brucky napísal:heh pekne od teba ale si my veľmi nepomohol z mojim problémom
PS : nauč sa čítať
ale ne ja mam problém že po určitom čaše my to začne sekať a nedá sa hrať takže my je to na prd ale ak vieš vyriešiť tento problém si macher mimochodom som to už písal hore
skus patch 1.0.4.0 mne celkom pomohol...a oprav si to my na mi
Caute, stary problem som vyriesil ale teraz potrebujem pomoct s tymto. Nejde mi vlastna hudba v GTA4. Skusal som si dat pesnicky do formatu mp3 a aj wma a nic, nakopirujem to do priecinku kde to ma byt, spustim hru dam complete scan a nic. Stale pocujem ze len kecaju ked si prepnem na to radio. Aj som si zvolil aby mi isla len hudba nie ako radio a nejde mi to, neviete kde moze byt problem?
janulko napísal:no toto je vymzanaa scena z Kopz the Pigz 1, dvojka bude coskoro!!!!!!!!!!! aaa al som aj lepsi sountrak, v jednotke bol ko*ot pi*ov*** :):) :):):):)
preco ked kliknem nato spustit natu ikonu mi da iba to male logo razor1911 a dalej sa nic nedeje ale problem bude asi v Social klube lebo ukazuje ho v procesoch ale nefunguje preinstaloval som ho viac krat nepomohlo tak kde je problem?
ludia pls pomozte my s tou hudbou....dam hudbu do
C:\Documents and Settings\Viper1121™\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music a v hre dam Quick Scan aj Complete Scan
a nic....len to preblikne....a ked dam Independence FM tak nic...len tam kecaju ty volovia...pls help
Viper1121 napísal:ludia pls pomozte my s tou hudbou....dam hudbu do
C:\Documents and Settings\Viper1121™\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music a v hre dam Quick Scan aj Complete Scan
a nic....len to preblikne....a ked dam Independence FM tak nic...len tam kecaju ty volovia...pls help
aky format tam davas ??
a zda sa mi ze este musis nieco nastavit v hre tiez v policku z audiom tusim ze sa to vola ze shuffle
hm neviete nahodou kde najdem lamborginy ?? lebo ked som nosil do garaze tie auta tak som si ho nechal ale neako nevydalo ,.,.nieje niekde odparkovane,?? dik
Ahojte
Rozmyslam o kupe GTA4 PC a potreboval by som poradit ohladom hw narokov. Moja zostava je - C2D @2.66Ghz, 4 gb ram, GTS250 1gb a Win XP sp3. Hravam v rozliseni 1680x1050. Viem ze hra je nenazrana, preto by som chcel touto cestou poprosit niekoho s podobnou zostavou ktory uz ma tuto hru aby mi uviedol na akych detailoch hrava a ako pri tom hra vyzera. Idealne by bolo poslat sem screen z hry. Nechcem to zbytocne kupovat a potom byt sklamany, kedze odporucane poziadavky nesplnam.
Zatial to vyzera ze pri terajsej konfiguracii to pojde okolo 20 mozno 25 fps Bohuzial do taktovania sa vobec nerozumiem, takze gta si mozno zahram v dakedy v buducnosti na novom stroji... Aj tak vdaka za odpoved