Nazdar-te.
Nainštaloval som si do práce najnovší OOo, aby som nemusel kupovať MS Office. Mám jeden problém v calce (Excel).
Nevie mi niekto poradiť, ako spravím orámovanie alá Sudoku? 3x3 vonkajšie hrubé orámovanie a vo vnútri každého štvorca všetky bunky tenkým orámovaním. V excely by to bolo spravené do minúty, ale v OOo na to jednoducho neviem prísť.
Vďaka za odpoveď, prikladám obrázok na pochopenie (chýba tam o vnútri to tenké orámovanie)
Open Office - Calc
Takto spravím vonkajšie orámovanie.. ale ja potrebujem dovnútra ohraničiť všetky bunky...
Je na to to tlačítko pod tým vonkajším, vďaka ktorému sa ohraničia všetky vybraté bunky zo všetkých strán.. a ja chcem takýto ohraničený útvar ešte raz ohraničiť z vonku hrubšou čiarou.
V excely sa to robí presne takto.. Orahničím všetko tenkým a potom pridám hrubé zvonku.. v OOo keď chcem ohraničiť tie bunky zvonku, tak sa mi automaticky zruší vnútorné orámovanie
Je na to to tlačítko pod tým vonkajším, vďaka ktorému sa ohraničia všetky vybraté bunky zo všetkých strán.. a ja chcem takýto ohraničený útvar ešte raz ohraničiť z vonku hrubšou čiarou.
V excely sa to robí presne takto.. Orahničím všetko tenkým a potom pridám hrubé zvonku.. v OOo keď chcem ohraničiť tie bunky zvonku, tak sa mi automaticky zruší vnútorné orámovanie