Chcel by som vás poprosiť o radu, stala sa mi nasledovná vec:
Praskla mi vnútorná (zobrazovacia) časť displeja. Zistil som to tak, že sa mi začali roztekať kryštály v displeji a behom dňa z toho vzniklo to, čo môžete vidieť na fotkách. Rozteká sa to z jedného miesta hore, ktoré vyzerá ako rozbité sklo = zrejme prasknutá časť displeja.
Otázka je, čo s tým... Ako telekomunikačný technik s ním behám kade - tade a občas sa bije o miesto s náradím v ruksaku, ale nikdy mi nepadol ani nič podobné. Zaujímavé je, že displej je na povrchu bez jediného škrabanca či iných známok poškodenia z akejkoľvek strany.
Notebook je firemný a je naň záruka. Bojím sa však, že v Lenove povedia, že to je mechanické poškodenie a teda to budem musieť zaplatiť, čo pochopiteľne odmietam.
Ako by ste to riešili vy?
Prasknutá vnútorná časť displeja na NB - čo s tým?
display praskne vo vnutri a navovok nemusi byt vidiet poskodenie, ale aj tak mi je zahadou ako sa to podarilo, konstrukcia toho NB je dost pevna to nie je chrastitko ako asus, hp, a im podobne neodolne NB
display dokonca vydrzi dost vela, ci uz pad alebo ohybanie
bude zalezat of firmy ako sa k tomu postavi, kolegova T60 po pade mala dieru resp skaru na baterii takze bolo vidiet do vnutra a nerobili z toho nic specialne, objednala sa nova
display dokonca vydrzi dost vela, ci uz pad alebo ohybanie
bude zalezat of firmy ako sa k tomu postavi, kolegova T60 po pade mala dieru resp skaru na baterii takze bolo vidiet do vnutra a nerobili z toho nic specialne, objednala sa nova