Ako sa stat zaciatocnicky dj .
Pioneer cdj 100s (:
Predam 2x Pioneer cdj 100s ((: dobre masinky na zaciatok dj-ingu 
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pioneer cdj 100s (:
bodlo by napisat kolko za ne chces.....Richie_L napísal:Predam 2x Pioneer cdj 100s ((: dobre masinky na zaciatok dj-ingu
Re: Pioneer cdj 100s (:
cena je 300 €
Ako byť Djom
Nooo ja som mal teraz 16, a Djingu sa venujem už asi 2-3 rok, aj ked len pre doma ale už hodne diskoték som stál pri Djovi. A môžem povedať že ma to tak nadchlo že som si začal kupovať stroje, spravil som hlúposť som začal hned z drahými mašinkami som si kúpil Pioneer CDJ 400, a hu strašne pochvalujem,všetko má čo si DJ môže priať,aj scratch, USB brutal, teraz si idem v blízkej budúcnosti kúpiť ešte jeden, aby mohli spolu pracovať, síce mixák nestojí za nič Behringer ale na začiatky stačí, Tak že záver nekupujte si hned na začiatok drahé stroje, za prvé dosť stoja, ale prvo radé sú CDečká alebo platne! A DJ pokiaľ ja viem, a som sa to pýtal hodne DJov nemusí mať licenciu, hlavne aby mal originály, lebo potom ho to draho vyjde!! A mladý DJ ked chcete hrať v podnikoch tak si nemusíte žiadne svetlá a ani repro boxy kupovať to tam už je, pokial to nie je niaky pajzel! Thak že držím všetkým DJom palce,a nch sa každému splní sen, ten kto je o tom presvedčení že to chce robiť ako ja a venuje sa to mu pravidelne tak tu neni o čom aby ste sa nestali Djmi. Najhoršie je sa prepracovať z dola,ked nepoznáš nejakych znamych, ale potom to ide už aj samo, ked budes dobrý, tak ťa budú majitelia sami volať, Dosťť bolo rečí howorím to tu ako keby že som nejaký 35 ročný profík, tho bol moj názor!!!Ozvemm sa, caute Filip.... Dj meno radsej nepovem.....
:D
-
Fabo
Hardcore addict
Problem vsak bude dnes vinyly zohnat. Ak aj najdes, tak za tazke prachy. Kolega spomina ze ma male tisicky, toz k tomu gratulujem, onehda som sa bavil pri zapajani aparatury u nas s DJom a velmi si ich chvalil. Tak isto by som sa priklanal hlavne k CDckam, mozno by bolo dobre poinzerovat/pohladat, ci sa niekto kto sa chysta s DJingom skoncit nechce zbavit zbytocne velkej zbierky. Nebojte sa toho, ze by to bola starina, podla mojich skusenosti sa prave na starsich veciach ludia najviac odviazu
(ako vekove kategorie 14-16 tak 19-22 s ktorymi v ramci diskotekoidnych akcii prichadzam do styku)
Skusal som oba sposoby Vinily aj CD na vyniloch nesmies moc tlacil lebo bude chrchlat ani nemozes slbo lebo ti to bude prlzat na CD playyeroch to je jedno mozes robit co chces.
IMI POjem Phantom je priadavne napajanie pre Studiove Kondenzatorove mikrofoony +48 pre Dj zbytocnost lebo nik asi nema studio kde je 50 mikrakov
IMI POjem Phantom je priadavne napajanie pre Studiove Kondenzatorove mikrofoony +48 pre Dj zbytocnost lebo nik asi nema studio kde je 50 mikrakov
-
moosha
Darca
Ja by som sa potreboval opytat ako sa zapajaju Serata/TraktorScratch.
Funguje to tak, ze mame dva gramce a jeden mixak. Na gramcoch mame hintie Serato/Traktor platne, ktore (AKO? 1. otazka) prenasaju signal na prenosku atd. Gramce idu do mixaku ktory ide do pocitaca (AKO? 2. otazka). Treba aj nejaky specialny mixak aby islo Serato/Traktor?
Funguje to tak, ze mame dva gramce a jeden mixak. Na gramcoch mame hintie Serato/Traktor platne, ktore (AKO? 1. otazka) prenasaju signal na prenosku atd. Gramce idu do mixaku ktory ide do pocitaca (AKO? 2. otazka). Treba aj nejaky specialny mixak aby islo Serato/Traktor?
Zdravim,
mohli by ste mi poradit ohladom vyberu gramofonu ? Chcem nejaky gramec len na pocuvanie, tj. ziadne scratche juggling a pod.Uvazujem nad tymto : http://www.notape.net/product/show_product/86143 . A este , ked chcem ho len na pocuvanie, potom to bude jedno ci to je remienkovy nahon alebo priamy ? Dik
mohli by ste mi poradit ohladom vyberu gramofonu ? Chcem nejaky gramec len na pocuvanie, tj. ziadne scratche juggling a pod.Uvazujem nad tymto : http://www.notape.net/product/show_product/86143 . A este , ked chcem ho len na pocuvanie, potom to bude jedno ci to je remienkovy nahon alebo priamy ? Dik
digital DJing
Neviem sa rozhodnut do coho mam ist. Vyber je naslednovny rane Serato, m-audio Torq, Stanton Final scratch, Mixvibes, NI Traktor Scratch ... ktore prevedenie ma najviac na vrch ? Jedna sa mi samozrejme o cenu, taktiez o odozvu prevodnika, vydrz vinylov atd. Piste pls,len ti co mate fakt paru o com to je.
Nechcel som zakladat novy thread ,ale ak sa to tu strati tak ho dodatocne zalozim.
Nechcel som zakladat novy thread ,ale ak sa to tu strati tak ho dodatocne zalozim.
Och ... Rane je firma, ktora vyraba SeratoDj-XxX napísal:No v tejto veci sa da povedat ze by sa zislo kupit bud serato alebo rane. Neviem jak si na tom teraz alebo kolko mas penazi.
Mas aj nejake argumenty preco prave Serato? Ci si len tak zadrel ...
//Zalozil som novy thread, v tejto teme je to stratene a nejedna sa celkovo o zacinajuci Djing