uplne ale uplne s tebou suhlasimmorfeusko napísal:Za raz vyhrala retardacia... zato ze su tie mapy stale svedci o tom ze vacsina hracov si ich zvoli ak ej tam admin tak zmeni mapu vtom problem nevidim... Ale aby sa odstranili zakladne mapy ktore robia public publicom to je nahlavu (zato ze mastros kazdych 5 stran stale toci o tom istom ze sa to hra dokola...)
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Kapt.Michal: Hráčom vyhovujeme viac než dosť. Ešte vždy sa nám to adminom nevrátilo. Čo keby si už konečne začal písať čo ti prekáža? To že na servery "kraľujem" ber ako chceš. Ide tam však len o poriadok. Už sme množstvo hráčov naučili neobchádzať cenzúru /ja dávam momentálne ban na deň, ostatní kick a neskôr ban/.
Tiež sme takmer úplne zamedzili úmyselnému TK, TA /vypomohol nám mirrordamage/.
Naučili sme vás hrať pár nových máp /oirlig, old_aztec, prodigy, cbble, mill/.
A mnoho iného.
jumpstyle: daj už konečne pokoj!
morfeusko, Filipito: žiaľ nečakane rýchlo. Tiež nie som moc spokojný, ale stalo sa. Máme predsa dawn a iné napodobeniny dusta
A mnoho iného.
morfeusko, Filipito: žiaľ nečakane rýchlo. Tiež nie som moc spokojný, ale stalo sa. Máme predsa dawn a iné napodobeniny dusta
-
KaptMichal
King
Reči typu naučili sme vás si nechaj prosím pre ostatných, OK? Nepatrím medz hráčov čo hrávajú pol roka. A Jaká retardácia, uvedomte sa, koľko za deň hráte? Lebo ja keď hrám 5 hodín tak hrám 80% času 4 mapkz. Dovi.lekoklatik napísal:Kapt.Michal: Hráčom vyhovujeme viac než dosť. Ešte vždy sa nám to adminom nevrátilo. Čo keby si už konečne začal písať čo ti prekáža? To že na servery "kraľujem" ber ako chceš. Ide tam však len o poriadok. Už sme množstvo hráčov naučili neobchádzať cenzúru /ja dávam momentálne ban na deň, ostatní kick a neskôr ban/.
A mnoho iného.
morfeusko a Filipito uz zacali. Chce si do mna este ktosi kopnut? 
Ja tah odstranenia tych map aspon na isty cas ocenujem. Votuju sa len preto, ze tie styri mapy su notoricky zname a ostatne nehrame, lebo ich nepozname, bludime... ale ako sme sa naucili hrat tu Velku Stvorku? Tiez sme v zaciatkoch bludili. Tak si pome zaciatky zopakovat. Nie je to nic strasne.
Len dodam, ze mapu de_dust4 by ste tiez mohli dat prec. Je bugova (velkemu kvantu hracov sa nespusti kvoli as_tundra.wad, ktore nam chyba) a aj tak sa kvoli tomu takmer nikdy neodhlasuje. Ak sa tak aj stane, vzdy nastane zmena, kym sa hraci stihnu rozdelit do timov.
Ja tah odstranenia tych map aspon na isty cas ocenujem. Votuju sa len preto, ze tie styri mapy su notoricky zname a ostatne nehrame, lebo ich nepozname, bludime... ale ako sme sa naucili hrat tu Velku Stvorku? Tiez sme v zaciatkoch bludili. Tak si pome zaciatky zopakovat. Nie je to nic strasne.
Len dodam, ze mapu de_dust4 by ste tiez mohli dat prec. Je bugova (velkemu kvantu hracov sa nespusti kvoli as_tundra.wad, ktore nam chyba) a aj tak sa kvoli tomu takmer nikdy neodhlasuje. Ak sa tak aj stane, vzdy nastane zmena, kym sa hraci stihnu rozdelit do timov.
Velmi neprijemna vec sa nam dnes stala. Hrac menom Jysk ktory ma u nas ban sa niekolko krat vratil na server s tym ze si neustale menil ip a cheatoval. Jeho spravanie nepozna hranic. Ako moze takyto clovek zit sam so sebou. Takto nam zneprijemnoval hru. Hovori sa ze nasilim sa nic nevyriesi, ale mam pocit ze niekedy by bolo treba.
super, zase su odstranene najlepsie mapy. Tzn ze ma tam dlhsie neuvidite (i ked posledne mesiace som sa serveri objavil skor sporadicky). Ked si idem zahrat nechce sa mi bludit po mapach a ucit sa ich. Suhlasim s morfeuskom a filipitom.
k adminskemu sefovaniu: beriete to zbytocne vazne, dam kick/ban na den a nediskutujem. co som hraval na inych serveroch, vobec sa o tom nediskutovalo. rovnako nerozumiem hracom co sa staraju do postavenia admina ala "boh". admin je na serveri "boh", myslim ze mame dobrych adminov. kto s tym ma problem nech si najde iny server, aspon uvidi ze je to vsade tak.
SMR4D
// PsychoS: myslime, ale nic s tym nespravime. pauza od cska mi padne vhod
k adminskemu sefovaniu: beriete to zbytocne vazne, dam kick/ban na den a nediskutujem. co som hraval na inych serveroch, vobec sa o tom nediskutovalo. rovnako nerozumiem hracom co sa staraju do postavenia admina ala "boh". admin je na serveri "boh", myslim ze mame dobrych adminov. kto s tym ma problem nech si najde iny server, aspon uvidi ze je to vsade tak.
SMR4D
// PsychoS: myslime, ale nic s tym nespravime. pauza od cska mi padne vhod
-
KaptMichal
King
Neuveríš ale teraz sa mi táto veta veľmô pozdáva, výnimočne. Chlapci hrávate veľmi málo keď hovoríte, a neviete prečo, že je sprostosť zrušenie štyroch najhranejších máp. Dík.PsychoS napísal:myslite si co chcete, skratka na cas su tie mapy prec. Komu sa nepaci tak nech ide hrat na iny server. My vas tu nedrzime.
No ja cumim, ake hviezdy podostavali BANy. A same permanentky.
@_*BloSe*_@, Matko, KAJKO hravajuci aj pod nickom CARL COX (aspon zdielaju PC, ked to nie je rovnaka osoba) a uplne ma doraza dOoM^.
To fakt dostal nas stary dOoM^ pemanentku? Inak ani mne sa nejak nezdal na de_cpl_mill, ale neriesil som to, ved je to dOoM^...
///Prdlajz! Prave som trosku patral. To je nejaky plagiator so slovenskou IPckou. Nas dOoM^ ma nejaku rakusku.
@_*BloSe*_@, Matko, KAJKO hravajuci aj pod nickom CARL COX (aspon zdielaju PC, ked to nie je rovnaka osoba) a uplne ma doraza dOoM^.
To fakt dostal nas stary dOoM^ pemanentku? Inak ani mne sa nejak nezdal na de_cpl_mill, ale neriesil som to, ved je to dOoM^...
///Prdlajz! Prave som trosku patral. To je nejaky plagiator so slovenskou IPckou. Nas dOoM^ ma nejaku rakusku.
-
lekoklatik
VIP
Náš KAJKO > 95.102.36.52
KAJKO plagiátor > 195.91.79.8
Matko > 85.216.143.80
náš @_*BloSe*_@ > 91.127.246.38, 78.99.135.186
@_*BloSe*_@ plagiátor > 78.99.19.104
náš dOoM^ > 85.237.16.160, 85.237.xxx.xxx, atď... /vieme že doom má dynamickú/
dOoM^ plagiátor > 195.91.79.56
Hanba
Smrad ďakujeme. Diskutujeme preto, lebo osobne sa mi neraz na iných serveroch stalo že som dostal kick a keď som si šiel na server po vysvetlenie a neustále dorážanie na adminov, "prečo?", dostal som ban. My sa za práva neskrývame. Na banovanie, kickovanie, slapovanie, slayovanie, fuckoff, ... máme dôvody a podelíme sa s vami o ne.
Ešte raz "vyzývam" /
/ píšte sťažnosti sem. Môžeme diskutovať
KAJKO plagiátor > 195.91.79.8
Matko > 85.216.143.80
náš @_*BloSe*_@ > 91.127.246.38, 78.99.135.186
náš dOoM^ > 85.237.16.160, 85.237.xxx.xxx, atď... /vieme že doom má dynamickú/
dOoM^ plagiátor > 195.91.79.56
Hanba
Smrad ďakujeme. Diskutujeme preto, lebo osobne sa mi neraz na iných serveroch stalo že som dostal kick a keď som si šiel na server po vysvetlenie a neustále dorážanie na adminov, "prečo?", dostal som ban. My sa za práva neskrývame. Na banovanie, kickovanie, slapovanie, slayovanie, fuckoff, ... máme dôvody a podelíme sa s vami o ne.
Ešte raz "vyzývam" /
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mapa cs_arabstreets bola pridana.
roman3338: Neviem ci sa meni pocet slotov, ale predvcerom ci kedy to bolo bol v noci problem v serverovni, nedalo sa pripojit na server, potom to islo. Najskor som myslel, ze je nieco so serverom, tak som to restartol. A kedze sa CS nepusta automaticky, ale je potrebne ho pustit, tak som to nasledne pustil. Ale neviem kolko slotov som dal, ci 22 alebo 20, navyse su tam nejake rezervacky pre admin sloty, takze moze ukazovat aj neparny pocet slotov. Bolo by dobre sem napisat, ze kolko slotov ukazuje teraz, aby som do buducnosti vedel kolko nahodit.
morfeusko: Rozhodnutie dat prec mapy bolo mojim rozhodnutim, mastros s tym nic nema, ani nie som s nim v kontakte. Myslim, ze zmena pomoze.
jastur: Dobre, cau.
jumpstyle: Nechapem o co ti ide, k tvoju banu som sa uz vyjadril a jasne som ti napisal co a ako. Na zaciatku si pisal, ze si nasiel tento server a chcel by si si tu zahrat, ze si cital nan dobre komentare, ze mas novy internet a neda sa ti pripojit. A teraz zrazu pises, ze Jokiho nakoniec poznas, ze je mimo Slovenska, ze ti chyba tento server a podobne??? Ty si neuvedomujes co vobec pises??? Kde si cital tie dobre komentare k tomuto nasmu CS serveru??? A este raz a uz skutosne naposledy ti pisem: BAN sa rusit nebude!!!
roman3338: Neviem ci sa meni pocet slotov, ale predvcerom ci kedy to bolo bol v noci problem v serverovni, nedalo sa pripojit na server, potom to islo. Najskor som myslel, ze je nieco so serverom, tak som to restartol. A kedze sa CS nepusta automaticky, ale je potrebne ho pustit, tak som to nasledne pustil. Ale neviem kolko slotov som dal, ci 22 alebo 20, navyse su tam nejake rezervacky pre admin sloty, takze moze ukazovat aj neparny pocet slotov. Bolo by dobre sem napisat, ze kolko slotov ukazuje teraz, aby som do buducnosti vedel kolko nahodit.
morfeusko: Rozhodnutie dat prec mapy bolo mojim rozhodnutim, mastros s tym nic nema, ani nie som s nim v kontakte. Myslim, ze zmena pomoze.
jastur: Dobre, cau.
jumpstyle: Nechapem o co ti ide, k tvoju banu som sa uz vyjadril a jasne som ti napisal co a ako. Na zaciatku si pisal, ze si nasiel tento server a chcel by si si tu zahrat, ze si cital nan dobre komentare, ze mas novy internet a neda sa ti pripojit. A teraz zrazu pises, ze Jokiho nakoniec poznas, ze je mimo Slovenska, ze ti chyba tento server a podobne??? Ty si neuvedomujes co vobec pises??? Kde si cital tie dobre komentare k tomuto nasmu CS serveru??? A este raz a uz skutosne naposledy ti pisem: BAN sa rusit nebude!!!
-
ThorSteinar
Novice
cawte dievky,, mam tento server rad,ale zase ze sa dali prec mapy ako aztec,dust2 atd to nepochopim ako treba zmenu ale dat tieto mapy prec?? si neuvedomujete to ze hraci pojdu inde,kde sa hraju tieto mapy? ano ostanu ty verny ale toto spravit je podla mna blbost, a napodobeniny map dustu alebo aztecu su blbosti povecsine. Hojko pozri sa niekedy ked sa da mapa ktoru malo kto pozna tak sa polka ludi odpaja lebo ich to nebavi, myslim si ze niesom sam co sa nepaci to ze sa toto spravilo, ale rob ako uznas za vhodne je to TVOJ SERVER tak vela uspechov... ahojte...
Je super, ze si sem vsetci chodia pindat, ale nedokazu precitat ani stranu dozadu navyse. Co pyskujete? Precitajte si, ze je to len docasne (alebo nie? hojko sa nevyjadril.). Hovorite o zemene? Aka by bola zmena, keby tam tie mapy stale boli? Ziadna. Stale by sa votovali.
Hraci odidu, ostane "Tvrde jadro" servera, ti co sa neboja objavovat. S navstevnostou nikdy nebol problem.
Polka ludi sa odpaja. Pripoji sa na ine servery, kde je to s organizaciou a disciplinou horsie. Mnohi uz povedali, ze hojko.com je skratka najlepsi server. Urcite sa vratia.
Hraci odidu, ostane "Tvrde jadro" servera, ti co sa neboja objavovat. S navstevnostou nikdy nebol problem.
Polka ludi sa odpaja. Pripoji sa na ine servery, kde je to s organizaciou a disciplinou horsie. Mnohi uz povedali, ze hojko.com je skratka najlepsi server. Urcite sa vratia.
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nas blose je aj cheater blose....inak vsetko ostatne plati tak ako si napisal leko, a ten co nam robi problemy je JYSK... mily admini, ak uvidite cokolvek podozrive s IP zacinajucou na 195.91.79.*** a latency okolo 56 okamzite fuckoff, nepytat sa, konat, je to jediny clovek co ma tuto IP a chodi k nam (teda mozno este jeden, ale to zistim a upozornim ak by to nebol on)lekoklatik napísal: náš @_*BloSe*_@ > 91.127.246.38, 78.99.135.186