovych zaloznikov tak sa hodis
Xabi Alonso v Reale? No to som zvedavý, ako Rafa Benitéz zaplatá túto dieru. Zaujímavé, koho chce ten Peréz ešte dotiahnuť? Nebol by som proti tomu, aby napríklad Huntelaar prestúpil do Arsenalu, aj keď útok máme už dosť nabitý. Stále ale nechápem, prečo vyhadzuje Robbena či van Nistelrooya, veď to boli najlepší hráči Realu, Robben je neuveriteľne rýchly a šikovný, Nistelrooy ak nie je zranený jeden z najlepších forwardov sveta..
-
IamMartinQo
Star
No podla mna to je spolu s Kakom najlepsia posila Realu tochto roku.IamMartinQo napísal:Fu Xabi je urcite hrac ktory neparti do Realu
to som v živote nepovedal , ale asi sa fakt nevieš zmieriť s tým že Barca je més que un club tak tu podkladáš reči, ktoré som v živote nenapísal takže potom si rovnako trápny ako jaMuffi napísal:Nechaj ho tak, čo nevidíš, že Barca je jednoducho vo všetkých aspektoch a z každého uhlu pohľadu jeden dokonalý futbalový klub s dokonalými hráčmi a dokonalými fanúšikmi, akým je aj sám Stoffo?
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2009, 11:37 )
súhlaskali520 napísal:No podla mna to je spolu s Kakom najlepsia posila Realu tochto roku.
ofic. stránka by mala mať oficial store a tam by si si to mal nájsť a ak nie tak možno na stránkach funwear.sk alebo fun-shop.cz ale tam by trebalo k dresu doobjednať potlačjerichoo napísal:Neviete kde by sa dali zohnať originál dresy Realu Madrid už s novými hráčmi? Cez net.
Nepovedal, nenapísal, ale aj nepozorný čitateľ ľahko vyčíta medzi riadkami tvojich príspevkov, že si toho presvedčeniaStoffo10 napísal:to som v živote nepovedal , ale asi sa fakt nevieš zmieriť s tým že Barca je més que un club tak tu podkladáš reči, ktoré som v živote nenapísal takže potom si rovnako trápny ako ja
A k tým nákupom Realu - IMO najužitočnejší je Alonso a po ňom Albiól... Realu chýbalo hlavne vystužiť obranu, gólov nedávali málo, tak nechápem, prečo sa zamerali na útok