eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
speq
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Ako je to s autom z usa ? :D ked ho kupim a zaplatim co vsetko este treba vybavit ? neni niekde daky lepsi navod , pozeral som stranky dozadu a nic o tom tu neni. Dik za info pani. ;)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

pripajam sa k speq, tiez by ma to zaujimalo :oops:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

O tom tu mate inu temu, hladajte "kupa auta zo zahranicia" atd.
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

speq napísal:Ako je to s autom z usa ? :D ked ho kupim a zaplatim co vsetko este treba vybavit ? neni niekde daky lepsi navod , pozeral som stranky dozadu a nic o tom tu neni. Dik za info pani. ;)
Jedine co k tomu mozem dodat ked nkupujes nejake drahsie auto, ktore sa ti oplati tak ta homologizacia na EU normy vyjde rovnako ako keby si ho kupoval tu.

Tak som si naistaloval snipera, no testujem zatial, uz som vyhral 2 z 5 aukcii, ale by som chcel vidiet ked su proti sebe 2 snipre, je to o nahode ked si tam nastavim kontrolu dajmetomu kazdych 10 sekund ?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tak som vcera spravil moju 1. objednavku z ebay.co.uk. Za kolko vam priemerne chodia veci z ebay.co.uk odo dna odoslania? Ci je to stale inak? Tento moj item pojde cez Royal Mail Airmail (Small Packets), predajca udava 10-30 working days a na samotnom webe Royalmail.com pisu ze Airmail trva 3-5 bussines days.
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

No tak mne povacsinou z UK prislo do tyzdna, ale ked uvadza 10-30 dni tak mozno to budes mat skor alebo nie, a este to zalezi aj kolko si platil za postovne...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

airmailom mi zvykol prist balik este v tyzden odoslania (zvycajne rychlejsie, ako baliky z CZ :roll: )
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Za postovne som platil cca nejakych 2,5 libier. Mail ze to odoslal mi prisiel vcera, kratko po zaplateni. Bol by som rad keby to do takej stredy pride.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne raz isiel balik z anglicka 3 tyzdne, a dalsi 5 dni , zalezi to od sluzby.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wow tak to som necakal, vo stvrtok to predajca odoslal a dnes rano uz u mna zvoni postarka :) , cize moja prva kupa a som maximalne spokojny
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

smiem sa spyatt co si objdnal a to 2,5 libry to si zaplatil aj za postovne a aj za balnea a kolko satala ta vec pls??
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

reDo napísal:smiem sa spyatt co si objdnal a to 2,5 libry to si zaplatil aj za postovne a aj za balnea a kolko satala ta vec pls??
Bola to 1. objednavka cize len taka pokusna. To postovne bolo nakoniec o nieco vacsie.
Objednaval som:
TOTO
TOTO
A TOTO

Celkovo mi z Paypalu stiahlo 18,73 libry za komplet vsetko aj s postovnym, tak si to spocitaj co kolko bolo.
Filipito
Darca
Darca

neni lepsie objednavat z www.ebay.com ? neni tam vacsi vyber?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

vyber mozno vacsi je ale prvu som pozeral co.uk a odtial som to rovno aj objednal, a pochybujem ze by to tu z USA bolo tak rychlo ako teraz, ako som vravel vo stvrtok som zaplatil, za hodinu prisiel mail ze je tovar odoslany a dnes rano som to mal uz doma
mihol
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mihol »

Zdravím... môže mi niekto poradiť? na Ebay chcem kúpiť 2 veci od 1 predajcu. Tak som mu písal - napísal že v pohode. O chvíľu mi poslal mail s faktúrou na to - aby som zaplatil cez paypal - len ma trápi, že keď to takto kúpim, nemôžem mu udeliť feedback. Či mám urobiť tak, že kúpim 1 vec a až potom zaplatím? Či to mi opäť hodí novú faktúru? Dík
Filipito
Darca
Darca

viper1993 napísal:vyber mozno vacsi je ale prvu som pozeral co.uk a odtial som to rovno aj objednal, a pochybujem ze by to tu z USA bolo tak rychlo ako teraz, ako som vravel vo stvrtok som zaplatil, za hodinu prisiel mail ze je tovar odoslany a dnes rano som to mal uz doma
teraz mi prisli 2 trika za 5 dni od zaplatenia :) , siltovky mi prisli za tyzden :wink:

//mihol: trocha som ta nepochopil :)
mihol
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mihol »

Filipito napísal: //mihol: trocha som ta nepochopil :)
aby som to uviedol na správnu mieru: Chcem 2 veci od 1 predajcu. Napisal som mu mail, že či to pošle spolu. Mimochodom ešte som od neho nič nekúpil, ale je to Powerseller - 98,7%. V jednom maili napísal, že ok. O chvíľu mi došiel druhý mail od neho na platbu paypal. Kuknem paypal a tam je tiež požiadavka na zaplatenie. Toto je ok - všetko podľa mojich predstáv. Len sa bojím, že keď je to takto mimo ebay, či mi to v pohode pošle - keďže mu nemôžem udeliť feedback. Či sa nemám báť a zaplatiť? A ešte otázočka, pýta odo mňa tel. číslo - je to normálne?:
Note:hi, please check ,could you tell me your telephone number for reach in time?
Best wishes

Ďakujem za odpoveď
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Cislo na Teba pyta kvoli kurierovi, aby Ta ten kontaktoval, ked Ti to bude chciet dorucit, bezna vec. Ak ma take vysoke hodnotenie, nebal by som sa zaplatit. Ja som kupoval aj od ludi, co mali mensie hodnotenie a nemal som nastastie problemy.
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

mam na .co.uk vybrate dve veci a pri tych veciach je aj postovne uz to mam najdene do SR ale nie je mijesne ze je pri obidvoch napisany postovne a balne a avedla je ze kazdy dalsi tovar alebo daco take a pri prvom je to [url=http://cgi..co.uk/Bic-Original-Cristal-Ball-Point-Pen-x50-Box-BLACK-INK_W0QQitemZ290325782397QQcmdZViewItemQQptZUK_BOI_Office_Office_Supplies_Stationery_ET?hash=item4398c3df7d&_trksid=p3286.c0.m14]2,99 Libry[/url] a pri druhom je ta hodnota 5,50Libry a ja chcem vediet ako to amm kupit aby som zaplatil tu mensiu cifru poradite pls som na ebay novy :roll: :roll: :)
tie cifry su v tom P&P Payme...

//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 18:59 )
teraz som prisiel na to ze ta dalsia cena je asi dalsi vyrobok oid toho isteho vyrobcu a nie dalsi vyrobok od ineho vyrobcu ale nwm pomozte pls!!
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

mam jednu otazku ... chcem platit cez PayPal ... tam mam dolare ... a kupovat chcem z anglickeho ebay cize tam su libry ... ako je to s platenim ? ... musim si to v paypal zmenit alebo ebay ma niejaky kurz a tam sa to hned zmeni ? ...
za odpoved dakujem
Napísať odpoveď