Restart PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Restart PC

Príspevok od používateľa Betarik »

uz som si povedal dost ! a skusim ci mi neporadite vy :D
bude to mozno smiesne ale vzdy ked zapnem counter strike 1.6 teda prvy krat tak po nejakej dobe mi restartne pc vzdy len prvy krat a vzdy len pri cs mozem byt na pc aj cele hodiny mozem hrat aj ine hry omnoho narocnejsie a pc sa nerestartne vzdy len pri cs a vzdy len raz ked ho znova zapnem mozem hrat aj 5 h :D a nerestartne ma myslite si ze je to normalne ? neviete v com to moze byt ? :o
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je to normalne, samozrejme. Preco sa vobec pytas, ci je to normlane, ked sam dobre vies, ze to normalne nie je??? :D

Problem je to zaujimavy, najskor by som to povedal na zdroj, ovladace, chybu hry, ale ked to prvykrat restartne a potom vypne, tak netusim kde moze byt problem. Mas hru pustenu na Direct3D ci OpenGL??? Aky mas operacny system, grafiku, drivre ku grafike...???
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

hojko ja viem ze ma mas rad :D a viem ze to nieje normalne uz je asi vela hodin :D jasne ze hram na openGL :) grafu mam GeForce FX 5700LE :(
je to zaujmave vzdy len raz potom uz to facha stale nechapem vzdy prvy krat a vzdy len pri cs :shock: hram aj steam aj nonsteam a je jedno co pustim prve aj tak to vzdy po nejakych 5 min restartne ale musim povedat ze tak mesiac dozadu mi to robilo pri hocicom aj 10 x za den ale teraz vzdy len tak ako som to pisal

ovladace mam najnovsie uz dlho tak pochybujem tam chyba nebude

tak datum ovladaca na grafu mam 16.5.2008 :oops:
Predpokladas zle vetsinou hram mixa cez steam a vzdy mi to prvy raz padne potom setkych vykickuju lebo si myslia ze je left :lol:
jj skusal nepomohlo :roll:
Dye
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dye »

mne nieco podobne robila divna verzia CSka .. ked som stiahol druhu tak to bolo v pohode ale mozu to byt aj vadne kniznice ako pisal hojko .. robi to pri / po pripojeni alebo hend po spusteni CS ? steam ci non steam ? a ako hojo pisal hardware a ovladace popis ;)

//no predpokladam ze STEAM asi nie :D nemas tam nahadzane niake skiny a podobne ? aj to vie pekne zlbnut CS ale do restartu asi nie -.-

// skusal si reinstalovat CS ?

skus spustit s kompatibilitou pre xp ak mas vistu ak nie skus este defragmentovat cez steam to cs zatal ma nic nenapada som us unaveny :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stale nepises, aky mas Windows, ze ci XP alebo Vistu. Mozno by som problem videl v OpenGL alebo vo vysokych teplotach, ak sa jedna o notebook. Mozno by nebolo ani zle zmenit tuto AGP kartu za nieco lepsie, teraz sa predava tak po 12-15 eur.
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

hojko ja mu odporucam grafu HD3650 dobry pomer cena-vykon 3850 nekupuj nejake extremne zrychlenie necakaj a cena je vyssia oby dve 3650 aj 3850 robia do AGP ja som moju fx 5200 predal za 200 sk...
Napísať odpoveď