F.A. Premier league
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
preco mam pocit , ze sa mu pchas do zadku ?IamMartinQo napísal:Som zvedavy co povie na to Najvacsi Gunner s tadialto Innocence
Nieco napise a ty pritakas
-
IamMartinQo
Star
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
tu je viac gunnerov ako si myslisIamMartinQo napísal:Som zvedavy co povie na to Najvacsi Gunner s tadialto Innocence
-
IamMartinQo
Star
Tak ale písať o ňom takto skoro ako o možnom budúcom víťazovi zlatej lopty?
Koľko talentov už bolo, ktorým predpovedali slávu a výkony porovnateľné so Zidanovými? A to nielen s Arsenalu. A koľkým sa to splnilo? Nepatrnému zlomku.
Čo sa týka Arsenalu, napriek tomu, že patrí k mojím obľúbeným klubom od neho neočakávam v najbližšej budúcnosti bohvieaké uspechy. Aj napriek optimisticky sa vyvýjajúcej mládeži pochybujem, že tí chlapci dokážu nahradiť Adebayora a najmä Toureho. Ako jediný svetlý bod na ďalšiu sezónu vidím uzdravenia sa hráčov (Eduardo, Rosický), ale či sa im podarí získať formu spred zranení, je otázne.
Koľko talentov už bolo, ktorým predpovedali slávu a výkony porovnateľné so Zidanovými? A to nielen s Arsenalu. A koľkým sa to splnilo? Nepatrnému zlomku.
Čo sa týka Arsenalu, napriek tomu, že patrí k mojím obľúbeným klubom od neho neočakávam v najbližšej budúcnosti bohvieaké uspechy. Aj napriek optimisticky sa vyvýjajúcej mládeži pochybujem, že tí chlapci dokážu nahradiť Adebayora a najmä Toureho. Ako jediný svetlý bod na ďalšiu sezónu vidím uzdravenia sa hráčov (Eduardo, Rosický), ale či sa im podarí získať formu spred zranení, je otázne.
Na začiatok, najväčším Goonerom je tu Key5ers0ze, ten je ale zaneprázdnený, nemá čas to tu sledovať
(cez neho som sa k Arsenalu dostal). K veci:
Talian: A čo mám ako fanúšik pred sezónou písať? Mám Arsenal odpisovať a neveriť im? Nie, mne je jedno, kto si o mne čo myslí, ja im budem držať v dobrom aj v zlom, budem o nich stále písať v tom najlepšom svetle a budem očakávať, ze siahnu na najvyššie méty. Ja Vaše obľúbené kluby rešpektujem a nekydám na nich, tak poprosím to isté z opačnej strany. Inak ak by sa aj Arsenalu nedarilo, no čo už, svet sa nezrúti, stále im budem fandiť. Čo sa Jacka Wilsherea týka, je to jeden z najtalentovanejších hráčov na svete (ak nie najtalentovanejší, ale to si netrúfnem povedať, pretože v Južnej Amerike je kopa supertalentov a tieto ligy nesledujem)! Videl si ho v akcii? Ten chlapec má 17 rokov, neuveriteľný prehľad v hre a geniálne futbalové myslenie. Navyše v súboji 1 na 1 je ťažko zdolateľný. Ak sa naňho zahľadíš, určite Ti pripomína Lionela Messiho, či si to priznáš, alebo nie, v tom chlapcovi niečo je. K Walcottovi som písal už dávnejšie, normálny hráč, jeho enormná rýchlosť však na súperov platí. Neporovnávaj k nemu Jacka, to je úplne iná kategória.

Exo: Možno to bude vyzerať ako keby som silou-mocou zastával Arsenal, ale treba priznať, že v posledných rokoch prišlo k obrovskej generačnej výmene, veď pozri sa na súpisku v sezónach 2003/04 a pod. Henry, Vieira, Campbell, Cole, Ljungberg.. Avšak, nech Ti bude, súhlasím, Arsenal v minulých sezónach nepodával optimálne výkony, nedarilo sa nám (nebudem teraz rozpisovať dôvody, ja viem svoje, vy by ste mali svoju pravdu) - spokojný?
Nevidím dôvod, prečo by som svoje želanie o víťazstve Jacka nemohol napísať, je to predsa náš blog - je moja osobná vec, čo napíšem a v tej eufórii z Jackovho výkonu som ho "predpovedal" na víťazstvo v Zlatej Lopte - za týmto si doteraz stojím, je mi jedno, čo si myslíte, tento jeho talent nezostane nepovšimnutý a o pár rôčkov sa na Vás len zasmejem. Tomu verte. A reči o tom, že sa mi tu niekto pchá do riti beriem ako čistý spam, nevidím na to dôvod, keď sme si všetci rovní.
Edit: Ešte mi nedá nevyjadriť sa k Muffimu: V súvislosti so Zlatou Loptou som sa vyjadril už hore. Teraz idem k náhrade Arabayora a Tourého. pri prvom menovanom som si istý, že máme v kádri plnú náhradu v osobe Eduarda, ktorý minulú sezónu laboroval so zranením. Navyše sú tam Bendtner, RvP, Vela, ofenzívne ladený je aj Arshavin či Walcott, tam problém nebude. S Kolom to bude horšie, avšak vzadu máme viacero kvalitných hráčov, ich mená tu nebudem hovoriť, avšak na Emirates Cupe sme pekne vygumovali ofenzívne hviezdy ako Forlán či Aguero, o "shutoute" proti Rangers ani nevravím, tam sa prakticky k ničomu nedostali. A Eduardova forma ide hore, videl si, čo s Andreyom, Cescom a Jackom predvádzal v zápase proti Rangers? Rozprávka.
Btw. Aquillani oficiálne prestupuje do Liverpoolu.
Talian: A čo mám ako fanúšik pred sezónou písať? Mám Arsenal odpisovať a neveriť im? Nie, mne je jedno, kto si o mne čo myslí, ja im budem držať v dobrom aj v zlom, budem o nich stále písať v tom najlepšom svetle a budem očakávať, ze siahnu na najvyššie méty. Ja Vaše obľúbené kluby rešpektujem a nekydám na nich, tak poprosím to isté z opačnej strany. Inak ak by sa aj Arsenalu nedarilo, no čo už, svet sa nezrúti, stále im budem fandiť. Čo sa Jacka Wilsherea týka, je to jeden z najtalentovanejších hráčov na svete (ak nie najtalentovanejší, ale to si netrúfnem povedať, pretože v Južnej Amerike je kopa supertalentov a tieto ligy nesledujem)! Videl si ho v akcii? Ten chlapec má 17 rokov, neuveriteľný prehľad v hre a geniálne futbalové myslenie. Navyše v súboji 1 na 1 je ťažko zdolateľný. Ak sa naňho zahľadíš, určite Ti pripomína Lionela Messiho, či si to priznáš, alebo nie, v tom chlapcovi niečo je. K Walcottovi som písal už dávnejšie, normálny hráč, jeho enormná rýchlosť však na súperov platí. Neporovnávaj k nemu Jacka, to je úplne iná kategória.

Exo: Možno to bude vyzerať ako keby som silou-mocou zastával Arsenal, ale treba priznať, že v posledných rokoch prišlo k obrovskej generačnej výmene, veď pozri sa na súpisku v sezónach 2003/04 a pod. Henry, Vieira, Campbell, Cole, Ljungberg.. Avšak, nech Ti bude, súhlasím, Arsenal v minulých sezónach nepodával optimálne výkony, nedarilo sa nám (nebudem teraz rozpisovať dôvody, ja viem svoje, vy by ste mali svoju pravdu) - spokojný?
Nevidím dôvod, prečo by som svoje želanie o víťazstve Jacka nemohol napísať, je to predsa náš blog - je moja osobná vec, čo napíšem a v tej eufórii z Jackovho výkonu som ho "predpovedal" na víťazstvo v Zlatej Lopte - za týmto si doteraz stojím, je mi jedno, čo si myslíte, tento jeho talent nezostane nepovšimnutý a o pár rôčkov sa na Vás len zasmejem. Tomu verte. A reči o tom, že sa mi tu niekto pchá do riti beriem ako čistý spam, nevidím na to dôvod, keď sme si všetci rovní.
Edit: Ešte mi nedá nevyjadriť sa k Muffimu: V súvislosti so Zlatou Loptou som sa vyjadril už hore. Teraz idem k náhrade Arabayora a Tourého. pri prvom menovanom som si istý, že máme v kádri plnú náhradu v osobe Eduarda, ktorý minulú sezónu laboroval so zranením. Navyše sú tam Bendtner, RvP, Vela, ofenzívne ladený je aj Arshavin či Walcott, tam problém nebude. S Kolom to bude horšie, avšak vzadu máme viacero kvalitných hráčov, ich mená tu nebudem hovoriť, avšak na Emirates Cupe sme pekne vygumovali ofenzívne hviezdy ako Forlán či Aguero, o "shutoute" proti Rangers ani nevravím, tam sa prakticky k ničomu nedostali. A Eduardova forma ide hore, videl si, čo s Andreyom, Cescom a Jackom predvádzal v zápase proti Rangers? Rozprávka.
Btw. Aquillani oficiálne prestupuje do Liverpoolu.
Hovoris tu o respekte aby som ho mal k Arsenalu , alebo nan nekydal , ale pri tom si pametam tvoj clanok :
Hrac David Pizarro bol na zemi celkovo 86krát .
Totti je naozaj veľmi slabý hráč .... potom si písal niečo ako preceňovaný a pod.
Dost si s*res do huby . Skus menej pisat a viac rozmyslat . Ja viem , ze si preemotivovany , ale ver mi , schladis sa .
Hrac David Pizarro bol na zemi celkovo 86krát .
Totti je naozaj veľmi slabý hráč .... potom si písal niečo ako preceňovaný a pod.
Dost si s*res do huby . Skus menej pisat a viac rozmyslat . Ja viem , ze si preemotivovany , ale ver mi , schladis sa .
Ako prosím? Normálne som si až dal vyhľadávať David Pizarro (ktorého mimochodom nepoznám - poznám len jeho menovca Claudia) a nenašlo mi nič, navyše nespomínam si, aby som ho spomínal v nejakom článku. Detto k Tottimu, môžeš mi poslať presný príspevok, resp. článok, v ktorom som napísal že padajú 86x a sú preceňovaní? Divné sranie si do huby.
Nerieste tu kto si ako serie do huby rieste tu futbal. Inno nikto sa ti nesnazi brat [teda aspon ja isto] a taktiez aj branenie Arsenalu ja si zas branim svoju milovanu Barcu a snazim sa objektivne pozerat aj na ine kluby [ano aj na Real aj ked to je niekedy tazke]. Ja len vravim aby si zas nevkladal naedeje celeho Arsenalu do Wilshera. Co ty vies mozno o rok ho ulovi za obrovke prachy Real [ aj ked to si nemyslim lebo Real kupuje uz hotove hviezdy nie eln take co sa este len na ne vtpracuvavaju], alebo mozno zacne pravidelne nastuopvat a zisti sa ze to nezvlada. Mozno vazne bude ako Wallcot nemozes popriet ze 2 roky do zadu bol tiez Wallcot ospevovany a pokladany za jeden z njavacsich supertalentov. Teraz sa nepozeram na to ze kto je technik a tak proste vravim co bolo. Alebo mozno nakoniec predsa o 3-4 roky bude bojovat o Zlatu Loptu.
inak Chelski sa snazi posilnit ofenzivu a to o celkom zaujimavy kusok
Celkom nechpem tento krok naco je Chelsea dalsi hrotovy utocnik ked ma Drogbu a v pripade jeho zranenia moze kludne nastupit Anelka.
inak Chelski sa snazi posilnit ofenzivu a to o celkom zaujimavy kusok
Celkom nechpem tento krok naco je Chelsea dalsi hrotovy utocnik ked ma Drogbu a v pripade jeho zranenia moze kludne nastupit Anelka.
Konečne pekná odpoveď, ďakujem. Aby som upresnil, do Wilsherea vôbec nevkladám nádeje celého Arsenalu, len som dosť expresívne a emotívne vyjadril, že sa mi nenormálne páči jeho štýl hry. Som na tom takisto, hoci niekedy nadávam na ManU, na Chelski, na ManC či Liverpool, rešpektujem tieto tímy, každý z nich pomáha tvoriť históriu anflickej ligy i futbalu celkovo, v každom z nich sú skvelí hráči, ako príklad uvediem ManArab - ako klub ich rád nemám, avšak hrá tam Barry, hrá tam Touré, hrá tam Slovák Vlado Weiss ml., hrá tam Santa Cruz a aj Bellamy - všetko mne sympatickí hráči (aj keď niektorí si to u mňa nahli hetrikom v sieti SVK v kvalifikácii EURO'08, však Craig?) a už len pre nich takéto manšafty rešpektujem. Ak aj niekedy zanadávam, je to v návale emócii, taký proste som..- eXo - napísal:Nerieste tu kto si ako serie do huby rieste tu futbal. Inno nikto sa ti nesnazi brat [teda aspon ja isto] a taktiez aj branenie Arsenalu ja si zas branim svoju milovanu Barcu a snazim sa objektivne pozerat aj na ine kluby [ano aj na Real aj ked to je niekedy tazke]. Ja len vravim aby si zas nevkladal naedeje celeho Arsenalu do Wilshera. Co ty vies mozno o rok ho ulovi za obrovke prachy Real [ aj ked to si nemyslim lebo Real kupuje uz hotove hviezdy nie eln take co sa este len na ne vtpracuvavaju], alebo mozno zacne pravidelne nastuopvat a zisti sa ze to nezvlada. Mozno vazne bude ako Wallcot nemozes popriet ze 2 roky do zadu bol tiez Wallcot ospevovany a pokladany za jeden z njavacsich supertalentov. Teraz sa nepozeram na to ze kto je technik a tak proste vravim co bolo. Alebo mozno nakoniec predsa o 3-4 roky bude bojovat o Zlatu Loptu.
-
IamMartinQo
Star
Mne sa tiez paci mlada krv, su to 4 hraci Premier League dvaja z Gunners a dvaja Man UTD
Jack Wilshere - 17 rokov - Arsenal FC - ANGLICKO
Aaron Ramsey - 17 rokov - Arsenal FC - WALES
a
Federico Macheda - 17 rokov - Man United - TALIANSKO
Danny Welbeck - 18 rokov - Man United - ANGLICKO
Tito 4 hraci urcite pomozu o niekolko rokov svojej zemi pri MS,ME a pri akychto akciach, anglicko bude mat ale obrovsky prinos
Jack Wilshere - 17 rokov - Arsenal FC - ANGLICKO
Aaron Ramsey - 17 rokov - Arsenal FC - WALES
a
Federico Macheda - 17 rokov - Man United - TALIANSKO
Danny Welbeck - 18 rokov - Man United - ANGLICKO
Tito 4 hraci urcite pomozu o niekolko rokov svojej zemi pri MS,ME a pri akychto akciach, anglicko bude mat ale obrovsky prinos
Videl som ho v drese Paraguaya na svetovom šampionáte? Inak k tomu linku, čo si mi posielal v SS, kde som mal údajne očierňovať AS - všimni si autora článku, to nie som ja, zakladateľ gunners.sk je niekto iný.Talian napísal:Hlavne ze si pisal , ze ani nevies kde pred prestupom do Man City Santa Cruz hral
OK . Myslel som, ze si to ty , formou pisania a vyjadrovanim sa celkom podobateInnocence napísal:Videl som ho v drese Paraguaya na svetovom šampionáte? Inak k tomu linku, čo si mi posielal v SS, kde som mal údajne očierňovať AS - všimni si autora článku, to nie som ja, zakladateľ gunners.sk je niekto iný.