Ako ste sa zoznámili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no, viac menej, ked som nastupil na novu skolu, spociatku sme si len tak pisali, neskor sli par krat spolu do skoly a ku koncu roka som zacal citit nieco viac, ako, ze ju mam rad a tak to slo...
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Smiling... napísal:ste sa zoznamili so svojou polovickou?.... Ako to prebiehalo? A co vas na nom-nej ocarilo:)

Takze kedze som tuto temu navrhla, pridam sa aj ja:):
Isla som do mestaso sesternicou a jej spoluziakom a proste v elekticke bol pekny chalan, tak som na neho trosku pokukavala a potom som si hned povedala, ze tak na toto mozem zabudnut, urcite je zadany. Tak prisla sesternica pod novy most kde som ja aj ten chalan vystupila. A co sa nestalo? Ten chalan bol jej spoluziak , takze sme nakoniec isli spolu von vsetcio traja, hned sme sa opili a vsetko bolo jendnoduchsie:)dako sme sa dali do kopy a co mi on nepovedal? ze v eline preto na mna nepozeral, lebo si myslel ze joj no tak na tuto nemam:) hi a odtvedy sme spolu uz 7 mesiacov:)
tak podelte sa aj vy:)

//audiotrack: to sa ti už nechcelo vypísať tých zvyšných pár písmen do názvu? v pravidlách sa o tom niečo píše ;)
preco musi byt vsade ten skurv*ny alkohol hm?

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 23:45 )
krupica_dnb napísal:tak tám aspoň ako s mojou poslednou babou...
Bola párty, a jej kamarátka, ktorá chodila s mojim kamarátom sa opila, taxme sa o ňu šeci starali... POtom sme ju šli hodiť domov, zastavili sme sa v meste a tak- šeci sa super bavili a potom pred klubom mi zobrala šiltovku- to som ju poznal tak 3 minúty.... taxom jej zobral brýlky že ja ju mám v pélku že ja idem domov (vedel som že mi kšiltofku vráti), taxom sa vybral smerom domov a uprostred takej lúky ma dobehla nech jej brátim brejle a ja neviem prečo (obaja opitý, možno dofajčený) som ju hodil len tak nazem a sadol si na ňu :D vonku bolo okolo nuly a mala len nejakú mikinku tenkú... Trištvrte hodinu som na nej sedel a smial sa, ako aj šeci ľudia čo šli okolo, celúdobu sa mi snažila niečo povedať, po tej trištvrte hodine že "aspoň vlasy z tých bodliakov by si mi mohol dať inde", a ja že aké bodliaky? Vstali sme, a kto nevidel desiatky a desiatky bodliakov zamotané to dlgých ženských vlasov ten nepochopí... Tak že jej ich aspoň pomôžem vybrať ztade, že v mojom vchode je teplo... A taxom sa jej hrabal vo vlasoch, vyberal bodliaky, hlavy šli stále xebe až..... Och, strašne pekné to bolo ftedy :cry: :D
Mozno dostanem za toto ban ale neda mi tu prihodit jednu konverzaciu velmi podobnej nasej ale nerad by som sa tak vyjadril cize:

<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :-)
<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe????
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 23:51 )
body25 napísal:Takze ako zacat?? Bolo to velmi krasne moj najkrasi den alebo dni lebo to bolo na feste na domasi. A stale na to velmi rad myslim. Takze stalo sa to asi takto. Prisiel som na fest aj s mojim naj kamosom rozlozili sme stan a isli na pivko :smt003 slnko palilo a bola dost nuda. Normalne som chcel ist domov modlil som sa aby to uz skoncilo. Ale obrat nastal ked sme sa dovolali spoluziacke a povedala ze aj ona tu je, tak sme isli za nou. Bolo ich tam viac mala tam aj kamosky a tiez stanovali. V tej chvili nuda opadla ( to som este nevidel ani svoju Lasku). Prisiel vecer a mi sme boli pri stanoch. Zrazu prisli dve dievcata. Spoluziacka nas hnet zoznamila ale len s jednou (ta druha bola moja laska) tu druhu som si vsimol velmi sa mi pacila ale nestili sme sa zoznamit. To prislo az neskor ked sme sa stratili iba ja a tie dve holky :smt048. Nemohli sme najst ostatnych az neskor mojho kamosa tak sme isli na kofu. Prisli sme k javisku trochu pozriet skupiny. Zacinal Gladiator a ja s tou druhou holkou (moja laska) sme isli blizsie tak sme sa stratili od ostatnych uplne. Tancovali sme spolu a rozbijali ako to na festoch chodi. Po Gladiatorovi sme isli na kofu. Trochu sme sa viac spoznali padla iskra :smt057 , ale nevedel som jej meno. Potom zacinala peha tak sme isli zase do predu. Zobijali sme sa a zrazu padol prvy bosk bol to asi najkrajsi bosk :smt008 co som zazil trval .. ani neviem presne ako dlho. Vyparili sme sa do travy pod striesku a tam sme sa rozpravali a zrazu sa ma spytala ci s nou chcem chodit.. (dost ma prekvapila ta otazka az neskor som zistil ze sa to spytala preto lebo uz mala frajera a chcela ho nechat.) Povedal som ze ano chcem. Na druhy den sme boli stale spolu a este stale sme spolu 8.12. bude 5mesiacov.. boli to moje najkrajsie prazdniny v zivote. Dufam ze sa tam na druhy rok vratime spolu. ... .. to nebolo ani zdaleka vsetko tak v skratke asi vsetko.. Dufam ze to aj niekto docital.. :lol:
ano cital a je to tak povediac nadherne :)

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 23:53 )
MayDaySK napísal:V práci. Nič netušiacky som začal, a pristavila sa na vedlajšiu pozíciu. Tak sme boli pri sebe je logické že sme sa začali rozprávať. Zaujala ma hlavne povahou, inteligenciou, výnimočnosťou... Proste nebola ako každá druhá. Potom sa to automaticky dalo dokopy že sme začali spolu chodiť n obedy, prestávky, odprevádzal som ju na autobusové nádražie atď. Potom dopisovačky cez SMS, volačky... A nakoniec sama povedala že sa do mňa zalúbila. Ale dlho to netrvalo a zistil som že je čudná. Podrobnosti v inej téme.
Toto je presne ako to ma byt :) Ale musim povedat ze ta cudna to poakzila :D
Zaujala ma hlavne povahou, inteligenciou, výnimočnosťou...
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 23:55 )
mi-chau napísal:na jazykovej skole, tolko som ju otravoval az zistila ze ma miluje :oops:
WTF? Aj takto to funguje? Musim vyskusat :D ale Daj nejake tipy na to decentne otravovanie :)

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 23:57 )
poharvody napísal:no spoluziaci,ale na stretavke po troch rokoch:) a bolo to to najkrajsie na svete!!!! cely zivot som na to cakala!!!:) stale som tuzila po tom aby som mohla pobozkat lasku svojho zivota a tam to prislo:) nech ziju stretavky!!! :smt008
Neviem ci nie som tak pritazlivy ale ziadna sa zatial tak ku mne nespravala ako ty pises? Alebo ani ty si sa tak nespravala?

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:00 )
enya77 napísal:Ach jaj.... začalo to jeden krásny deň ked som sa vracala z doucovania. Na chodbe stal Miško ( moj priatel) , este predtym vam chcem povedat ze on je moj sused.... vratim sa k teme... no a on sa rozpraval s dalsim susedom, sice neviem o com ale bolo mi to jedno... pozdravila som sa im ako vzdy ked ho stretnem. Lenze ked som vkrocila do bytu mamina mi povedala ze mam ist na chodbu,aby mi susedia pomohli zostavit pocitac, to ma byt ako na vianoce a my akoze o tom so sestrou neviem , :D pohoda tak som vysla na chodbu ved preco nie, samozrejme ze sme nekecali o tom aky chceme pocitac, aj ked ja som do toho vobec nerozumiem, ale to je jedno... rec bola uplne o inom... heh... no ako dni isli tak sme sa castejsie stretavali na chodbe a kecali ved ako susedia. Velmi sa mi pacil a este viac som po nom tuzila... jeho povaha, spravanie no proste vsetko. Strasne som MIska chcela ukazat mojej najlepsej kamaratke, ze co nanho povie a tak.... tak som ju zavolala k nam spat a vsetci sme kecali na chodbe moja sestra, zuzka (suseda) , Duso (sused) a samozrejme moj Misko a aj Janka moja naj kamoska. Superne sme kecali , no Janka spravila jeden tah ktory sa mne osobne nepacil. a to ze si odfotila miska, no ja som na nu pozerala ako ze dobre moja.... lenze misko o nicom nevedel, ani to ze sa mi paci proste nic. Vecer ked sme uz isli spat vravim janke ze preco ho odfotila .... ona mi na to povedala ze si myslela ze som nebola odvazna, ze som sa proste bala, vravim aha ... vsak pohoda.... toto bolo nic ... NO to som este netusila ze pride este nieco horsie....A fakt Janka je moja spoluziacka aby ste vedeli. PRisla som rano do skoly a pytala sa ma ci sa mi Misko paci a ci snim chcem mat nieeco viac... vravim jej ze ano ... proste ze hej.... fuuuuuuuu ale to bol gol vecer ked mi MIsko povedal ze dostal od Janky sms tp sme sedeli na chodbe kazdy veecer, ani on nechapal, vlastne nevedel co sa deje... tak mi precital tu spravu a tam stalo ze.... neviem to presne ako to bolo, skratim to... proste ze sa jej paci a tak.... ja som po precitani sms odisla domov a tam som sa dobre vyrevala a samozrejme aj zavolala janke ze ako mi to mohla spravit ked vedela ze ja ho chcem. vratila som spat na chodbu s vyrevanymi ocami a az vtedy pochopil ze ani ja ani Janka sme si z neho srandu nerobili ze obidve sme ho chceli. Neviem preco ale bola som si ista ze aj tak bude moj. Jeden krasny vecer sme ostali na chodbe iba my dvaja.... ach jaj bolo to krasne.... vtedy aj misko pocitil nieco co ja.... A SME SPOLU AZ DO DNES A JE TO KRASNYCH 15 MESIACOV .... MILUJEM HO VELMI A NEDAM HO ZA NIC.... je to POKLAD :smt057
Vyrezem len jednu cast
Strasne som MIska chcela ukazat mojej najlepsej kamaratke, ze co nanho povie a tak....
A misko je co? Pes macka jelen? WTF?

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:02 )
Janko Hraško napísal:noooooo, tak táto téma sa mi páči :)
Ako som sa zoznámila so svojou láskou :smt050
Tak trošku sme sa poznali zo základky, ale ja som si myslela, že on ani nevie, že ja existujem... Ale vedel :smt055 No každopádne... páčil sa polke triedy, len mne akosi nie... Veď ako sa mi mohol páčiť niekto, koho ani nepoznám :smt104
Prišla stredná škola a stretli sme sa v jednej triede... Začiatky... Rozhovory hlavne o hudbe, nových albumoch, či koncertoch... A postupom času sa z Reli.c stal najlepší kamarát akého som kedy mala :) joooooooj, som bola šťastnová... Čas plynul... a spoločné večery sa začali meniť... prvé nežné dotyky, pohladenia... No s nimi i neistota (hlavne moja, hanbovam :smt017 ) ako to bude vyzerať. Každý deň spolu v triede, spolužiaci, profesori... A samé čo ak, ak, ak....??? Ale pocit, že s ním je život o 100% krajší, spôsobil odpoveď: NO A ČO??!!! A tak sa Reli.c s Jankom Hraškom dali dokopy :P A sú spolu šťastnovi už 6 mesiačik :smt057
Velmi pekne :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:03 )
DonLuca napísal:Takže ja a moja láska sme sa zoznámili tak obyčajne (cez pokec), ale aj tak to bolo pre mňa neobyčajné zoznámenie :mafia:

Ten môj zlatý anjelik si ma len tak našiel na internete a napísalo mi. Nemala ani foto, ale aj napriek tomu som jej odpísal. A teraz viem, že to bola najlepšia vec v mojom živote, ktorú som spravil :smt112

A teraz nám už plynie 7. mesiačik :hug:
MILUJEM ŤA boooooboo moje :smt058 :aasmile6:

Edit// Pre zaujemcu, sme od seba 45 km
Nam sa narodila male maciatko a tiez ho volam Bob aALEBO Bobo :)

POdstata? NIE JE!!

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:05 )
kukiak napísal:Pri chlastani :)
ACH JAJ !! KAZICI mojej celozivotnej prace!

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:06 )
EnQuist napísal:Nadherna tema :lol: .ale podelim sa,kupil som si novu motorku (teda jazdenu Hondu RR900) bola nadherna ( ta motorka) a pred jednym neuvedenym Hypermarketom do mna nacuvala na aute,ja som spadol a ona dosla ku men ci sa mi neico nestalo a ja ze nei vsetko je v pohode,pozrel aom na motorku,ta bola len trochu oskreta pozrela na mna,pousmiala sa na mna,a ze vsetko zaplati a ja ze nie ze staci zaplatit mi kavu a ona ze jasne,jasne sli sme,ptom sme sa stretli znovu a znovu a az sme boli spolu..a Hondicku mam pekne pred domom,svokrovcov a chodi na nej svagor do skoly.. :lol: :P
:D :D :D s tym svagrom do skoly si ma dostal :D :D :D

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:07 )
ffnatic napísal:no s moju poslednou babou sme sa poznali už z videnia z tréningov zo športovej haly(oni trenuju na jednej polke a my na druhej,ale spoznali sme sa bližšie až ked mi napísala na pokeci(potom mi dala icq a pisali sme strašne dlho každý den)potom sme sa stretli:)a pokračovalo to dalej v pohode len tam bol jeden problém jej byvaly!!!
nakoniec ma preto aj nechala,lebo že ho stále ľubi:(
tak som ostal sam........
hm dost smutne :D najdes druhu :) takych je bolo aj bude ;)

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:08 )
steniatko napísal:NO :) s mojim zlatkom som sa zoznámila na internete cez pokec. Prva som mu napisala a dakujem bohu ze som si ho nasla ,lebo ho milujem aj ho budem cely život milovať!!! :smt058
Nice :) Jedno z mala kde nesmrdi puberta ako sa niekto predomnou zmienil :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 0:12 )
ZitePunkom napísal:Ja som tú moju stretol na tréningu...a všimol som si ju,(poriadne),až keď som jej ulial loptu do hlavy(hrávam volejbal)...a tak som sa jej stále ospravedlňoval...potom mi len tak napísala,pretože niečo potrebovala pre svoju kamarátku...a tak sme si o tom písali...a potom po mojej poslednej SMS ma prezváňala...a tak som jej odpísal,že či si chce ešte písať,keď ma stále prezváňa...potom sme si SMSkovali...telefonovali...zopár krát sme sa stretli vonku...a potom to stašne zaiskrilo...a začali sme sa bozkávať...a doteraz sme spolu a 6. marca budeme mať rôčik... :smt057 :aasmile6: je slabé slovo,oproti tomu,čo k nej cítim...milujem ju a som s ňou šťastný.."som rád",že som ju trafil loptou :lol: ....
Darebak jeden dievcata sa netriafaju!

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 17:22 )
zasluzim si nejaky specialny rank :D spammer
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nepitolk0 napísal:...
no si sa teda pochlapil
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Takže moje terajšie zoznámenie sa vymyká všetkým pravidlám :D

Kamarátka si našla takého "víkendového chlapca" (jakože zábavka na 2 týždne) a párkrát som na korčuliach bol s nimi robiť antikoncepciu :)
Kamarátka mi po pár dňoch povedala, že má sestru a že mu povie nech ju niekedy vytiahne von, dala mi jej nick nech si ju na nete omrknem (fotka nízkej kvality, nič sa nedalo odhadnúť).
Asi o týždeň sme šli na disku a kámoška mi povedala, že snáď príjde (tak je to slobodný človek).. Zábava pokračovala a okolo 12:00 sa zrazu objavila nádherná a neuveriteľne milá (a vysoká) kočka...
Keďže som už nečakal, že ešte v ten večer príde, bolo už niečo v lebeni a niektoré moje zádrby boli pekne trápne, pritom ona vôbec nepila, čo ma teda veľmi potešilo... A tak sme kecali, tancovali a vonku som ju pobozkal. Samozrejme diska a ja som to hral som to na one night stand, čo mi teda vôbec nevyšlo.. Ráno sme sa rozlúčili obaja s pocitom, že sa vidíme naposledy.
Ona však zanechala vo mne parádny dojem, milá, inteligentná a veľká kočka. Chlap musí nejaký ten odfajč zniesť, tak som to riskol smskou, že bolo fajn a či by sa nechcela ešte stretnúť a prekvapujúco prišla pozitívna odpoveď. Tak som za ňou prišiel a to už bolo pekné normálne rande a zbytok je história :)

Nikdy by som si nepomyslel, že zoznámenie na diske (i keď pravdaže za istých okolností) môže skončiť tak skvele. :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Zoznámila nás moja najlepšia kamarátka niekedy na začiatku minulého leta, z mojej strany preskočila iskra, ale obaja sme boli vo vzťahu. Na začiatku jesene sme sa začali viac stretávať, chodiť spolu von nebol problém, kedže máme v podstate rovnakých kamarátov. To už sme vo vzťahoch neboli a pomaličky sme začali pracovať na tom našom. Aj keď sme už viac menej vedeli, že budeme spolu, stále sme sa naťahovali a dvojzmyselne hrali, hrozne nás to bavilo.. Už spolu chodíme vyše pol roka a stále som zamilovaný ako prvý deň, a aj keď to nemáme zrovna ľahké, je nám spolu dobre a nevymenil by som ju za nič na svete.
Veľmi si ťa vážim a ďakujem za všetko, Natálka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dokopy sme sa dali na koncerte, obidvaja výrazne posilnený alkoholom :) .
Poznali sme sa však už dlhšie, aj zo ZŠ. Je z toho krásny, už vyše ročný vzťah s veľkou perspektívou. 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Príbeh toho, ako som sa zoznámil s mojou nastávajúcou polovičkou:

September 2008, piatok, 12ho. S partiou sme boli vonku v našom obľúbenom podniku EXIT na fajke a pokeci len tak z piatkovej nudy. nič extra sa nedialo, takto sme zvykli sedávať každý deň. Pomaly sa zvečerievalo a kamaráti sa pomaly rozchádzali. Zostal som medzi poslednými a dofajčieval fajku. Vtom prišiel môj veľmi dobrý dlhoročný kamarát Michael v sprievode nejakého dievčaťa. Totálne ma to šokovalo. Mišo nie je typ chalana, ktorý by pozval dievča do baru. Má 28, je prekladateľ a celé večery sedí doma so svojimi slovníkmi (ovláda 5 jazykov). michael sa však nepristavil, len sme sa na diaľku pozdravili aj s tým dievčaťom, oni šlo dovnútra, ja som zostal vonku. Ubehol nejaký čas a zrazu sa Michalel aj s tým dievčaťom objavili vonku pri mojom stole. O tom čase som tam už bol sám a pustili sme sa teda do reči. Najprv nás predstavil. Oni dvaja boli vtedy spolužiaci z jazykovky - chodili spolu na arabčinu. Zistil som, že sa volá Eva a pracuje ako letuška v SkyEurope. Postupne sa Michael prestal zapájať do rozhovoru a rozprával som sa len ja s Evou. Zistili sme, že máme kopec rovnakých záujmov: blízky východ, vodné fajky, podobnú hudbu a tak ďalej. Povedala, že má nejaký problém s vodnou fajkou (chýbalo tesnenie na korunke) a ja som sa ponúkol, že sa jej na to pozriem. Taktiež som sa dozvedel, že o dva dni má veľmi dôležitý pohovor do Emirate airlines a že by potrebovala hodinky ku ich uniforme. Tu sa zapojil Michael a odporučil ma, ako spoločníka na nakupovanie. Takto sme sa rozprávali ešte asi 30 minút a všetci traja sme sa pobrali domov. Mal som taký zvláštny šteklivý pocit, keď som si spomenul na to, ako sme sa rozprávali a ako vyzerala. Bola úplne nádherná.
Ešte v ten večer som volal Michaelovi a vypýtal si od neho čílso na Evu s tým, že ešte v ten večer sme sa skontaktovali a spýtal osm sa jej, či by na druhý deň nepotrebovala pomoc s výberom tých hodiniek. Súhlasila a dohodli sme si stretnutie na druhý deň v jednom bratislavskom nákupnom centre.
Stretli sme sa teda a hneď aj kúpili hodinky. Potom sme začali uvažovať čo s načatým večerom. Navrhla, že pozná dobrý podnik v mlynskej doline s vodnou fajkou (Aura). Súhlasil som a autami sme tam šli. Prišli sme do aury, sadli si a začali sme sa rozprávať. Rozprávali sme sa neskutočne dlho o všetkom možnom. Čím ďalej tým viac sa vo mne niečo rozvíjalo. Zaľúbil som sa do nej prakticky na prvý pohľad. V ten prvý večer sme bol ispolu skoro do pol jedenástej, rozlúčili sme sa a šli každý domov. Odvtedy sme boli a aj sme spolu každý jeden deň. Ďalej som ju pozval do kina na WALL-E a Bathory. Všetko to bolo super, no stále sme sa ani nechytili ani za ruku, ani sa nepobozkali. Bol som dosť nesmelý, lebo také niečo som predtým ešte asi ku žiadnemu dievčaťu necítil a nechcel osm to pokaziť.
V jeden večer sme opäť šli do Aury aj s jej bratom a jeho snúbenicou (už terajšou manželkou). Predtým som kúpil ružu a dal jej ju. V ten večer, ako sme sedeli v aure sme sa prvýkrát chytili za ruku. Bol to neuveriteľne úžasný pocit. V ten večer sme sa na rozlúčku aj prvýkrát pobozkali, hoc len tak letmo.
neskôr sa naskytla príležitosť, mal osm voľný byt, pozval som ju teda, nech si pozreme nejaké filmy. Pozreli sme si ich teda a ke´d skončili, len tak sme na sebe ležali, zrazu sme sa ocitli tvárami oproti sebe a pomaličky sa začali bozkávať. Bolo to úžasné a neviem koľko hodín (!) to trvalo. Odvtedy sme sa bozkávali skoro stále a dlhé hodiny.
Chodíme spolu už skoro rok. Začali sme spolu bývať v novom byte a prednedávnom som ju požiadal o ruku. Sme zasnúbení. Možno si poviete, že príliš skoro, ale my nemáme na čo čakať. Nikdy sme sa za nič nepohádali a cítime sa spolu skvele. Boli sme spolu na lyžovačkách, dovolenkách v Tatrách aj Egypte, je nám spolu úžasne. Medzičasom skončila, ako letuška a zamestnala sa na zemi, čiže sme spolu ešte viac.
Sme spolu vážne štastní...

Na našom zoznámení je však niekoľko podivuhodných okolností:
Ako som už písal, chalan, ktorý nás zoznámil by nikdy nikoho nezavolal von len tak si sanúť. Doteraz, keď sa ho na to opýtam, mi nevedel odpovedať, prečo to urobil.
Ďalšia zvláštna vec je, prečo s ním ona vlastne išla. Nepáči sa jej, on mal priateľku, ona v ten deň lietala od rána od štvrtej, bola šialene unavená a hneď po arabčine šla domov. Nakoniec sa nechala zlomiť. Sama nevie prečo.
V ten deň mala na sebe rovnakú farebnú kombináciu ako jej mama v ten deň, keď sa zoznámila s jej otcom - biela/zelená.
Bol to osud...

Toľko príbeh, ako sa jin zoznámil so svojou nastávajúcou...
:)
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Starý dobrý azet :lol: Chodila som tam už len zo zúfalstva a jedného pekného dňa mi absolútne nikto nepísal, tak som dala na plochu, že začnem trpieť samomluvou. Tak mi prišla jedna jediná odpoveď :"Ja Ťa z tej samomluvy vyliečim." :oops: Stretli sme sa a bolo to jasné. :) Teraz to bude už 2,5 roka a som veľmi šťastná. Ale na azete ma už nenájdete :D
[/u]
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja som sa spoznal s mojou novou laskou v jednom horskom hotely :) nechal som sa zlanarit na jednu chatu pocas pracovneho tyzdna ,nakoniec z tej chaty bol hotel a bola tam jedna trieda na koncorocnom vylete ,tak som cakal ze to bude dalsia nudna noc pre mna za ktoru som si zaplatil tusim 500sk ,zrazu prisla ona ,za mnou do izby ,nikdy by som nepovedal ze niekto tak pekny si ma vsimne :) sme spolu sice len mesiac a pol ale je to nieco nove,nieco krasne ,nieco nepoznane a som rad ze je vsetko tak ako je :)
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Tak za moj zivot som uz spoznal vela spriaznenych dusi, tak napisem aspon o jednej.
Nastupoval som vtedy do prveho rocnika na vysoku skolu. Prvy tyzden sme sa vsetci na chodbe na intraku len otukavali a spoznavali (9 poschodi a len 1 pre zeny). Raz sme tak popijali u kamarata na izbe, ked tu vrazil do izby jeden chlap a vedla neho uplne nadherna zena. Venoval som im obidvom pekny usmev a nadalej som sa venoval parte. Neustale som po tej zene pokukoval, ale nevedel som, ci ten chlap bol jej priatel, tak som vyckaval. Potom sa spytala ci nechce niekto caj. Ja som samozrejme nezavahal a siel som jej ho pomoct uvarit. Ten chlap siel s namy a bol dost otravny, vysvitlo ze nie je jej priatel ale robil si na nu naroky. Vytasil som vsetky zname aj nezname zbrane, ktore som mal vo svojom repertoary. Moj sok sa nejak nechytal a bolo jasne kto vyhral tu nadhernu slecnu (teda ziskal si jej sympatie). V ten den som s nou este nezacal chodit. To az po prvej prednaske, sadol som si pred nu a cez prestavku medzi prednaskami som si od nej vypytal cislo, ze si chcem len niekam prezvonit (samozrejme moje cislo). Potom sa ma aj spytala ci jej to cislo nebude stale prezvanat, ale moj pohlad a usmev jej to vsetko vysvetlil. Vecer som jej napisal spravu, pozval som ju na drinka a ako vzdy som na konci spravy napisal "papa cmuq"... Ona suhlasila a na konci svojej spravy dodala: ''papa cmuq... ak ti pusa neprisla prid si po nu osobne''. Co ine mi ostavalo nez ist za nou, na ten drink sme sa ani nedostali, boli sme spolu 2 roky a doteraz sme velmi dobri priatelia. Bola to moja prva priatelka, s ktoru som dokazal byt tak dlho. Odporucam zazit.
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

Cez pokec :D zo zaciatku som si len tak robil srandu aby som sa nenudil ale potom to uz zacalo byt aj vazne a aj mne sa ona zapacila
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Prázdniny v plnom prúde a žiadne plány na nasledujúce dni. Stará mama - odborníčka na presadzovanie vlastných nápadov, vynikajúca manipulátorka ľudských stvorení, závisláčka na zájazdoch, kde davová psychóza núti človeka kúpiť všetky hrnce, deky, masážne kreslá, nože, vysávače... Veronika, ktorá napriek svojej pevnej vôli podľahla prianiam milovanej babičky a nechala sa nahovoriť na jednodenný výlet v spoločnosti milých, veselých, prefíkaných a furt šomrajúcich dôchodcov.

Moje očakávania sa nenaplnili. Sánka mi padla hneď po príchode na dané miesto. Do autobusu so značne vydýchaným vzduchom nastúpil svieži vysmiaty Čechúň. Nálada sa znásobila pri pohľade na ďalších asistujúcich mládencov. Príjemne sklamaná som nedbala na svoj otlačený zadok z nekonečného sedenia a pozorne som počúvala prednášku s vtipnými vsuvkami tmavého hovorcu. Alebo lepšie povedané, poctivo som pozorovala svoj objekt záujmu - blonďatého českého brata alias spomínaného týpka z autobusu. Očividne som mu ani ja nebola ľahostajná a to mi značne dodávalo na sebavedomí. Prihovoriť sa mu nebolo vôbec ťažké, vyhrala som zľavu na predvádzaný tovar, niekto ma musel presviedčať, aby som ho aj kúpila. Podal mi pravicu a nežne ňou potriasol... (a už bola ruka v rukáve). Síce na mne nezarobil a ani auto som nevyhrala, ale za to on vďaka výhernému losu získal moje číslo.

Nič netrvá večne, a tak už bol najvyšší čas pobrať sa domov. Cesta to bola ťažká, moje myšlienky zostali na sále s Honzíkom. Nedávala som tomu ale žiadnu nádej. Našťastie som sa dala do reči aj s naším šoférom autobusu a tak doručiť moju e-mailovú adresu pánovi s veľkým P nebolo ani zďaleka náročné. Však ako by mohlo nejakého chlapa napadnúť kontaktovať ženskú, keby tá nepohla rozumom? :D

A tak mi na druhý deň pípla sms (ja mám šťastie na inteligentov, osvietilo ho, kde sa dostane k môjmu číslu). Po pár vymenených písmenkách sme prišli na to, že sme pre seba stvorení a ja mám od 11. septembra oficiálny vzťah s cudzincom. Predsa treba utužovať dobré medzinárodné vzťahy! :)
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

Spoznali sme sa na univerzite v NR.ona mala spoluziakov na mojom intraku a tak sme sli vonka s chalanmi a ona sla snami.na prvy pohlad obycajna babenka.potm chodila na intrak a mne to nedalo tak som do nej zabrdal.musel som zacala sa mi pacit viac a viac.a potom sme sli raz vonka a nikdy na to nezabudnem.sme spolu az doteraz a nemenil by som za nic na svete.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zoznamit a spoznat je trosku rozdiel, ale tak predsa:

Spoznal som moju terajsiu holku cez pokec :roll: Pisal som kade tade blbiny, ked mi napisala daka holka s dlhymi vlasmi (az po zadok). Celkom ma zaujalo a zacal som s nou kecat o tom, ako jej ich raz ostriham a spol..Potom som vsak uz nemal naladu a zavrel Rp, ze hadam aj stacilo..No ona bola neodbitna a opatovne napisala a potom opat, tak reku no dobre, stravim tu teda kus viac casu..Az som sa sam nanu namotal a denne sme dokazali (uz na icq) prekecat par hodin bez problemov..Neskor to bol daky ten telefonat a po par mesiacoch (kedze bola mimo svk) sme sa zoznamili v BA nazivo. Padli sme si do oka..Slovo dalo slovo a ani sme sa obaja nenazdali a chodili sme po meste za rucky :P Ale to uz je iny pribeh, ktory zatial pokracuje :)
spisino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spisino »

vela stastia ....mas dobre ked ma o teba zaujem...co sa tyka rp ja na ne akosi zanevrem a kaslem na to as si mal dobre fotky vo fotoalbume
Napísať odpoveď