Priateľka s vodičákom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Priateľka s vodičákom

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ahojte

Nastala takáto situácia moja priateľka si spravila vodičák ale problém je , že ja ešte nemám 18 až za pár mesiacov.jazdí teraz len na skútri a mi povedala, že ma bude brávať kde budem chcieť ale mne to príde také blbé, že priateľka ma vyváža je to podla Vás normálne alebo ako by ste to riešili.?

Ďakujem za zmysluplné odpovede
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Preco blbe? Co, si nadradeny nad nou? Alebo sa bojis,ze sa ti kamosi budu smiat, ze si "pod papucou"? :D

edit: ked uz su zeny v politike a pracuju aj natakych postoch, kde to bola vyhradne domena muzov, tak preco by teba nemohla vyvazat priatelka?
Dominancia muzov je uz davno prec.. :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

aj ja som nad tym rozmýšlal :) že nevidím na tom nič zlé :) ale chcem počuť vaše názory :oops:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Nevidím na tom nič neobvyklé.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jak sa s nou bojis a neveris jej tak za nu nesadaj ... ak nie, tak nemas co riesit ... nech to vyzera ako chce, ale aspon nemusis ist peso
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked sa ti nepaci, nemal si sa davat dokopy so starsou :) Inak tiez nechapem v com je problem.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Podľa mňa je to úplne normálne môj brat má 19 nemá urobený vodičák a tým pádom ho vozí jeho priateľka :)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

som rád, že ste ma podporili..:)Ďakujem Vám...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

uplne normalna vec :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

aké má auto ? :)
OT ale zaujíma ma to
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Zaxman napísal:aké má auto ? :)
OT ale zaujíma ma to
1C3 napísal:...jazdí teraz len na skútri ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Skôr by som bol na Tvojom mieste rád, že Ti ponúkla takúto možnosť a je ochotná Ťa voziť :wink: Nič čudné v tom nevidím.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

1C3 napísal:Ahojte

Nastala takáto situácia moja priateľka si spravila vodičák ale problém je , že ja ešte nemám 18 až za pár mesiacov.jazdí teraz len na skútri a mi povedala, že ma bude brávať kde budem chcieť ale mne to príde také blbé, že priateľka ma vyváža je to podla Vás normálne alebo ako by ste to riešili.?

Ďakujem za zmysluplné odpovede
:lol: ako nazor celeho SR bude asi taky ze je to v pohode, ja by som ta vysmial. Na skutri aby holka soferovala a chlapec za nou, este by som zvladol keby som dostal echo ze ju na tom skutri ucis jazdit ale kebyze viem ze ona ma vodicak a ty ne a ona ta rozvaza, este dlho dhlo predlho sa z toho budem rehotat, este aj teraz sa z toho smejem a moji kamarati by sa rehotali tiez, neviem ci nejakemu snad nebrnknem. :lol: :lol: :lol:
TY mas byt ten dominantny, ty mas byt ako chlapec "na koni" . Ty by si ju mal rozvazat a nie ona teba. . . POckaj do 18 ky, sprav vodicak, popytaj od fotra faaaro, a ukaz jej co je to 200 koni pod kapotou.
(neze sa vyeebete, pekne pomaly, muzika, a dakde v riti od civilizacie aj romantika, . . . :roll: nech si ty sef a nie ona ze ta uz teraz na skutri bude rozvazat, boze, ONA TEBA??? .... kokos ... mna by eblo . . .)

//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2009, 22:43 )
Wishmaster napísal:Preco blbe? Co, si nadradeny nad nou? Alebo sa bojis,ze sa ti kamosi budu smiat, ze si "pod papucou"? :D

edit: ked uz su zeny v politike a pracuju aj natakych postoch, kde to bola vyhradne domena muzov, tak preco by teba nemohla vyvazat priatelka?
Dominancia muzov je uz davno prec.. :D
to sa seredne mylis ze dominancia muzov je uz davno prec . . .
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ešte by som bol hrdý na to, že som si takto "vycvičil" ženskú. Normálne si viem predstaviť, ako by som jej z krčmy volal, nech po mňa príde.

qwerty: vieš, že ma ani neprekvapuje, že si nevieš nájsť ženskú?
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Tiež v tom nevidím nič zvláštne. Podľa mňa je to originálne :D keď to jej nevadí...sa môžeš chváliť že máš osobného šoféra :D aspoň do 18-tky no :)
Navyše, priateľka bude určite rada že ťa má rovno za chrbtom možno aj z viacerých dôvodov že :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. až budeš mať 18, pochopíš túto výhodu....... že kade budete spolu chodiť, tade si budeš Ty môcť dať dobré chladené pivko na ochladenie, resp. niečo ostré na zahriatie..

:)
qwerty-xyz

pinco napísal:ešte by som bol hrdý na to, že som si takto "vycvičil" ženskú. Normálne si viem predstaviť, ako by som jej z krčmy volal, nech po mňa príde.

qwerty: vieš, že ma ani neprekvapuje, že si nevieš nájsť ženskú?
:roll: tak ako o mne si mozes mysliet ze som debil ale ty ked by is sadol co i len na skuter a ako spolujazdec opity tak to si iny HERO, to fakt, nit kedy a še z**beš tak ze az .... Debil, lepsie je ked po teba pride na aute nie ? a O aute tu nebola rec, to by osm bol rad aj ja , aj ked pirmarne by som chodil na aute ja. Ale ako vravim si riadny hrdina keby si na skuter ako spolujazdec sadal opity, chvalim ti to, tak v noci popri ceste do jarku sa vyebat, kvalitka . . . Sranda na celu noc, s policiou, zachrankou, rodinou priatelkou ktorej sa mozno daco stalo (lebo ako vsetci vieme pijanemu sa malokedy daco stane a pri skutrikovej rychlosti uz toboz ne, ani ta pokriva popri ceste mu vela nespravi)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

qwerty-xyz napísal:...
Hlavne si nevšímaj tieto drísty. Mal by si byť rád, že más niekoho, kto ťa zvezie keď treba :) Stredovek je dávno preč, ženy sa už dávno dostali aj za volant tak nechápem, čo je na tom zlé. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Je to milé od nej a bol by si blbý, keby si to neprijal len kvôli tomu, že ty by si mal byť na jej mieste a bla bla. Ako bolo spomínané, je to v pohode. Aj ty budeš mať raz vodičák a môžte sa striedať potom. :)
qwerty-xyz

Muffi napísal:Hlavne si nevšímaj tieto drísty. Mal by si byť rád, že más niekoho, kto ťa zvezie keď treba :) Stredovek je dávno preč, ženy sa už dávno dostali aj za volant tak nechápem, čo je na tom zlé. :)
tak si dakedy daj hladat do google zena za volantom a mozno ti dojde, kkt, :roll: Milujem luci co brania zenske, potom su v novinach, v ciernych kronikach a kadekde inde. Schvalne si daj hladat ked zenam za volantom tak veris, akych kaskaderskych kuskov su schopne. A nezabuddni ako spravny zapadnar na kazdy obrazok co sa ti nezda, alebo prihodu, text, video napisat ze FAKE lebo to je na zapade nova moda. Co zapadnar nedokaze tak to je fake :roll: idioti . . .
A ked si vychodnar a tak veris zenam tak vstan, chod prec od PC a pozoruj!!!! mozes si aj dalekohlad zobrat, snad sa ti zo soferiek za volantom nepostavi to by ta potom nahanala policia ako voyeristu . . .
Napísať odpoveď