s tym maslom ti nepomozem to neviemTalian napísal:Ja by som sa chcel spýtať 2 veci :
1.Fakt je maslo kaloricke , a pri dietach a cviceni sa odporuca ho vynechat zo stravy ? Ak ano , cim ho nahradit ?
2.Mam zapal stredneho ucha , ale uz to vobec neboli , takze som sa dnes rozhodol , ze od zajtra sa znova(asi po 15642561 krat) dam do cvicenia . Moja otazka je v tom , ci mozem cvicit - nechcem z cinkami , len niake cviky na brucho a zadok , ked beriem antibiotika ????
a co sa tyka toho cvicenia s vlastnym telom tak ano ale zase nemozes si nakladat ako slon...skus len 1x10 alebo 20 podla toho ako sa budes citit, ale velmi to neprehanaj kedze beries lieky skor sa unavis a nemusi ti po cviceni byt prave najlepsie.
//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2009, 21:23 )
Necital som vsetkych 170 stran tak sa chcem opytat ci niekto cvici len s vlastnym telom. popripade aby zhrnul pre a proti s takym cvicenim a ake vyhody/nevyhody oproti posilovaniu s cinkami to ma
/doma cvicim vacsinou po veceroch ked uz idem spat ale kedze to je doma tak davam len kliky brusaky a triceps naradie
naradie nemam ziadne a na posilku nema cas kedze pracujem a este ak sa nepohnevate poprosil by som nejake cviky na chrbat (ale asi to uz budem musiet s naradim)
/nohy necvicim, nemusim kazdy tyzden odjazdim 10-12km na korculiach