presmerovanie a roaming
presmerovanie a roaming
nevie mi niekto povedat detaily presmerovania na telefon v roamingu? konkretnejsie takto - nechcem si brat do zahranicia pausalovu kartu, tak si ju necham doma a dam presmerovat prichadzajuce hovory na inu kartu, ktoru budem mat so sebou (roaming)... ako budu spoplatnovane pripadne prijate hovory, odkazovka a neviem co este? z pausalovej, ktora je doma alebo z tej roamingovej?
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
@STomko
trosku by som ta upresnil
kazde presmerovanie je spoplatnene (mimo odkaz.sluzbu)
@smejo
takze na pausalovej karte budes platit (alebo sa ti bude odratavat z volnych minut) za kazdy presmerovany hovor na tu kartu ktoru mas zo sebou (ako klasicku tarifu v ramci slovenska)
na karte ktoru mas so sebou (roaming) budes platit roamingovu cenu za priatie kazdeho hovoru
//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 8:25 )
@smejo
inak nechapem preco to tak komplikujes a nezoberies si rovno pausalovu kartu
ceny roaminogovych hovorou aj SMS su regulovane z EU, takze ceny mas vsade rovnake, a este usetris na presmerovani hovorov
trosku by som ta upresnil
kazde presmerovanie je spoplatnene (mimo odkaz.sluzbu)
@smejo
takze na pausalovej karte budes platit (alebo sa ti bude odratavat z volnych minut) za kazdy presmerovany hovor na tu kartu ktoru mas zo sebou (ako klasicku tarifu v ramci slovenska)
na karte ktoru mas so sebou (roaming) budes platit roamingovu cenu za priatie kazdeho hovoru
//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 8:25 )
@smejo
inak nechapem preco to tak komplikujes a nezoberies si rovno pausalovu kartu
ceny roaminogovych hovorou aj SMS su regulovane z EU, takze ceny mas vsade rovnake, a este usetris na presmerovani hovorov