Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
Kvalifikačný duel Slovensko - Česko je už vypredanýhusis napísal:nevie niekto kedy budu v predaji vstupenky na zapas Slovensko-Cesko ?
S Čechmi doma to bude velice vyhecované, som veľmi zvedavý či sa nám opäť podarí poraziť ich. Predsa len, už je na nás vyvíjaný taký tlak, hádam nás to nerozhodí.Innocence napísal:Dobré by bolo z dvojzápasu CZE, NIR vydolovať aspoň 4 body. Potom si trúfnem povedať, že minimálne do baráže sa dostaneme. Inak včera zápas s NIR nič moc, vzadu potešili obetavý Zábavník a Karhan, vpredu zas mladý Weiss a Šesták. Máme na čom stavať, pri troche šťastia tých Čechov dáme.
V každom prípade ešte náš čaká dosť zápasov a nič nie je vyhrané.
-
Sagittarius
Guru
Včerajšie výsledky kvalifikácie:
Európa:
Azerbajdžan - Nemecko 0:2
Faerské ostrovy - Francúzsko 0:1
Nórsko - Škótsko 4:0
Bielorusko - Chorvátsko 1:3
Slovinsko - San Marino 5:0
CONCACAF:
Mexiko - USA 2:1
Trinidad a Tobago - Salvádor 1:0
Honduras - Kostarika 4:0
Prípravné zápasy našich kvalifikačných súperov:
Česko - Belgicko 3:1
Poľsko - Grécko 2:0
Severné Írsko - Izrael 1:1
Island - Slovensko 1:1
A čo sa týka nášho postupu, tak ak vyhráme oba zápasy v septembri a tiež v septembri Poliaci (hrajú so Slovincami a Severnými Írmi) nezískajú viac ako 4 body, tak budeme mať istotu postupu už v septembri.
Európa:
Azerbajdžan - Nemecko 0:2
Faerské ostrovy - Francúzsko 0:1
Nórsko - Škótsko 4:0
Bielorusko - Chorvátsko 1:3
Slovinsko - San Marino 5:0
CONCACAF:
Mexiko - USA 2:1
Trinidad a Tobago - Salvádor 1:0
Honduras - Kostarika 4:0
Prípravné zápasy našich kvalifikačných súperov:
Česko - Belgicko 3:1
Poľsko - Grécko 2:0
Severné Írsko - Izrael 1:1
Island - Slovensko 1:1
A čo sa týka nášho postupu, tak ak vyhráme oba zápasy v septembri a tiež v septembri Poliaci (hrajú so Slovincami a Severnými Írmi) nezískajú viac ako 4 body, tak budeme mať istotu postupu už v septembri.
-
mirak2
Hardcore addict
cech vo WBA nehra a to je najvacsi problem a ti dementi si ho chcu udrzat...je jedna vec ako v nhl mat podpisanych 45 hracov a prava na dalsich 25 ale s tym ze vsetci hraju niekde (NHL/AHL/ECHL/CHL/OHL/QMJHL pripadne este nizsie ligy) pripadne v europe ak ide o hracov co su len prava na nich a nie jak dementi sedia na lavicke pripadne na tribune...
mohol a mal ostat v portugalsku
mohol a mal ostat v portugalsku
S tým Čechom súhlasím, v minulých rokoch, keď bol ešte v Porte, sa mi páčil viac, mal dobrý pohyb i strelu - ale po prestupe na Ostrovy len sedel na lavičke, hral len sem-tam ako striedajúci hráč posledných 10 minút. Karhan odohral na poste DM a potom aj ako stopér skvelý zápas, pomáhal smerom dozadu i dopredu. A Kozák, to je diskutabilné. Techniku má geniálnu, prehľad taktiež, ale pohyb na úrovni hráča tretej ligy východ. Netreba však zabúdať, že pri víťazstvách nad Českom a Poľskom patril k najlepším hráčom nášho tímu a mal prsty aj v góloch, čiže podľa mňa ako kreatívny stred poľa sa hodí.Gajdy napísal:tak ten vcerajsi zapas akurat tak prvy polcas karhan ma velmi prekvapil necakal som od neho az taki vykon a kozak z cechom zase potvrdili ze nemaju na repre
Talian dobrá zostav. Na Čechov by sme asi mali zase zvoliť takú atletickú rýchlu zostavu jak bola proti Poliakom.Talian napísal:čo taký Sapara ? Ten sa mi páči , je to "špílmacher" .
Mohlo by sa to hrat na 4-1-2-3 : Senecký - Pekarík , škrtel , Ďurica ,???-Karhan-Hamšík , Sapara - Švento , Hološko , Šesták .
Ja by som asi v bráne nechal toho Muchu, Švento sa mi zdá nejaký s formy potom zranení, tak možno Jendriška tam a Sapara čo ja viem vynikajúci futbalista, ale tiež sa mi zdal byť nejak mimo v posledných zápasoch.
Stoch a Weiss...neviem neviem. Sú to ešte mladí chalani ktorí by mali získavať skúsenosti a keďže ich ešte nemajú asi nie je najlepší nápad ich hneď dávať do základu reprezentácie. Máš pravdu, že sú rýchli ale rýchlosť nie je všetko. Čo som sledoval polčas s Islandom tak neviem koľkokrát sa Stoch presadil 1 na 1. On ako krajný záložník by mal po stranách unikať, rýchlosť mu pomôže ale najprv sa cez toho hráča musí dostať.Innocence napísal:Muchu by som v bráne nechal, aj proti Islandu bol jedným z najlepším slovenských hráčov. Inak zo zvyškom viacmenej súhlasím, aj keď s tým Šventom neviem, skôr by som tam dal Miňa Stocha alebo Vlada Weissa (ktorí majú neuveriteľné zrýchlenie a frekvenciu behu).
Ja si myslím, že Švento by bolo dobré riešenie. Pred zranením bol stabilný člen 11ky tak prečo nie aj po zranení? V Rakúsku sa mu darí.