Po seriáloch Stargate SG-1 a Stargate Atlantis prichádza tretím Stargate seriál tento raz s podtitulom Universe. Nakoľko som videl všetky diely predchádzajúce seriály sa veľmi teším aj na tento nový.
hmm, trailer vyzera temne uz sa tesim.... tiez mam vsetko odkukane aj viackrat, takze som zvedavy na to.... a Begbee v hlavnej role - to ked som pocul - juuuuj bude sranda
v SG1 a SGA mi vadila niekedy naivnosť a prehnaná hrdinskosť postáv, postavy SG-1 boli super, ale tie v SG-A sa mi nepáčili, takže mojim zbožným prianím je, aby takéto neboli v Universe
snad to bude zaujimavé, trailery sú sice pútavé ale uvidíme až po pár častiach aké to bude, pochybujem že a to vyrovná SGA/čo je pre mňa naj z SGčiek/ ale snad tam dajú niečo nové a zaujimavé.. Inak ešte tento rok má byť vypustený film SG-A len som nikde nezachytil ako sa to má volať
diiik inak mojim zatial malým nesplneným snom je, aby urobili film kde budú hrať všetci z SG-C a SG-A nejaká spoločná misia. Ale to je asi len moje malé zbožné prianie... heh
takže ten film bude až budúci rok.. a to mal byť tento, nevadí počkáme si
blahblahblah napísal:zopár ľudí po útoku prejde na starú vesmírnu loď, ďaleko od domova a snaží sa prežiť...bože čo mi to pripomína...a budú tam aj Cyloni ako v origináli?
tym chceš akože povedať, že sa Stargate: Universe sa podoba serialu Battlestar Galactica? zaujimave... ja som už pozeral teaser k 3 časti SG:U a hneď sa tam kona nejaka vyprava na planetu.. mysliš, že cely serial bude o cestovani v lodi naprieč vesmirom? a btw: v BG je to hlavne o vojne medzi Cylonmi a zvyškom ľudstva, ja tam nejaku do oči bijucu spojitosť nevidim
Práve som to dopozeral (bez tituliek, nerozumel som asi 2-3 vetám) a mám dojem že ak tento týždeň neubehne totálne rýchlo tak sa utopím v šálke s čajom! Fakt, čakal som že to ako v SGA vyriešia za jednu časť alebo aj tú druhú a nie že to pôjde až na 3. Aspoň je to viac napínavé.
Zdravim, universe pilot celkom v pohode, urcite lepsie ako posledné diely atlantisu. Tak by ma zaujimalo, ci niekto z vas netusi co je to v tom traileri za pesnicku.