bude to mozno smiesne ale vzdy ked zapnem counter strike 1.6 teda prvy krat tak po nejakej dobe mi restartne pc vzdy len prvy krat a vzdy len pri cs mozem byt na pc aj cele hodiny mozem hrat aj ine hry omnoho narocnejsie a pc sa nerestartne vzdy len pri cs a vzdy len raz ked ho znova zapnem mozem hrat aj 5 h
Restart PC
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Restart PC
uz som si povedal dost ! a skusim ci mi neporadite vy
bude to mozno smiesne ale vzdy ked zapnem counter strike 1.6 teda prvy krat tak po nejakej dobe mi restartne pc vzdy len prvy krat a vzdy len pri cs mozem byt na pc aj cele hodiny mozem hrat aj ine hry omnoho narocnejsie a pc sa nerestartne vzdy len pri cs a vzdy len raz ked ho znova zapnem mozem hrat aj 5 h
a nerestartne ma myslite si ze je to normalne ? neviete v com to moze byt ? 
-
hojko
Site Admin
Je to normalne, samozrejme. Preco sa vobec pytas, ci je to normlane, ked sam dobre vies, ze to normalne nie je???
Problem je to zaujimavy, najskor by som to povedal na zdroj, ovladace, chybu hry, ale ked to prvykrat restartne a potom vypne, tak netusim kde moze byt problem. Mas hru pustenu na Direct3D ci OpenGL??? Aky mas operacny system, grafiku, drivre ku grafike...???
Problem je to zaujimavy, najskor by som to povedal na zdroj, ovladace, chybu hry, ale ked to prvykrat restartne a potom vypne, tak netusim kde moze byt problem. Mas hru pustenu na Direct3D ci OpenGL??? Aky mas operacny system, grafiku, drivre ku grafike...???
-
Betarik
Professional
hojko ja viem ze ma mas rad
a viem ze to nieje normalne uz je asi vela hodin
jasne ze hram na openGL
grafu mam GeForce FX 5700LE
je to zaujmave vzdy len raz potom uz to facha stale nechapem vzdy prvy krat a vzdy len pri cs
hram aj steam aj nonsteam a je jedno co pustim prve aj tak to vzdy po nejakych 5 min restartne ale musim povedat ze tak mesiac dozadu mi to robilo pri hocicom aj 10 x za den ale teraz vzdy len tak ako som to pisal
ovladace mam najnovsie uz dlho tak pochybujem tam chyba nebude
tak datum ovladaca na grafu mam 16.5.2008
Predpokladas zle vetsinou hram mixa cez steam a vzdy mi to prvy raz padne potom setkych vykickuju lebo si myslia ze je left
jj skusal nepomohlo
je to zaujmave vzdy len raz potom uz to facha stale nechapem vzdy prvy krat a vzdy len pri cs
ovladace mam najnovsie uz dlho tak pochybujem tam chyba nebude
tak datum ovladaca na grafu mam 16.5.2008
Predpokladas zle vetsinou hram mixa cez steam a vzdy mi to prvy raz padne potom setkych vykickuju lebo si myslia ze je left
jj skusal nepomohlo
-
Dye
Light Expert
mne nieco podobne robila divna verzia CSka .. ked som stiahol druhu tak to bolo v pohode ale mozu to byt aj vadne kniznice ako pisal hojko .. robi to pri / po pripojeni alebo hend po spusteni CS ? steam ci non steam ? a ako hojo pisal hardware a ovladace popis 
//no predpokladam ze STEAM asi nie
nemas tam nahadzane niake skiny a podobne ? aj to vie pekne zlbnut CS ale do restartu asi nie -.-
// skusal si reinstalovat CS ?
skus spustit s kompatibilitou pre xp ak mas vistu ak nie skus este defragmentovat cez steam to cs zatal ma nic nenapada som us unaveny
//no predpokladam ze STEAM asi nie
// skusal si reinstalovat CS ?
skus spustit s kompatibilitou pre xp ak mas vistu ak nie skus este defragmentovat cez steam to cs zatal ma nic nenapada som us unaveny