Priateľka s vodičákom
Priateľka s vodičákom
Ahojte
Nastala takáto situácia moja priateľka si spravila vodičák ale problém je , že ja ešte nemám 18 až za pár mesiacov.jazdí teraz len na skútri a mi povedala, že ma bude brávať kde budem chcieť ale mne to príde také blbé, že priateľka ma vyváža je to podla Vás normálne alebo ako by ste to riešili.?
Ďakujem za zmysluplné odpovede
Nastala takáto situácia moja priateľka si spravila vodičák ale problém je , že ja ešte nemám 18 až za pár mesiacov.jazdí teraz len na skútri a mi povedala, že ma bude brávať kde budem chcieť ale mne to príde také blbé, že priateľka ma vyváža je to podla Vás normálne alebo ako by ste to riešili.?
-
Wishmaster
Medium Professional
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
aughostino
Medium Professional
-
qwerty-xyz
1C3 napísal:Ahojte
TY mas byt ten dominantny, ty mas byt ako chlapec "na koni" . Ty by si ju mal rozvazat a nie ona teba. . . POckaj do 18 ky, sprav vodicak, popytaj od fotra faaaro, a ukaz jej co je to 200 koni pod kapotou.
(neze sa vyeebete, pekne pomaly, muzika, a dakde v riti od civilizacie aj romantika, . . .
//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 22:43 )
to sa seredne mylis ze dominancia muzov je uz davno prec . . .Wishmaster napísal:Preco blbe? Co, si nadradeny nad nou? Alebo sa bojis,ze sa ti kamosi budu smiat, ze si "pod papucou"?
edit: ked uz su zeny v politike a pracuju aj natakych postoch, kde to bola vyhradne domena muzov, tak preco by teba nemohla vyvazat priatelka?
Dominancia muzov je uz davno prec..
-
qwerty-xyz
pinco napísal:ešte by som bol hrdý na to, že som si takto "vycvičil" ženskú. Normálne si viem predstaviť, ako by som jej z krčmy volal, nech po mňa príde.
qwerty: vieš, že ma ani neprekvapuje, že si nevieš nájsť ženskú?
Hlavne si nevšímaj tieto drísty. Mal by si byť rád, že más niekoho, kto ťa zvezie keď trebaqwerty-xyz napísal:...
-
qwerty-xyz
tak si dakedy daj hladat do google zena za volantom a mozno ti dojde, kkt,Muffi napísal:Hlavne si nevšímaj tieto drísty. Mal by si byť rád, že más niekoho, kto ťa zvezie keď trebaStredovek je dávno preč, ženy sa už dávno dostali aj za volant tak nechápem, čo je na tom zlé.
A ked si vychodnar a tak veris zenam tak vstan, chod prec od PC a pozoruj!!!! mozes si aj dalekohlad zobrat, snad sa ti zo soferiek za volantom nepostavi to by ta potom nahanala policia ako voyeristu . . .