F.A. Premier league

O športe...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

toho toureho by mohol nahradit metzelder/ked ho necu v reale/.....silvestre tam podla na nema co robit to je mantak 1. stupna...wilshere wow...ak sa z neho vykluje hrac ako cesc tak neni o com...
GUNNERS DO TOHO :smt023
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

kutlo napísal:toho toureho by mohol nahradit metzelder/ked ho necu v reale/.....silvestre tam podla na nema co robit to je mantak 1. stupna...wilshere wow...ak sa z neho vykluje hrac ako cesc tak neni o com...
GUNNERS DO TOHO :smt023
A metzelder je azda obranca na jednicku??
Si myslis ze preco ho nechcu v Reale, ma jedinu dobru vlastnost to je ta ze je vysoky, ale je neobratny, pomaly nieco podobne ako Ferdinand 8)
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

IamMartinQo napísal:A metzelder je azda obranca na jednicku??
Si myslis ze preco ho nechcu v Reale, ma jedinu dobru vlastnost to je ta ze je vysoky, ale je neobratny, pomaly nieco podobne ako Ferdinand 8)
Myslim si ze Ferdinand je na obrancu dostatocne rychly a obratny.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

kali520 napísal:Myslim si ze Ferdinand je na obrancu dostatocne rychly a obratny.
Súhlasím, prirovnanie k Riovi bolo dosť nešťastné. Ale Metzeldera nechcem, taký Gallas-Djorou sa zdá byť spoľahlivá dvojica vzadu. Ale teraz to vidím skôr na prestup Chamakha z Bordeaux, o ňom sa dosť špekuluje, bol by prínosom.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

IamMartinQo napísal:A metzelder je azda obranca na jednicku??
:lol: :lol: :lol: Panebože..
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Co jezase? :lol: mi chces povedat ze viac sa oplati kupit vysokeho neobratneho stopera alebo nejakeho stredne vysokeho obrancu s paradnou fyzickou kondiciou :?
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Metzelder nie je nijake drevo , to ze sa nepresadil v Reale nie je nic zvlastne , tam sa nepresadili viacery dobry hraci .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ale aj tak Metzelder nie je nijaka vyhra podla mna. Tempo PL by podla mna nezvladol.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

IamMartinQo napísal:Co jezase? :lol: mi chces povedat ze viac sa oplati kupit vysokeho neobratneho stopera alebo nejakeho stredne vysokeho obrancu s paradnou fyzickou kondiciou :?
Ferdinand ti je neobratný a pomalý?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Ježiš, zbytočne ho rozoberáte, niekto to tu len tak do vetra zakričal, že Metzelder by mohol nahradiť Tourého, nikde sa nič o záujme The Gunners nepotvrdilo tak neviem o čo ide. Btw. potešilo ma, že Fiorentina sa vzdala záujmu o Eboueho. AC Milan dá zrejme ponuku 35mil.€ za Cesca Fabregasa (tu som si na 99% istý, že z toho nič nebude) a zrejme stroskotal prestup Chamakha z Bordeaux, Wenger sa vyjadril, že už nebude navyšovať sumu. Teraz to najreálnejšie vyzerá s prestupom Salomona Kaloua.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Schelmy napísal:Ferdinand ti je neobratný a pomalý?
Hej je a co?Napises mu sms-ku ze nech ma pride dat sudit zato ze som take nieco povedal???

Btw. Chamakha by som si vedel predstavit v Arsenale, tipickou hrou sa podoba na Villu.....
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IamMartinQo napísal:Co jezase? :lol: mi chces povedat ze viac sa oplati kupit vysokeho neobratneho stopera alebo nejakeho stredne vysokeho obrancu s paradnou fyzickou kondiciou :?
Myslim si ze je lepsie kupit stopera ktory ma paradny prehlad hry, vie perfektne citat hru a organizovat nie len obranu ale cele muzstvo. Ferdinand je toho ukazkovym prikladom.

Stredne vysoky stoper s vybornou kondiciou ktory beha zbytocne napr ako Puyol je k nicomu a je vhodny akurat tak na kraj obrany.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Innocence napísal:Pre Goonerov som sa trošku posnažil a napísal článok, nech sa páči: http://gunners.sk/2009/08/03/do-toho-arsenal/ (aj zdrbať ma môžte zaňho) :D

No, s tým Villom je to dosť zamotané, ale keď si predstavím tandem Villa-Torres, to by už bola iná liga. Ale myslím, že Valencia si ho ešte nechá, čo sa im nemusí vyplatiť, Barcelona kúpila Ibrahimoviča, teraz im IMHO Villu netreba, dúfam len, že neskončí v Reale. Btw. Senderos ide do Evertonu *YAHOO*
2011 je skoro na zaltú loptu pre Wilshera, ale raz ju môže získať- fakt super talent
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Kym bude Messi na takej urovni ako teraz tak ho ani Wilshere nepredbehne.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

IamMartinQo napísal:Hej je a co?Napises mu sms-ku ze nech ma pride dat sudit zato ze som take nieco povedal???

Btw. Chamakha by som si vedel predstavit v Arsenale, tipickou hrou sa podoba na Villu.....
Vyjadrovanie na úrovni soplavého decka :roll:
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:Kym bude Messi na takej urovni ako teraz tak ho ani Wilshere nepredbehne.
jj ale u Lea sa obávam toho, že sa zasa zraní ako je to u neho bežné :( a vrcholovú formu si neudržal žiaden hráč- raz prídu aj na lea 2 sezóny kde nebude hrať nič, ale u Lea je aj nič veľký výkon :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo10 napísal:jj ale u Lea sa obávam toho, že sa zasa zraní ako je to u neho bežné :( a vrcholovú formu si neudržal žiaden hráč- raz prídu aj na lea 2 sezóny kde nebude hrať nič, ale u Lea je aj nič veľký výkon :D
S tym zranenim to je pravda ja sa ani nebojim toho ze strati fromu leo ju hned aj najde ale toho ze sa neprijemne zas zrani. Ved co sa da robit ked kazdy do neho len kope.
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:S tym zranenim to je pravda ja sa ani nebojim toho ze strati fromu leo ju hned aj najde ale toho ze sa neprijemne zas zrani. Ved co sa da robit ked kazdy do neho len kope.
presne a rozhodcovia to tolerujú vždy a vždy takíto hráči by mali byť chránení dvojnásobne zato kristínke zapískajú všetko
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Chlapci z Arsenalu :

V prvom rade by som si znizil to sebavedomie pred sezonou , naozaj niaky Emirates Cup nic nedokazuje , a pasovat Wilshera do role buduceho drzitela zlatej lopty kvoli 2priatelskym zapasom je minimalne na tyzdnovu PN-ku .

Reci o titule su tiez prehane , kazdorocne sa Arsenal pasuje do role vitaza PL a ked je v polke sezony jasne , ze vyhrat nemozu vzdy povedia , ze buduca sezoona je ta prelomova , vtedy to vide . Takto je to uz asi 5 rokov .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Talian vas asi pekne schladil teraz co ? Uz cakam na vase prispevky ked sa budete ohradzovat. Ale v podstate ma pravdu Arsenalu vyjde zaciatok sezony ale potom v polke ako keby stracal dych.
Napísať odpoveď