aaa btw. Cinema 4D má v sebe intregrované šachy (príloha) a sú hrateľné
vaše grafické výtvory
-
lekoklatik
VIP
Zo začiatku mi to príde neprehľadné. Akože proste veľa veľa informácií. Ale záleží aké to má byť veľké. Inak sa mi to páči. Tá modrá variácia je fajnová. Tiež jednoduchosť. No len ako som napísal, trošku som bol v pomykoveef.K0 napísal:kritika?Kód: Vybrať všetko
http://uploading.sk/obrazek/9t5rhm7/ellen-a4.jpg
Curuj: Renderujem vacsinou v rozliseni 1024x768 do formatu BMP, pripadne PNG(kvoli transparentnemu pozadiu), ale vypluje mi to 1MB+ obrazok a ten by som tu uploadoval 10minut
Tagze takto na net zavesim mensie rozlisenie a toto som skonvertoval do GIF, kvoli velkosti a trans. pozadiu.
btw. Cinema4D mi je ukradnuta
Inak dakujem, ze aspon niekto nieco napisal, uz som sa bal, ze to je naozaj dobre a nikto k tomu nema co povedat
Este sa s tym pohram, urobim krajsie postavicky asi a tak
(ak sa mi bude chciet)
btw. Cinema4D mi je ukradnuta
Inak dakujem, ze aspon niekto nieco napisal, uz som sa bal, ze to je naozaj dobre a nikto k tomu nema co povedat
Este sa s tym pohram, urobim krajsie postavicky asi a tak
-
lekoklatik
VIP
je to fajn. Len by bolo za to solled nejaké štylizované mesto, budovu. Aby bolo prosto totálne jasné z loga o čo sa jedná. Teraz mi to príde ako "solled, poletíme do vesmíru" /akože slogan keby niekto náhodou nepochopil/
Ale inak sa mi to v celku páči. A je mi tiež jasné Že logo nemá byť prekomplikované. Som zvedavý na finálnu verziu
Ale inak sa mi to v celku páči. A je mi tiež jasné Že logo nemá byť prekomplikované. Som zvedavý na finálnu verziu
myslel som si ze je to firma na kondomykachna napísal:prva verzia loga pre firmu kt sa zaobera osvetlovanim budov a ciest pomocou led technologie. ani zdaleka to nie je finalne.
alternative solution + led technology = solled
-
lekoklatik
VIP
Ja nechápem a nikdy nepochopí ľudí a ich cover na takéto "pecky".
Proste je mi jasné že je extra ťažké urobiť cover pre nejaký letný výber skladieb, ale prečo do každej riti pchajú ženskú, prasnú tam "super hity 09" a hotovo. Myslím že je úplne jedno aký cover urobíš. Tento je aspoň farebne pekný.
Keďže sa mi niečo takéto absolútne nepáči a popravde sa mi to pomaličky hnusí, hodnotím to fakt len tým že sa mi páči tá farebnosť. A ešte ak smiem vytknúť tak na prednú stranu coveru sa autorove meno nedáva
//keby bola aspoň pekná. Aj sprostá je. Veď si ani podprsenku nevie založiť
Proste je mi jasné že je extra ťažké urobiť cover pre nejaký letný výber skladieb, ale prečo do každej riti pchajú ženskú, prasnú tam "super hity 09" a hotovo. Myslím že je úplne jedno aký cover urobíš. Tento je aspoň farebne pekný.
Keďže sa mi niečo takéto absolútne nepáči a popravde sa mi to pomaličky hnusí, hodnotím to fakt len tým že sa mi páči tá farebnosť. A ešte ak smiem vytknúť tak na prednú stranu coveru sa autorove meno nedáva
//keby bola aspoň pekná. Aj sprostá je. Veď si ani podprsenku nevie založiť
Leko co by si chcel pri summer hitoch? Podla mna sa uz casom stalo akoby nejakym nepisanym pravidlom, ze k summer hitom, alebo disko remixom proste ide pekna zena
Ak das na cover peknu zenu, nebudes ani nic prevratne, ale nikdy to nebude uplne na nic. Ak spravis pekny cover bez zeny, to je pre teba plus
Ak na to nemas, drbnes tam zensku
Lahka matematika 
-
lekoklatik
VIP
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa: