Peniaze od fotra
-
skcookie
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Peniaze od fotra
dajme tomu ze kamarat ma ma 21 a ma prije****neho fotra ktory chlasta a robi bordel a hlavne nedava mu ziadne peniaze (teraz ma ist na vysku) a vyhana ho z domu, ma nejaku sancu dostavat od neho peniaze? (aj sudne)
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No dobre ale nieje to tak ze sice zabezpecit musi, ale len veci nutne ako strava, strecha nad hlavou, ošatenie a samozrjeme aj vydavky spojene s povinnou skolskou dochadzkou ? Ta vysoka skola nutnost nieje. Samozrejme ze kazdy normalny rodic by mal prispievat na vysoku skolu svojich deti, ale prikazuje to zakon ?
nepoviem ti znenie, ale vdaka tomu, ze som sa po rocnej pauze rozhodol studovat tak mi priznali narok na sirotsky dochodok, priznali mi pridavok na mna sameho a davku v hmotnej nudzi.Designer napísal:No dobre ale nieje to tak ze sice zabezpecit musi, ale len veci nutne ako strava, strecha nad hlavou, ošatenie a samozrjeme aj vydavky spojene s povinnou skolskou dochadzkou ? Ta vysoka skola nutnost nieje. Samozrejme ze kazdy normalny rodic by mal prispievat na vysoku skolu svojich deti, ale prikazuje to zakon ?
takze rodic, alebo stat musi zivit svoje dieta kym studuje do dosiahnutia 26 rokov, lebo si nemyslim, ze by mi socialne priznalo peniaze len tak
-
twardykamen
Medium Professional
Re: Peniaze od fotra
-Žije s (aj) matkou, ktorá ho tiež živí a snaží sa (v ramci možnosti) mu dať všetko čo potrebuje? (ak áno, je zamestnaná?)skcookie napísal:dajme tomu ze kamarat ma ma 21 a ma prije****neho fotra ktory chlasta a robi bordel a hlavne nedava mu ziadne peniaze (teraz ma ist na vysku) a vyhana ho z domu, ma nejaku sancu dostavat od neho peniaze? (aj sudne)
-Ak nie, čo potom je, za čo si kupuje topánky/oblečenie (aj to treba z času na čas).
-Prerušil štúdium? 21ročný ako čerstvý maturant je dosť starý. Či to náhodou nepramení z toho, že rok sedel na zadku a teraz keď sa to položratemu fotrovi nepáči ide rýchlo do školy..
-Ide študovať denné študium alebo externe? (od toho sa odvíja veľa).
-Toto sú základné otázky, ktoré budú zaujímať každého, kde sa s týmto problémom obráti..
...
...rodic musi zabezpecit hlavne zivotne potreby... ktore su myslim jedlo nejake to osatenie a proste domov... neviem ako to je so studiom.. ale tak mat takeho fotra... tak uz davno sa osamostatnim a zijem sam.. viem lahko sa to hovori.. ale dasa to dokazat... aj ked ej to tazky prechod zo zivota ktory ti vlastne zahoja rodicia.. do zivota kde si za vsetko zodpovedny.. ja by som to nedokazal mozem priznat.. a to mam 18 .. este som nedospel no... 
niečo je aj tu http://www.hojko.com/vztah-z-matkou-t65750.html
to nehovorím, nepoznáme všetky podrobnosti ako písal Frikso , ale čisto teoreticky nejaka brigada + štipendium by sa dalo skromne vyžiťHlubj: A kolko tvoria take pridavky??? 20-25 eur??? Z toho ma vyzit???
no ved prave preto že ide na vysokú ho musí zabezpečiť, inak by mohol isť pracovať a to sa už zabezpečí sámNo dobre ale nieje to tak ze sice zabezpecit musi, ale len veci nutne ako strava, strecha nad hlavou, ošatenie a samozrjeme aj vydavky spojene s povinnou skolskou dochadzkou ? Ta vysoka skola nutnost nieje. Samozrejme ze kazdy normalny rodic by mal prispievat na vysoku skolu svojich deti, ale prikazuje to zakon ?