Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Talian napísal:Ja by som sa chcel spýtať 2 veci :

1.Fakt je maslo kaloricke , a pri dietach a cviceni sa odporuca ho vynechat zo stravy ? Ak ano , cim ho nahradit ?

2.Mam zapal stredneho ucha , ale uz to vobec neboli , takze som sa dnes rozhodol , ze od zajtra sa znova(asi po 15642561 krat) dam do cvicenia . Moja otazka je v tom , ci mozem cvicit - nechcem z cinkami , len niake cviky na brucho a zadok , ked beriem antibiotika ????
s tym maslom ti nepomozem to neviem

a co sa tyka toho cvicenia s vlastnym telom tak ano ale zase nemozes si nakladat ako slon...skus len 1x10 alebo 20 podla toho ako sa budes citit, ale velmi to neprehanaj kedze beries lieky skor sa unavis a nemusi ti po cviceni byt prave najlepsie.

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 21:23 )
Necital som vsetkych 170 stran tak sa chcem opytat ci niekto cvici len s vlastnym telom. popripade aby zhrnul pre a proti s takym cvicenim a ake vyhody/nevyhody oproti posilovaniu s cinkami to ma

/doma cvicim vacsinou po veceroch ked uz idem spat ale kedze to je doma tak davam len kliky brusaky a triceps naradie

naradie nemam ziadne a na posilku nema cas kedze pracujem a este ak sa nepohnevate poprosil by som nejake cviky na chrbat (ale asi to uz budem musiet s naradim)

/nohy necvicim, nemusim kazdy tyzden odjazdim 10-12km na korculiach
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Cvičenie s vlastnou váhou ?
Ak má niekto 14 rokov, nech sa páči. Ale keď už má človek niečo za sebou, určite mu takéto cvičenie nepomôže.
Samozrejme, vo fitku sa niektoré cviky sa dajú robiť s váhou vlastným telom ako napr. zhyby, zdvíhanie sa na lavičke atď ak to danému človeku stačí.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cvicenie s vlastnou vahou bez posilovni ma minimalne vysledky takmer ziadne.

Rovnako to plati aj pre spominane korcule alebo aj bicykel a podobne, z toho nohy neporastu.

Odporucal by som v najhorsom ist aspon 2 krat do tyzdna do posilovne kde budes robit tazke drepy mrtvoli a benche povedzme v pondelok a v piatok a v stredu by si odcvicil doma so svojou vahou rozne variacie klikov a pokial mozno aj zhybov.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze predsa len asi ta posilka bude najvhodnejsia :) porozmyslam ze co a ako a potom dam vediet ako na tom stojim

/vdaka za odpoved ;) privitam aj dalsie nazory
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak tak, keď chceš naberať svaly, hmotu, tak určite posilka, činky, kotúče, a dokám nebudeš potiť krv, neporastieš. :D

Korčule, bicyklovanie a chu**** to máš aero, na chudnutie.

Aký máš vlastne cieľ, čo chceš dosiahnuť, vek, váha atď ?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mam 19 vazim nieco okolo 70kg (sa mi vidi ze je to malo) ja chcem objem a byt pekne vyrysovany :) nic viac robim to z vlastnej vole :) nie na sutaz alebo pre niekoho proste sa mi to paci...

co sa tyka nejakych pridavkov k strave tak neberiem nic
hughito
Redeemer
Redeemer

lollo napísal:mam 19 vazim nieco okolo 70kg (sa mi vidi ze je to malo) ja chcem objem a byt pekne vyrysovany :) nic viac robim to z vlastnej vole :) nie na sutaz alebo pre niekoho proste sa mi to paci...

co sa tyka nejakych pridavkov k strave tak neberiem nic
no to teda je dosť málo, aj keď neviem akú máš výšku...
ak len začínaš, doplnky brať nemusíš, aj keď taký proteín by nebol na škodu.
určite sa sústreď hlavne na kvalitnú stravu, dostatočnú regeneráciu a kvalitné cvičenie ( dobrý plán, správne prevedenie cvikov atď )
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

co sa tyka cvicenia tak necvicim pravidelne :( bud sa mi nechce alebo pride unaveny z prace...takze ak mam chut tak nieco pocvicim a co sa tyka vysky tak to bude okolo 168 cm +- 2 cm ale aj tak si myslim ze vaha je malo lebo aj vyzeram suchy :) ludovo povedane. este rozmyslam nad tymi cvikmi ze co by bolo tak vhodne(chcem celu hornu polovicu...najma brucho a chrbat ak by sa mi to podarilo,popripade ruky)
hughito
Redeemer
Redeemer

lollo napísal:co sa tyka cvicenia tak necvicim pravidelne :( bud sa mi nechce alebo pride unaveny z prace...takze ak mam chut tak nieco pocvicim a co sa tyka vysky tak to bude okolo 168 cm +- 2 cm ale aj tak si myslim ze vaha je malo lebo aj vyzeram suchy :) ludovo povedane. este rozmyslam nad tymi cvikmi ze co by bolo tak vhodne(chcem celu hornu polovicu...najma brucho a chrbat ak by sa mi to podarilo,popripade ruky)
hm neviem, moj nazor je taky, že bud poriadne alebo sa to neoplati...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pod pojmom poriadne myslis vsetky partie? :) aj to by sa dalo ale casovo aby som to stihal a kedze pridem unaveny z prace(makam na stavbe) tak vies ako sa mi chce cvicit :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

lollo napísal:pod pojmom poriadne myslis vsetky partie? :) aj to by sa dalo ale casovo aby som to stihal a kedze pridem unaveny z prace(makam na stavbe) tak vies ako sa mi chce cvicit :wink:
Poriadne rozumej sustavne vsetky partie, ked dnes mam ist do posilovne pojdem. Skus ist pred pracou do posilovne.
hughito
Redeemer
Redeemer

lollo napísal:pod pojmom poriadne myslis vsetky partie? :) aj to by sa dalo ale casovo aby som to stihal a kedze pridem unaveny z prace(makam na stavbe) tak vies ako sa mi chce cvicit :wink:
to máš robotu alebo brigádu ?

a pod pojmom poriadne som myslel normálny treningový plán, ktory budes pravidelne dodrzovat..budes mat presny rozpis cvikov, serii a opakovani a samozrejme to budes dodrzovat.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kali520 pred pracou to nie je mozne lebo vstavam rano o 5:20

hughito to by sa dalo nejako zariadit aby som to aj zvladal ;) takze porozmyslam nad tym a potom uvidim sice ja som lenivy tvor a samemu sa mi velmi nechce ale uvidime ako sa budem citit a dam sa do toho..

co sa tyka stravy co by ste odporucali lahko dostupne a vyhodne
hughito
Redeemer
Redeemer

lollo napísal:kali520 pred pracou to nie je mozne lebo vstavam rano o 5:20

hughito to by sa dalo nejako zariadit aby som to aj zvladal ;) takze porozmyslam nad tym a potom uvidim sice ja som lenivy tvor a samemu sa mi velmi nechce ale uvidime ako sa budem citit a dam sa do toho..

co sa tyka stravy co by ste odporucali lahko dostupne a vyhodne
hm no ak to máš prácu, tak to nie je nič moc, lebo sa tam unavíš a potom ten tréningy nebude kvalitný..aj keď je možné, že keby si prežil prvý týždeň dva takejto makačky, telo by si zvyklo a už by aj ten tréning bol kvalitnejší.
to by si ale musiel chcieť.
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

inak ja sa mu necudujem ze sa mu nechce tiez by sa mi nechcelo. ja mam zase opacny problem ze cely den nic nerobim a som az natolko znudeny ze sa mi nechce potom ani cvicit a necitim sa taky energicky v posilke :lol: ale napriklad jeden den som bol s otcom makat a myslel som ze ani nemusim ist cvicit ze to bude stat za ... no a prave vtedy som odcvicil asi najlepsie za posledne mesiace :roll: . ludske telo toho zvladne vela moze byt ze len v hlave sa mu nechce a mysli si ze bude slaby ale to nemusi tak byt a aj keby to tak bolo je pravda ze telo si zvykne a urcite by si to potom zvladal :) .. mnoho ludi co poznam chodi po namahavej praci makat este do fitka
hughito
Redeemer
Redeemer

spect napísal:inak ja sa mu necudujem ze sa mu nechce tiez by sa mi nechcelo. ja mam zase opacny problem ze cely den nic nerobim a som az natolko znudeny ze sa mi nechce potom ani cvicit a necitim sa taky energicky v posilke :lol: ale napriklad jeden den som bol s otcom makat a myslel som ze ani nemusim ist cvicit ze to bude stat za ... no a prave vtedy som odcvicil asi najlepsie za posledne mesiace :roll: . ludske telo toho zvladne vela moze byt ze len v hlave sa mu nechce a mysli si ze bude slaby ale to nemusi tak byt a aj keby to tak bolo je pravda ze telo si zvykne a urcite by si to potom zvladal :) .. mnoho ludi co poznam chodi po namahavej praci makat este do fitka
tak tak, treba chciet, všetko sa dá..potom existujú aj rôzne stimulanty, ktoré ťa do trénovania nakopnú, dodajú energiu.
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

ja to mam teraz tak lol...tyzden makam a uplne som mrtvy o 4:45 vstavam domov chodim o 14:30 cca cely prispaty...a vcera som zaspaval za PC tak som sa siel prebrat ale na moje pocudovanie mi to celkom slo :) treba sa prekonat a ist :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ja uvidim bol som na vikend u babky tak tam som trosku porobil zdvihy asi zo 2x12 a potom brucho :) a stalo to zato bolo pekne a nuda takze aspon som zacvicil ;)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

upravil som si jeden total-body-training, mozte mi poradit co zmenit, doplnit alebo vynechat? mam zatial spraveny len prvy tyzden:

Pondelok: 3x5 benchpress, zhyby na siroko, drepy, mrtve tahy-sumo, kladivove bic. zdvihy, bradla (triceps)
Streda: 3x8 bench na sikmej, mrtve tahy, militarry pressy, pritahy v predklone, bic. zdvihy JC, francz. tlaky
Piatok: 2x15 bradla(prsia), zhyby podhmatom, celne drepy, tlaky v sede(ramena), scottova lavicka(biceps), JC za hlavou (triceps)
poradie cvikov nie je na 100%
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pepan90 napísal:upravil som si jeden total-body-training, mozte mi poradit co zmenit, doplnit alebo vynechat? mam zatial spraveny len prvy tyzden:

Pondelok: 3x5 benchpress, zhyby na siroko, drepy, mrtve tahy-sumo, kladivove bic. zdvihy, bradla (triceps)
Streda: 3x8 bench na sikmej, mrtve tahy, militarry pressy, pritahy v predklone, bic. zdvihy JC, francz. tlaky
Piatok: 2x15 bradla(prsia), zhyby podhmatom, celne drepy, tlaky v sede(ramena), scottova lavicka(biceps), JC za hlavou (triceps)
poradie cvikov nie je na 100%
mne osobne pride zbytocne obmienat cviky na partiu kazdy trening, radsej by som to menil po nejakom obdobi, tz na bicepsy by som zaradil klasicku velku cinku, kazdy den drepy, na tricepsy imo kliky a inac celkom nerozumiem podla coho si volil pocty opakovani, pride mi to taka zlatanina...ked chces silou mocou tolko cvikov a full body chod HST a mas vybavene
Napísať odpoveď