eBay.com
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Jedine co k tomu mozem dodat ked nkupujes nejake drahsie auto, ktore sa ti oplati tak ta homologizacia na EU normy vyjde rovnako ako keby si ho kupoval tu.speq napísal:Ako je to s autom z usa ?ked ho kupim a zaplatim co vsetko este treba vybavit ? neni niekde daky lepsi navod , pozeral som stranky dozadu a nic o tom tu neni. Dik za info pani.
Tak som si naistaloval snipera, no testujem zatial, uz som vyhral 2 z 5 aukcii, ale by som chcel vidiet ked su proti sebe 2 snipre, je to o nahode ked si tam nastavim kontrolu dajmetomu kazdych 10 sekund ?
-
viper1993
Medium Professional
Tak som vcera spravil moju 1. objednavku z ebay.co.uk. Za kolko vam priemerne chodia veci z ebay.co.uk odo dna odoslania? Ci je to stale inak? Tento moj item pojde cez Royal Mail Airmail (Small Packets), predajca udava 10-30 working days a na samotnom webe Royalmail.com pisu ze Airmail trva 3-5 bussines days.
-
viper1993
Medium Professional
Bola to 1. objednavka cize len taka pokusna. To postovne bolo nakoniec o nieco vacsie.reDo napísal:smiem sa spyatt co si objdnal a to 2,5 libry to si zaplatil aj za postovne a aj za balnea a kolko satala ta vec pls??
Objednaval som:
TOTO
TOTO
A TOTO
Celkovo mi z Paypalu stiahlo 18,73 libry za komplet vsetko aj s postovnym, tak si to spocitaj co kolko bolo.
neni lepsie objednavat z www.ebay.com ? neni tam vacsi vyber?
Zdravím... môže mi niekto poradiť? na Ebay chcem kúpiť 2 veci od 1 predajcu. Tak som mu písal - napísal že v pohode. O chvíľu mi poslal mail s faktúrou na to - aby som zaplatil cez paypal - len ma trápi, že keď to takto kúpim, nemôžem mu udeliť feedback. Či mám urobiť tak, že kúpim 1 vec a až potom zaplatím? Či to mi opäť hodí novú faktúru? Dík
teraz mi prisli 2 trika za 5 dni od zaplateniaviper1993 napísal:vyber mozno vacsi je ale prvu som pozeral co.uk a odtial som to rovno aj objednal, a pochybujem ze by to tu z USA bolo tak rychlo ako teraz, ako som vravel vo stvrtok som zaplatil, za hodinu prisiel mail ze je tovar odoslany a dnes rano som to mal uz doma
//mihol: trocha som ta nepochopil
aby som to uviedol na správnu mieru: Chcem 2 veci od 1 predajcu. Napisal som mu mail, že či to pošle spolu. Mimochodom ešte som od neho nič nekúpil, ale je to Powerseller - 98,7%. V jednom maili napísal, že ok. O chvíľu mi došiel druhý mail od neho na platbu paypal. Kuknem paypal a tam je tiež požiadavka na zaplatenie. Toto je ok - všetko podľa mojich predstáv. Len sa bojím, že keď je to takto mimo ebay, či mi to v pohode pošle - keďže mu nemôžem udeliť feedback. Či sa nemám báť a zaplatiť? A ešte otázočka, pýta odo mňa tel. číslo - je to normálne?:Filipito napísal: //mihol: trocha som ta nepochopil
Note:hi, please check ,could you tell me your telephone number for reach in time?
Best wishes
Ďakujem za odpoveď
-
reDo
Star
mam na .co.uk vybrate dve veci a pri tych veciach je aj postovne uz to mam najdene do SR ale nie je mijesne ze je pri obidvoch napisany postovne a balne a avedla je ze kazdy dalsi tovar alebo daco take a pri prvom je to [url=http://cgi..co.uk/Bic-Original-Cristal-Ball-Point-Pen-x50-Box-BLACK-INK_W0QQitemZ290325782397QQcmdZViewItemQQptZUK_BOI_Office_Office_Supplies_Stationery_ET?hash=item4398c3df7d&_trksid=p3286.c0.m14]2,99 Libry[/url] a pri druhom je ta hodnota 5,50Libry a ja chcem vediet ako to amm kupit aby som zaplatil tu mensiu cifru poradite pls som na ebay novy

tie cifry su v tom P&P Payme...
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 18:59 )
teraz som prisiel na to ze ta dalsia cena je asi dalsi vyrobok oid toho isteho vyrobcu a nie dalsi vyrobok od ineho vyrobcu ale nwm pomozte pls!!
tie cifry su v tom P&P Payme...
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 18:59 )
teraz som prisiel na to ze ta dalsia cena je asi dalsi vyrobok oid toho isteho vyrobcu a nie dalsi vyrobok od ineho vyrobcu ale nwm pomozte pls!!
-
Earl_Simmons
Light Star