Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

husis
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa husis »

nevie niekto kedy budu v predaji vstupenky na zapas Slovensko-Cesko ?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

husis napísal:nevie niekto kedy budu v predaji vstupenky na zapas Slovensko-Cesko ?
Kvalifikačný duel Slovensko - Česko je už vypredaný
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

nuz aj ja som sa chystal ale nepojdem neskoro som sa zobudil ale tak za 8 dni vypredat futbalovy stadion no dakujem pekne
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Gajdy napísal:nuz aj ja som sa chystal ale nepojdem neskoro som sa zobudil ale tak za 8 dni vypredat futbalovy stadion no dakujem pekne
futbalový a dokonca štadión :D to myslíš tehelné pole :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Verím, naozaj verím, že sa Slovensko dostane na MS, poprvýkrát v histórii.
Máme tam dokonale nakročené, už to len nepokaziť.
:!:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Dobré by bolo z dvojzápasu CZE, NIR vydolovať aspoň 4 body. Potom si trúfnem povedať, že minimálne do baráže sa dostaneme. Inak včera zápas s NIR nič moc, vzadu potešili obetavý Zábavník a Karhan, vpredu zas mladý Weiss a Šesták. Máme na čom stavať, pri troche šťastia tých Čechov dáme.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Innocence napísal:Dobré by bolo z dvojzápasu CZE, NIR vydolovať aspoň 4 body. Potom si trúfnem povedať, že minimálne do baráže sa dostaneme. Inak včera zápas s NIR nič moc, vzadu potešili obetavý Zábavník a Karhan, vpredu zas mladý Weiss a Šesták. Máme na čom stavať, pri troche šťastia tých Čechov dáme.
S Čechmi doma to bude velice vyhecované, som veľmi zvedavý či sa nám opäť podarí poraziť ich. Predsa len, už je na nás vyvíjaný taký tlak, hádam nás to nerozhodí.
V každom prípade ešte náš čaká dosť zápasov a nič nie je vyhrané.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Včerajšie výsledky kvalifikácie:

Európa:

Azerbajdžan - Nemecko 0:2
Faerské ostrovy - Francúzsko 0:1
Nórsko - Škótsko 4:0
Bielorusko - Chorvátsko 1:3
Slovinsko - San Marino 5:0

CONCACAF:

Mexiko - USA 2:1
Trinidad a Tobago - Salvádor 1:0
Honduras - Kostarika 4:0

Prípravné zápasy našich kvalifikačných súperov:

Česko - Belgicko 3:1
Poľsko - Grécko 2:0
Severné Írsko - Izrael 1:1
Island - Slovensko 1:1

A čo sa týka nášho postupu, tak ak vyhráme oba zápasy v septembri a tiež v septembri Poliaci (hrajú so Slovincami a Severnými Írmi) nezískajú viac ako 4 body, tak budeme mať istotu postupu už v septembri.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Hmmm nic prekvapujuce s tych vysledkov ... len aby sa nasi zas nevratili k tym nevyraznym vykonom ako podavali uz niekolko rokov ... dufam ze ked hraju na ostro ide im to vzdy lepsie ako pripravne.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

tak ten vcerajsi zapas akurat tak prvy polcas karhan ma velmi prekvapil necakal som od neho az taki vykon a kozak z cechom zase potvrdili ze nemaju na repre
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

cech vo WBA nehra a to je najvacsi problem a ti dementi si ho chcu udrzat...je jedna vec ako v nhl mat podpisanych 45 hracov a prava na dalsich 25 ale s tym ze vsetci hraju niekde (NHL/AHL/ECHL/CHL/OHL/QMJHL pripadne este nizsie ligy) pripadne v europe ak ide o hracov co su len prava na nich a nie jak dementi sedia na lavicke pripadne na tribune...
mohol a mal ostat v portugalsku
Innocence
VIP
VIP

Gajdy napísal:tak ten vcerajsi zapas akurat tak prvy polcas karhan ma velmi prekvapil necakal som od neho az taki vykon a kozak z cechom zase potvrdili ze nemaju na repre
S tým Čechom súhlasím, v minulých rokoch, keď bol ešte v Porte, sa mi páčil viac, mal dobrý pohyb i strelu - ale po prestupe na Ostrovy len sedel na lavičke, hral len sem-tam ako striedajúci hráč posledných 10 minút. Karhan odohral na poste DM a potom aj ako stopér skvelý zápas, pomáhal smerom dozadu i dopredu. A Kozák, to je diskutabilné. Techniku má geniálnu, prehľad taktiež, ale pohyb na úrovni hráča tretej ligy východ. Netreba však zabúdať, že pri víťazstvách nad Českom a Poľskom patril k najlepším hráčom nášho tímu a mal prsty aj v góloch, čiže podľa mňa ako kreatívny stred poľa sa hodí.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

cech uplni suhlas chcel prestupit aby hraval este viacej kozak ma sice tu jeho strelu a tu techniku to je pravda ale mne tam strasne chyba unho srdce proste chyba mu krok k lopte ale necha ju tak
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Kozák je muž momentu on hrá zle stále, ale dokáže zase vyhrať zápas.
S Islandom pokazil neuveritelné množstvo prihrávok až mi bolo zle.
Mladý Weiss keď trošku podrastie, dozreje a zlepší ten bicykel tak bude vynikajúce krídlo.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

čo taký Sapara ? Ten sa mi páči , je to "špílmacher :lol: " .

Mohlo by sa to hrat na 4-1-2-3 : Senecký - Pekarík , škrtel , Ďurica ,???-Karhan-Hamšík , Sapara - Švento , Hološko , Šesták .
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Talian napísal:čo taký Sapara ? Ten sa mi páči , je to "špílmacher :lol: " .

Mohlo by sa to hrat na 4-1-2-3 : Senecký - Pekarík , škrtel , Ďurica ,???-Karhan-Hamšík , Sapara - Švento , Hološko , Šesták .
Talian dobrá zostav. Na Čechov by sme asi mali zase zvoliť takú atletickú rýchlu zostavu jak bola proti Poliakom.
Ja by som asi v bráne nechal toho Muchu, Švento sa mi zdá nejaký s formy potom zranení, tak možno Jendriška tam a Sapara čo ja viem vynikajúci futbalista, ale tiež sa mi zdal byť nejak mimo v posledných zápasoch.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Šventovi sa v tom Rakúsku či kde to je darí . Senecký-Mucha , to neviem .

Sapara by tvoril hru , Hamšík by hral to čo v Neapole , takého falošného útočníka , na krajoch Švento so Šestákom a v útoku Hološko . Ešte Karhan ako defenzívny štít by pomáhal v obrane .
Innocence
VIP
VIP

Muchu by som v bráne nechal, aj proti Islandu bol jedným z najlepším slovenských hráčov. Inak zo zvyškom viacmenej súhlasím, aj keď s tým Šventom neviem, skôr by som tam dal Miňa Stocha alebo Vlada Weissa (ktorí majú neuveriteľné zrýchlenie a frekvenciu behu).
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Innocence napísal:Muchu by som v bráne nechal, aj proti Islandu bol jedným z najlepším slovenských hráčov. Inak zo zvyškom viacmenej súhlasím, aj keď s tým Šventom neviem, skôr by som tam dal Miňa Stocha alebo Vlada Weissa (ktorí majú neuveriteľné zrýchlenie a frekvenciu behu).
Stoch a Weiss...neviem neviem. Sú to ešte mladí chalani ktorí by mali získavať skúsenosti a keďže ich ešte nemajú asi nie je najlepší nápad ich hneď dávať do základu reprezentácie. Máš pravdu, že sú rýchli ale rýchlosť nie je všetko. Čo som sledoval polčas s Islandom tak neviem koľkokrát sa Stoch presadil 1 na 1. On ako krajný záložník by mal po stranách unikať, rýchlosť mu pomôže ale najprv sa cez toho hráča musí dostať.

Ja si myslím, že Švento by bolo dobré riešenie. Pred zranením bol stabilný člen 11ky tak prečo nie aj po zranení? V Rakúsku sa mu darí.
Innocence
VIP
VIP

Napísať odpoveď