v konecnom dosledku uvidis rozdiel ked ti to pojde na 100FPS a 160FPS ??
si myslim ze aj pri najvacsich "akciach" to nepostrehnes
Nezabudni zarátať ešte cenu dosky a ramky. A ešte ak výkon E8600 získaš pretaktovaním slabšej E8xxx. Pomer cena/výkon je ešte stále lepší v prospech starej LGA775ky.. na druhej strane LGA775 nemá žiadnu ružovú budúcnosť, takže ja osobne by som samozrejme tiež šiel už do i7. Otázne je, či to zaujíma nejakého týpka, ktorý bude celý deň hrať iba hry a žiadny upgrade nasledujúcich pár rokov neplánuje.Šu-Do napísal:cenovy rozdiel medzi i7 920 a E8600 je minimalny.. urcite by som isiel po i7 920
aby nebol chlapec prekvapeny ze mu pojde gta IV na medium a gta V na fullhojko napísal:Nj, necital som to cele. Ale dovolim si v klude napisat, ze tu by sa dalo o GTA 4 polemizovat, ci je skutocne tak narocna alebo len zle optimalizovana. Skor to vidim na zlu optimalizaciu.
Phenom II ?? na ten uz snad cakat nemusi...Hossa1881 napísal:ci si po prazdninach pockas na Phenon II alebo Core i5/Nehalen je v podstate jedno dolezite je co ti je sympatickejsie a lacnejsie, najvatsi doraz treba aj tak dat na grafiku....
to sa nacakaDajjdo napísal:Ale možno i5 zníži cenu PhenomII, tak asi na to čaká, čo bude mať akú cenu.