Vratit sa ci nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mischuliatko
Novice
Novice

Vratit sa ci nie?

Príspevok od používateľa mischuliatko »

mam problem stym ze neviem ci sa mam vratit k svojmu byvalemu priatelovi.bola som snim 3,5 roka,dost sme sa posledny rok hadali ale stale o tom istom ako aj cely vztah.mam snim strasne vela spolocneho a mam pocit ze uz si nikdy nenajdem takeho chalana uplne pre mna.vela som si snim vytrpela,boli aj krasne veci ale niekedy robil veci co som az nechapala a za vsetko som bola vinna ja.vzdy musel mat na vrch.dost pil,vadilo mu ze mam prisnejsich rodicov a ze si nemozem robit co chcem ako on,a samozrejme dalsi problem boli peniaze,vzdy ked sme niekde chceli ist tak som musela platit a ked som nemala tak sme nikam nesli ale na zabavu s kamaratmi si vzdy nasiel,ked sa chcel ist opit tak som si musela vziat na akciu vlastne peniaze aby som jemu neminula.obetovala som mu kazdy jeden den,kazdu jednu korunu co som mohla.ja viem ze by som sa po tomto vsetkom k nemu nemala vratit a tych problemov bolo aj viac ale strasne som na neho naviazana a teraz si nasiel priatelku a mna to strasne dostalo a neviem co mam robit.viem ze keby som mu povedala nech sa ku mne vrati ze by to urobil.tak poradte bojim sa byt sama po takom dlhom case a bol to moj celkovo prvy vztah a aj prva laska.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečítaj si pravidlá a zmeň si názov témy ak chceš aby ti niekto poradil
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vykašli sa naňho, beznádejné....bolesť prejde, nájdi si aj ty nového, lepšieho.
mischuliatko
Novice
Novice

bojim sa ze lepsi nie je teda myslim tym ze mi nebude tak sediet tymi dobrymi vlastnostami ako tento
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: vratit sa ci nie

Príspevok od používateľa Hotwire »

mischuliatko napísal:mam problem stym ze neviem ci sa mam vratit k svojmu byvalemu priatelovi.bola som snim 3,5 roka,dost sme sa posledny rok hadali ale stale o tom istom ako aj cely vztah.mam snim strasne vela spolocneho a mam pocit ze uz si nikdy nenajdem takeho chalana uplne pre mna.vela som si snim vytrpela,boli aj krasne veci ale niekedy robil veci co som az nechapala a za vsetko som bola vinna ja.vzdy musel mat na vrch.dost pil,vadilo mu ze mam prisnejsich rodicov a ze si nemozem robit co chcem ako on,a samozrejme dalsi problem boli peniaze,vzdy ked sme niekde chceli ist tak som musela platit a ked som nemala tak sme nikam nesli ale na zabavu s kamaratmi si vzdy nasiel,ked sa chcel ist opit tak som si musela vziat na akciu vlastne peniaze aby som jemu neminula.obetovala som mu kazdy jeden den,kazdu jednu korunu co som mohla.ja viem ze by som sa po tomto vsetkom k nemu nemala vratit a tych problemov bolo aj viac ale strasne som na neho naviazana a teraz si nasiel priatelku a mna to strasne dostalo a neviem co mam robit.viem ze keby som mu povedala nech sa ku mne vrati ze by to urobil.tak poradte bojim sa byt sama po takom dlhom case a bol to moj celkovo prvy vztah a aj prva laska.
fuha ako tak citam co onom pises cudujem sa ze si s nim vydrzala vobec tak dlho...z toho co si napisala je jasne ze je to grazel, tak nanho kasli ak sa nechces spalit este viac...
hughito
Redeemer
Redeemer

mischuliatko napísal:bojim sa ze lepsi nie je teda myslim tym ze mi nebude tak sediet tymi dobrymi vlastnostami ako tento
To sa ti teraz zdá, ale nie je to pravda.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

mischuliatko, chápem, že tri a pol roka je dlhá doba, aby si sa od neho dokázala odpútať zo dňa na deň. Ale prečítaj si ešte raz svoj príspevok a musí ti byť jasné, že si sa s ním viac- menej trápila. Bolo aj pekné, ale prevážilo to to zlé? Je to tvoj prvý vzťah, takže máš ešte dosť na tú pravú lásku a ver, že tá bude vyzerať inak. :)
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hacker »

obetovala som mu kazdy jeden den,kazdu jednu korunu co som mohla.ja viem ze by som sa po tomto vsetkom k nemu nemala vratit a tych problemov bolo aj viac
tu pises ako si ten vztah drzala ty, neviem ako sa snazil on, ale zrejme nie tak ako ty, a to by malo byt obojstranne, a nie ako si pisala ze si nenasiel peniaze na spolocnu akciu
mozno tam bolo nieco aj good, ale ako pisali nado mnou, pridu ini, a budes sa aj cudovat o kolko lepsi :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kasli na neho, iba ta vyuzival.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Taký dlhý čas je ťažké len tak hodiť za hlavu, ale pokiaľ sa správal tak, ako opisuješ, tak je to idiot. V žiadnom prípade never tomu, že lepšieho nenájdeš, existujú tisícky lepších. Neber to tragicky, v podstate by si ešte mala byť rada, že si sa ho zbavila (viem, že časy keď muž platí všetko aj pre ženu sú preč, ale tak toto je parazitizmus o čom píšeš :shock: )
Ak ti na ňom veľmi záleží, skús mu vyčítať jeho chyby a povedať mu, nech sa nad sebou zamyslí. Ak jemu záleží na tebe, tak to možno urobí, ak nie, aký to má potom zmysel ?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

uff ten chalan nema asi chrbtovu kost ja by som si od mojej lasky nenechal nic zaplatit a nie to este znej zit troska blbe od neho :?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Presne dievca tvojho typu poznam. Jej priatel je magor, ale ona si je ista, ze nikoho lepsieho nenajde... Si normalna??? Precitaj si znova,co si o nom napisala a spytaj sa, ci chces s takou osobou prezit zivot... Niektore zeny su velmi cudne. Na svete je kopa normalnych chalanov a pokial nevyzeras ako zvonar u matky bozej, tak si najdes lepsieho!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

čo si blbá???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Vratit sa ci nie?

Príspevok od používateľa jin »

mischuliatko napísal:mam problem stym ze neviem ci sa mam vratit k svojmu byvalemu priatelovi.bola som snim 3,5 roka,dost sme sa posledny rok hadali ale stale o tom istom ako aj cely vztah.mam snim strasne vela spolocneho a mam pocit ze uz si nikdy nenajdem takeho chalana uplne pre mna.vela som si snim vytrpela,boli aj krasne veci ale niekedy robil veci co som az nechapala a za vsetko som bola vinna ja.vzdy musel mat na vrch.dost pil,vadilo mu ze mam prisnejsich rodicov a ze si nemozem robit co chcem ako on,a samozrejme dalsi problem boli peniaze,vzdy ked sme niekde chceli ist tak som musela platit a ked som nemala tak sme nikam nesli ale na zabavu s kamaratmi si vzdy nasiel,ked sa chcel ist opit tak som si musela vziat na akciu vlastne peniaze aby som jemu neminula.obetovala som mu kazdy jeden den,kazdu jednu korunu co som mohla.ja viem ze by som sa po tomto vsetkom k nemu nemala vratit a tych problemov bolo aj viac ale strasne som na neho naviazana a teraz si nasiel priatelku a mna to strasne dostalo a neviem co mam robit.viem ze keby som mu povedala nech sa ku mne vrati ze by to urobil.tak poradte bojim sa byt sama po takom dlhom case a bol to moj celkovo prvy vztah a aj prva laska.
3,5 roka bola dosť dlhá doba - úprine sa Ti až divím, že si toľko s takým chrapúňom vydržala.
Snáď sa na svoje ďalšie vzťahy nebudeš stále pozerať na tento prvý vzťah a nebudeš to stále porovnávať s dobrými stránkami tvojho bývalého. Je fajn, že vieš povedať aj negatíva a nie len ospevovať to, ako ste toho mali strašne veľa spoločného. Takých bolo, aj bude.
To, že si on teraz našiel babu je normálny vývoj. Ver mi, že on teraz svojej súčasnej hovorí veľmi podobné veci, ako Tebe a pokiaľ ho baba dostatočne skoro "neskrotí", tak dopadne podobne ako ty.
Vieš, že by sa ku Tebe vrátil? Nestojí Ti to za to... :?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

triple napísal:čo si blbá???
je***...

Nejde náhodou o chalana v téme strácam lásku? Dosť podobne situácie... Alebo si niekto robí dobrý deň...
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Ono to totiz byva tak, ze povacsinov si zacnes cenit niekoho, koho si prave stratila... pretoze si vybavis vsetky tie pekne chvile spolu s nim prezite, vsetky jeho dobre vlastnosti, a vsetko co bolo, a uz nebude...
lenze - na druhej strane sa musis vzdy pozriet aj na ostatne veci, na tie zle, na tie hadky co boli, ako pil, ako nadaval... musis si uvedomit skutocnu svoju cenu, a cenu cloveka ktory sa na teba vykaslal a vobec ho to nemrzi... tak to predsa nebola prava laska ked si tak (predpokladam) rychlo nasiel niekoho ineho nie?.. mne by predsalen trvalo dlhsie najst niekoho, nie preto, zeby som nemal dost moznosti, ale preto, lebo by som lubil tu osobu s ktorosu som 3a pol roka zil nie?... zamysli sa nad svojou vlasnou cenou, a uvedom si ze hentaky priatel, ci uz len kamarat ti nieje nanic :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Bushido napísal:Nejde náhodou o chalana v téme strácam lásku? Dosť podobne situácie... Alebo si niekto robí dobrý deň...
Urcite nejde. :wink:
mischuliatko
Novice
Novice

este som zabudla ze vela krat som sa snim aj kvoli tomu rozisla ale vzdy som sa vratila,vzdy som bola ja ta co mu to prepacila a isli sme dalej ale posledny rok som zacala chodit na vysoku a moje priority sa dost zmenili,proste som vyrastla stych veci,chcela som sa posunut niekde dalej ale on svoj zivot menit nechcel.chcel somnou zit ale stale mal nejake vyhovorky.po 2 a pol roku sme sa rozisli na cele leto a stale sa snazil aby som sa vratila a povedal ze sa zmeni noo zmenil sa asi tak na mesiac a zase to bolo take iste a este horsie lebo ja na intraku skoro cely tyzden 170 km od neho a uz som mala aj vycitane ze si obcas vybehnem vonku s kamaratmi,ze chcem ist na chatu na ktoru nechcem aby siel on lebo ked sme boli na strednej som ho brala vsade a stratila som tym vela kamaratov.ma vela zlych vlastnosti ale stale chcel aby som sa zmenila ja.ale zase ked som robila to co chcel on bolo nam super,proste krasny vztah,akurat tie hadky boli dost drsne.takze bud som bola ticho co robi alebo sme sa hadali ale a tak ma stale pri nom drzi nasa krasna spolocna minulost

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 10:41 )
winni napísal:Ono to totiz byva tak, ze povacsinov si zacnes cenit niekoho, koho si prave stratila... pretoze si vybavis vsetky tie pekne chvile spolu s nim prezite, vsetky jeho dobre vlastnosti, a vsetko co bolo, a uz nebude...
lenze - na druhej strane sa musis vzdy pozriet aj na ostatne veci, na tie zle, na tie hadky co boli, ako pil, ako nadaval... musis si uvedomit skutocnu svoju cenu, a cenu cloveka ktory sa na teba vykaslal a vobec ho to nemrzi... tak to predsa nebola prava laska ked si tak (predpokladam) rychlo nasiel niekoho ineho nie?.. mne by predsalen trvalo dlhsie najst niekoho, nie preto, zeby som nemal dost moznosti, ale preto, lebo by som lubil tu osobu s ktorosu som 3a pol roka zil nie?... zamysli sa nad svojou vlasnou cenou, a uvedom si ze hentaky priatel, ci uz len kamarat ti nieje nanic :)
vies ked on vo mne posliapal vela veci a tym jednym je aj sebavedomie a to ze mi vzdy hovoril ze ziadny iny chalan na svete by somnou nevydrzal to co on a preto sa bojim
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no toho keby som ja stretol...ty vole to ako môžeš takto existovať? z vysoka sa na neho vyser to že ťa ponižuje a hovorí ti že iný by s tebou nevydržal sú len jeho stupidné vyhrážky skôr sa bojí toho že s ním nejaká iná vydrží..
padaj z toho vzťahu skôr ako bude pozde
hughito
Redeemer
Redeemer

No ako si napísala tento posledný príspevok, tak je už nad Slnko jasnejšie, že je to beznájdené.
Napísať odpoveď