slovencina na xp
slovencina na xp
zdravim vsetkych.chcel by som poziadat o pomoc pri jednej veci. a to: potrebovalby som dostat slovencinu na win xp home edition ale SPANJELSKY a tam nastava problem .. vsetky cestiny resp slovenciny odmieta lebo su bud na cesky alebo angl win a kedze je legalny nechcem ho pustit lebo ho mam na pracovne ucely. ak viete poradte niekto. vopred dik moc
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
windows si mozes legalne preinstalovat aj na inu jazykovu verziu
staci ak si stiahnes rovnaku verziu ako mas naistalovanu
tj Windows XP Home Edition SK a zadas pri instalacii svoje seriove cislo co mas na stitku), len si daj pozor aby si si stiahol s rovnakym Service Pack balikom ako si mal povodne nainstalovanu, pretoze seriove cisla sa medzi SP1 SP2 nedaju preniest (vyssi SP balik si mozes dodatocne doinstalovat kedykolvek)
uz som si tak par krat bez problemov zmenil mutaciu Windowsov
staci ak si stiahnes rovnaku verziu ako mas naistalovanu
tj Windows XP Home Edition SK a zadas pri instalacii svoje seriove cislo co mas na stitku), len si daj pozor aby si si stiahol s rovnakym Service Pack balikom ako si mal povodne nainstalovanu, pretoze seriove cisla sa medzi SP1 SP2 nedaju preniest (vyssi SP balik si mozes dodatocne doinstalovat kedykolvek)
uz som si tak par krat bez problemov zmenil mutaciu Windowsov
Legalne ako legalne, bude na mieste bavit sa v tom duchu, ze to tak funguje
. Plne legalna zmena je to len v pripade verzie Ultimate, ktora ponuka lubovolnu zmenu jazyka v ramci premioveho obsahu. Je to trosku svinstvo, kedze v principe sa jedna o jednaky system, ale nejak to diferencovat museli, ak si mal Ultimate niekto kupit.
K otazke preco by to nebolo legalne - to sa ma nepytajte, tiez v tom vela logiky nevidim. Ale microsoftakom sa z toho chlpy jezia - no v zasade s tym nijako nebojuju, su radi ze niekto ich system ma aspon zakupeny.
K otazke preco by to nebolo legalne - to sa ma nepytajte, tiez v tom vela logiky nevidim. Ale microsoftakom sa z toho chlpy jezia - no v zasade s tym nijako nebojuju, su radi ze niekto ich system ma aspon zakupeny.