Point napísal:ja neviem ale toto sa len mne zda cudne? to ze pojdete cez park a nikto tam nebude to sa akoze hanbis? aby ta nikto nevidel? alebo ako to mam chapat...co vlastne cakas od toho vasho "vztahu"? podla mna sa to so 14 rocnou ani neoplati .. uz to vidim .. budete sa hanbit, maximalne bozkavat .. chytis ju za prdel ti da facku .. no proste ked ti mam pravdu povedat co si o tom myslim tak si s nou nezacni .. skus si co javim este zahrat futbal vonku, ja neviem rozbi nejake okna .. proste uzivaj kym si mlady ako ti to uz nekto povedal .. ale urcite si nebudes uzivat zenske telo .. na to mas casu podla mna este dost .. aj tak z toho nic nebude ved to este neni ani narastene atd .. proste nevem no
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2009, 20:40 )
Point ja ta nechapem dpc. ved sa tu maju davat rady a ne odpisy !!!
!!!
erytrocyt napísal:Synak, včera si za sebou ťahal káčera a dnes chceš frajerku. Jasné, láka ťa to, ale vedz, že v 14 sa o vzťahu hovoriť nedá. Skončí to tak či tak. Ale je dobré naberať skúsenosti, takže ti dám jednu svoju... V tomto veku to skončí min. do mesiaca, takže sa na ňu nenamotaj, pretože potom ťa to bude mrzieť oveľa viac...
priklanam sa k nazoru co tvrdia viacery kolegovia a to... vyskusaj to ..nic nestratis ..len ziskas ja som v 14 rokoch v lete spoznal babu dokonca cez net! ten den bol piatok 13..a som s nou doteraz a uz je to dobrych par rokov... takze ti mozem povedat ze aj v tych 14 to boli najkrajsie chvile mojho zivota bolo to romanticke ..boli sme naozaj zamilovany..aj ked podaktory hovoria ze v 14 sa o vztahu hovorit neda... bolo to tak ..bolo to krasne len do toho mozno sa ti postasti tak ako mne moj vztah vyzera uz velmi vazne ba aj na svadbu a sme spolu velmi stastny aj po tych rokoch ...... tiez som nevedel poriadne do coho idem , ale nechal som sa unasat a dopadlo to nadherne.. that s all
//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 4:45 )
sorry prehliadol som datum...asi som sa sekol o par rokov
V tvojom veku je to jednoduche, nemas totiz co pokazit. Najlahsie je ju niekam pozvat (tam kde sa citis ty dobre), bud sam sebou, nesnaz sa prehnane zaposobit (ved si pisal, ze ta ma rada tak uz mas polovicu za sebou) a ono to pride samo. Univerzalny recept neexistuje. Kazda zena je ina doslova zahada. A to je na nich to krasne.