Stargate Universe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

myslim, ze mi da vacsina ludi za pravdu, ze je este veeeeelmi skoro hodnotit tento serial.... uvodny dvojdiel bol velmi dobry, uvidime co bude dalej... nemozeme predsa ocakavat ze teraz zavolaju niekomu pomocou kamenov a ten ich dostane domov behom jedneho dielu... o com by bola cela seria potom?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

winni napísal:Podla man je to uplne super serial :).. Moc sa mi paci neprihliadac na niektzore drobnosti ktore tu poniektory uzivatelia pripsuju.. ano mohli by niekoh zavolat,
lenže vieš.. ked tie kamene využivaju na komunikaciu so svojimi pribuznymi a blabla vykecavačky.. :roll: ako som spominal.. potom je dosť tupe to robiť takym štylom "bože pomoc pomoc, kto nam teraz pomôže? idem zavolať mamičke a tej sa vyplačem, načo namiesto toho volať nejakeho odbornika" a ludom to snad udrie do oči..
//ano, zavolali by odbornika a bolo by o 5 dielov zachranovania vlastnych životov menej.. proste ide o princip, že to takto vyznie ako hluposť.. ked už volať domov mamičke, prečo nepožiadať o pomoc? howgh
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ďalšia časť, kde sme sa nič nedozvedeli a nebola ani žiadna akcia, aspoň niečo. Základná myšlienka ináč mne dosť pripomína Star Trek Voyager, aj tam sa na začiatku dostali na druhý koniec sveta a bla bla. Celý seriál takto nie je ani originálny, príbeh je nudný, dej nulový. Keď tam nebude nejaká väčšia zmena, tak o pár častí sa to aj skončí. :)

Podobne to bolo aj zo Star Trek, bolo x dorbých seriálov a úplne posledná séria z Enterprise bola katastrofálna (asi štvrtá?), najhoršia vôbec, toto zrejme dopadne tiež tak, no škoda. :(
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

keď sa tu na začiatku písalo, že to bude ako BSG, asi nebol ďaleko :) aj ked je naozaj zavčasu hovoriť. Ale zas tam nie sú politické kecy ako v BSG :D kukateľné to samozrejme je, Stargate už musím pozreť, aj keby čo :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak dnešná časť do polky nudna, ale potom to chytilo dobry spád.. Rush je teda ale velké tajomstvo.. som zvedavý čo bude nabudúce, monžo niečo lepšie ved loď je už nabitá :-P
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

mal som sg hodne rad videl som vsetky casti ale vazne pochybujem ze dopzram sgu ved tam chyba nepriatelska rasa vsetky tieto casti su presne take co som na sg nemal rad ze kdesi uviazli a ze riesili nejake somariny ach jo dufam ze sa stane nejaka naprava inac to asi zabalim
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Nová epizóda bola podľa mňa úplná bomba

Spoiler!
velý čas som bol v napätí ako zvládne Young zachrániť Scotta, a zároveň ako sa vysporiadajú z tým hmyzom.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

neviem no...cele SG:U nie je moja salka kavy, nema to ten smrnc ako atlantis alebo SG-1, je to zaujimva myslienka, no na maximalne 2h film, takto sa uz siestu epizodu nic nedeje a taha sa to ako sopel na rukave, vedel som, ze to ma byt ine, tak ako to ohlasovali samotni producenti, ale okrem Rushu tam vazne nie je nejaka postava ktora by mi stala zato aby som si zapamatal jej meno aspon minutu po skonceni dielu...ako fanusik SG si kazdy den pozrem s ocakavanim asopn ako takej akcie, no som cim dalej tym viac sklamany
klenovcan
Amateur
Amateur

mne sa to paci

Príspevok od používateľa klenovcan »

Na SGA mi vadilo uz otrepavanie rovnakeho scenaru, len s vymenenimi rasami apostavami, par dielov sa mi zdalo uplne o tom istom a par krat sa mi zdali podobne ako s 4-6 serie SG-1,
toto ma uplne nadchlo, paci sa mi hlavne to ze to ma priamy dej s diela na diel, ze v kazdom diely sa len malo uzavrie, ak to tak ostatne tak ma maju isteho do konca poslednej serie.
Cudzich ras bolo uz neurekom a ked tak tak naozaj exotickych nie namaskovanych ludi.
ten zivy piesok bol zaujimavy a paci sa mi ze stretnutie s nim nebolo len tak, ze ahoj a pohodka, ale mali problemy s vodou, ze kazda nova vec/rasa/stretnutie/planeta ma na nich velky vplyv.
A tym moze byt kazda cast nepredvidatelna a myslim ze ludia budu mriet este viac ako do teraz, len musia sestrit bo ich tam prislo obmedzene mnozstvo, inak s tymi prenosmy cez kamene.
Ak na zemi (v galaxii) muisa riesit nieco dolezite, preoc by mali posielat taku dolezitu ludsku silu (mozgy) niekam do kelu do nepreskumaneho vesmiru a riskovat ze sa nevratia, to musite tiez zvazit, predsa len z Atlantisu sa dalo docestovat za niekolko mesiacov, z Destiny ak sa nieco posere tak to je jednosmerka ak to nie je aj teraz pre tych na palube
Curuj
Addict
Addict

celkom dobrý diel :) minule to bolo "Water", teraz "Earth". nabudúce bude "Fire"? :D
plk. Telford je pekný zmrd :D ten ešte narobí bordelu....
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Tak Telford ma vlemi prekvapil musim uznat ze takto si napravat EGO je dost podle dokonca aj na jeho vkus.
No dalsie diel sa bude volat TIME takze sa dockame dokazov z minulosti ako to bolo aj pri povodnom SG1 a SGA
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak dnešná časť, zaujimavá, ale svojim spôsobom nudná.. nič sa v podstate nevyriešilo žiadny krok dopredu, jedine možno to že Elli ma nejakým spôsobom zistiť či Rush neklame, ale to je taká idea do budúcna.. :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

no konečne.. 1x08 je zatial najlepši diel SGU.. konečne prvy diel s pribehom
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

jj tento diel bol úplne super.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

1x08 bolo fajn, ale trosku to pokaslali imho tym koncom - prilis vela cestovania v case tam bolo...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

na môj vkus tam bola zase ta (s)prostá jednoduchosť.. ale ajtak to bol naj diel zatial. to cestovanie bolo fajn, dobry koniec.. vlastne sme sa nikam dejovo nepohli :)
k tej jednoduchosti.. bolo to priliš okate.. na jednej planete najdu škodlivy organizmus, ktory ich pomaly zabija a hned na dalšej planete najdu iny organizmus, ktory ich dokaže vyliečiť? come on..
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Konecne zaujimavejsi diel. Trosku okaty scenar, opat casove haluze, ale bolo to pekne spestrenie vdaka (niekedy otravnej) kamere.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Prvú časť SGU som ani nedopozerala do konca, tak som sa nudila ! Hrúza :!: najhoršie sg.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no 10 cast zatial asi najlepsia spolu s 8 castou (time) , skoda ze dalsia epizoda bude az v marci alebo aprili :( (Podla gateworldu)
Curuj
Addict
Addict

on ho tam jednoducho nechal :shock: prekvapilo ma to, to som zvedavý, ako to bude pokračovať
Napísať odpoveď