GUNNERS DO TOHO
F.A. Premier league
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
A metzelder je azda obranca na jednicku??kutlo napísal:toho toureho by mohol nahradit metzelder/ked ho necu v reale/.....silvestre tam podla na nema co robit to je mantak 1. stupna...wilshere wow...ak sa z neho vykluje hrac ako cesc tak neni o com...
GUNNERS DO TOHO
Si myslis ze preco ho nechcu v Reale, ma jedinu dobru vlastnost to je ta ze je vysoky, ale je neobratny, pomaly nieco podobne ako Ferdinand
Myslim si ze Ferdinand je na obrancu dostatocne rychly a obratny.IamMartinQo napísal:A metzelder je azda obranca na jednicku??
Si myslis ze preco ho nechcu v Reale, ma jedinu dobru vlastnost to je ta ze je vysoky, ale je neobratny, pomaly nieco podobne ako Ferdinand
Súhlasím, prirovnanie k Riovi bolo dosť nešťastné. Ale Metzeldera nechcem, taký Gallas-Djorou sa zdá byť spoľahlivá dvojica vzadu. Ale teraz to vidím skôr na prestup Chamakha z Bordeaux, o ňom sa dosť špekuluje, bol by prínosom.kali520 napísal:Myslim si ze Ferdinand je na obrancu dostatocne rychly a obratny.
-
Schelmy
Medium Star
IamMartinQo napísal:A metzelder je azda obranca na jednicku??
-
IamMartinQo
Star
-
Schelmy
Medium Star
Ferdinand ti je neobratný a pomalý?IamMartinQo napísal:Co jezase?mi chces povedat ze viac sa oplati kupit vysokeho neobratneho stopera alebo nejakeho stredne vysokeho obrancu s paradnou fyzickou kondiciou
Ježiš, zbytočne ho rozoberáte, niekto to tu len tak do vetra zakričal, že Metzelder by mohol nahradiť Tourého, nikde sa nič o záujme The Gunners nepotvrdilo tak neviem o čo ide. Btw. potešilo ma, že Fiorentina sa vzdala záujmu o Eboueho. AC Milan dá zrejme ponuku 35mil.€ za Cesca Fabregasa (tu som si na 99% istý, že z toho nič nebude) a zrejme stroskotal prestup Chamakha z Bordeaux, Wenger sa vyjadril, že už nebude navyšovať sumu. Teraz to najreálnejšie vyzerá s prestupom Salomona Kaloua.
-
IamMartinQo
Star
Hej je a co?Napises mu sms-ku ze nech ma pride dat sudit zato ze som take nieco povedal???Schelmy napísal:Ferdinand ti je neobratný a pomalý?
Btw. Chamakha by som si vedel predstavit v Arsenale, tipickou hrou sa podoba na Villu.....
Myslim si ze je lepsie kupit stopera ktory ma paradny prehlad hry, vie perfektne citat hru a organizovat nie len obranu ale cele muzstvo. Ferdinand je toho ukazkovym prikladom.IamMartinQo napísal:Co jezase?mi chces povedat ze viac sa oplati kupit vysokeho neobratneho stopera alebo nejakeho stredne vysokeho obrancu s paradnou fyzickou kondiciou
Stredne vysoky stoper s vybornou kondiciou ktory beha zbytocne napr ako Puyol je k nicomu a je vhodny akurat tak na kraj obrany.
2011 je skoro na zaltú loptu pre Wilshera, ale raz ju môže získať- fakt super talentInnocence napísal:Pre Goonerov som sa trošku posnažil a napísal článok, nech sa páči: http://gunners.sk/2009/08/03/do-toho-arsenal/ (aj zdrbať ma môžte zaňho)
No, s tým Villom je to dosť zamotané, ale keď si predstavím tandem Villa-Torres, to by už bola iná liga. Ale myslím, že Valencia si ho ešte nechá, čo sa im nemusí vyplatiť, Barcelona kúpila Ibrahimoviča, teraz im IMHO Villu netreba, dúfam len, že neskončí v Reale. Btw. Senderos ide do Evertonu *YAHOO*
-
Schelmy
Medium Star
Vyjadrovanie na úrovni soplavého deckaIamMartinQo napísal:Hej je a co?Napises mu sms-ku ze nech ma pride dat sudit zato ze som take nieco povedal???
Btw. Chamakha by som si vedel predstavit v Arsenale, tipickou hrou sa podoba na Villu.....
jj ale u Lea sa obávam toho, že sa zasa zraní ako je to u neho bežné- eXo - napísal:Kym bude Messi na takej urovni ako teraz tak ho ani Wilshere nepredbehne.
S tym zranenim to je pravda ja sa ani nebojim toho ze strati fromu leo ju hned aj najde ale toho ze sa neprijemne zas zrani. Ved co sa da robit ked kazdy do neho len kope.Stoffo10 napísal:jj ale u Lea sa obávam toho, že sa zasa zraní ako je to u neho bežnéa vrcholovú formu si neudržal žiaden hráč- raz prídu aj na lea 2 sezóny kde nebude hrať nič, ale u Lea je aj nič veľký výkon
presne a rozhodcovia to tolerujú vždy a vždy takíto hráči by mali byť chránení dvojnásobne zato kristínke zapískajú všetko- eXo - napísal:S tym zranenim to je pravda ja sa ani nebojim toho ze strati fromu leo ju hned aj najde ale toho ze sa neprijemne zas zrani. Ved co sa da robit ked kazdy do neho len kope.
Chlapci z Arsenalu :
V prvom rade by som si znizil to sebavedomie pred sezonou , naozaj niaky Emirates Cup nic nedokazuje , a pasovat Wilshera do role buduceho drzitela zlatej lopty kvoli 2priatelskym zapasom je minimalne na tyzdnovu PN-ku .
Reci o titule su tiez prehane , kazdorocne sa Arsenal pasuje do role vitaza PL a ked je v polke sezony jasne , ze vyhrat nemozu vzdy povedia , ze buduca sezoona je ta prelomova , vtedy to vide . Takto je to uz asi 5 rokov .
V prvom rade by som si znizil to sebavedomie pred sezonou , naozaj niaky Emirates Cup nic nedokazuje , a pasovat Wilshera do role buduceho drzitela zlatej lopty kvoli 2priatelskym zapasom je minimalne na tyzdnovu PN-ku .
Reci o titule su tiez prehane , kazdorocne sa Arsenal pasuje do role vitaza PL a ked je v polke sezony jasne , ze vyhrat nemozu vzdy povedia , ze buduca sezoona je ta prelomova , vtedy to vide . Takto je to uz asi 5 rokov .