Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
Nejaka hra podobnej hard truck apocalypse??? tiez na aute mam na nom zbrane a robim questy,dokupujem zbrane alebo kupujem auta nanho vylepsienie nieco take,existuje?:D
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 16:30 )
Nejake dobre vojny s first personom??? nieco kvalitne ako napr(all CoD,Brothers in arm,MoH,)
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 16:30 )
Nejake dobre vojny s first personom??? nieco kvalitne ako napr(all CoD,Brothers in arm,MoH,)
Zdravim. Pozna niekto taku hru ze:
Je to na style stareho arkanoid, ale je to podstatne novsie. Namiesto tej "odrazacej tyce" dole, je nejaky robotnik, ktory drzi nad sebou dosku a tou odraza lopticku. Inak je to v podstate arkanoid, kocky sa tam ale pridavaju a tak treba rychlo vsetky vybit.
Ak niekto nieco take pamata, bol by som vdacny
Dakujem
Je to na style stareho arkanoid, ale je to podstatne novsie. Namiesto tej "odrazacej tyce" dole, je nejaky robotnik, ktory drzi nad sebou dosku a tou odraza lopticku. Inak je to v podstate arkanoid, kocky sa tam ale pridavaju a tak treba rychlo vsetky vybit.
Ak niekto nieco take pamata, bol by som vdacny
Dakujem
-
Thrash/Death
Star
hľadám názov jednej akčnej hry myslím že od ID Sotfware, viem len toľko že hlavnú úlohu hrá taký chlapík a má zabíjať rôznych nepriateľov, v druhom kole myslím je to na takej stavbe (sú tam položené len tie železné základy, v červenej farbe). Viac si fakt nepamätám, bol by som rád keby mi niekto pomohol 
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
soldier of fortune ?...Thrash/Death napísal:hľadám názov jednej akčnej hry myslím že od ID Sotfware, viem len toľko že hlavnú úlohu hrá taký chlapík a má zabíjať rôznych nepriateľov, v druhom kole myslím je to na takej stavbe (sú tam položené len tie železné základy, v červenej farbe). Viac si fakt nepamätám, bol by som rád keby mi niekto pomohol
-
Thrash/Death
Star
nene, je to hra na DOS podotýkam. Som bezradnýL.A.M.E napísal:soldier of fortune ?...
-
tom1597530
Zablokovaný
Dobrý deň. Pred pár rokmi zvykla moja kamoška kupovať časopis KyberMyš a v jednom CD-čku bolo demo hry, v ktorej ste hrali za hračky. V deme ste začínali v detskej izbe vo ventilačnej šachte. Keď ste sa zranili, tak vám mohla odpadnúť ruka, noha... Neviem si spomenúť, ako sa tá hra volala, dokonca ani moja kamoška nie. Ako by som vám to ešte bližšie upresnil? Bojujete tam proti nepriateľom a je vás viacej.
Ďalej ma už asi nič nenapadne. Dúfam, že aspoň niekto vie, o akú hru sa jedná. Ak si niekto spomenie na názov, nech ho prosím zverejní. Nie som si istý, ale tuším začínala na písmeno U, ale nie som si istý. Ďakujem.
Ďalej ma už asi nič nenapadne. Dúfam, že aspoň niekto vie, o akú hru sa jedná. Ak si niekto spomenie na názov, nech ho prosím zverejní. Nie som si istý, ale tuším začínala na písmeno U, ale nie som si istý. Ďakujem.
Na stránke http://www.kybermys.cz/ máš archívy časopisov aj s obsahmi CD , pri troche šťastie to tam nájdeštom1597530 napísal:Dobrý deň. Pred pár rokmi zvykla moja kamoška kupovať časopis KyberMyš a v jednom CD-čku bolo demo hry, v ktorej ste hrali za hračky. V deme ste začínali v detskej izbe vo ventilačnej šachte. Keď ste sa zranili, tak vám mohla odpadnúť ruka, noha... Neviem si spomenúť, ako sa tá hra volala, dokonca ani moja kamoška nie. Ako by som vám to ešte bližšie upresnil? Bojujete tam proti nepriateľom a je vás viacej.
-
tom1597530
Zablokovaný
Myslíš, že som to tam už nehľadal???FIKY napísal:Na stránke http://www.kybermys.cz/ máš archívy časopisov aj s obsahmi CD , pri troche šťastie to tam nájdeš
-
tom1597530
Zablokovaný
Aha. A ty nevieš ako sa tá hra volala?FIKY napísal:Myslel som že nie , v prvom príspevku si sa nezmienil
-
ChallengerQo
Expert
Hladam jednu akcnu hru, celkom staru myslim ze ete bezala pod DOSom. Je ta taka strielacka z pohladu zhora, kde je hlavna postava taky chlapik v cervenom brneni (dost sa to brnenie podoba na bounty hunterov zo Star Wars, Boba Fett atd...), tuto hru som hraval tak pred 8-10 rokmi, takze je dost stara, Keby mi ju niekto nasiel, alebo aspon dal nazov, bol by som velmi rad, dakujem vopred...
Crusader: No Regret (alebo No Remorse) asi myslis 
To som drtil jak divy
zozenies si to a spustis cez DOSbox
To som drtil jak divy
zozenies si to a spustis cez DOSbox
-
tom1597530
Zablokovaný
Velmi ti dakujem, je to ono. Este raz dikChallengerQo napísal:prave som pozeral stare CDcka z k kybermysia mohlo by to byt Refuse: Home, Sweep Home, ale tak naisto to neviem.. nehral som to ani