Herpes/Opar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Herpes/Opar

Príspevok od používateľa skypej »

Myslim, ze vacsina ludi uz mala niekedy herpes

Ake kremiky, vodicky alebo ine pomocky pouzivate na jeho zlikvidovanie?
Ako predist, ked mam uz prvotne priznaky?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne sa po objavení príznakov ešte nikdy nepodarilo herpesu predísť.. furt následne vypukol do svojej "plnej krásy"..

Používam mastičku herpesín (pravdepodobne už niekoľko rokov po minimálnej trvanlivosti).. a kým je to ešte čerstvé (kým nie je chrasta), tak si potieram alpou.. prípadne ak som doma, dávam si na to zubnú pastu.. aby sa rýchlejšie vysušil. Niekedy som miesto alpy používal vodičku Lakinal, ale už sa minula..

Neviem, či je to dobré, ale čo mávam herpes cca 1-2 do roka (zvyčajne hneď po chorobe), tak zatiaľ postačuje. Ak má niekto lepší a zaručenejší návod, rád vyskúšam..

:)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

musim zaklopat (klop-klop), herpes som uz davno nemal, pouzival som nan jeleni loj alebo hrozienkovu masticku, ked som bol mensi, maval som to az chronicke a priznakom sa predist nedalo, proste to "vypuklo" a hotovo
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Herpesin + náplaste Compeed.
Šialene zle sa aplikujú, lae herpes potom skoro vôbec nie je vidno.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

V lekarni si daj namiesat tinkturu z medovky lekarskej - pomaha uzasne, do max 1 - 2 dni je prec.
Aplikuj samozrejme na postihnute miesto, nie ze to vypijes -.-
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Kok napísal:V lekarni si daj namiesat tinkturu z medovky lekarskej - pomaha uzasne, do max 1 - 2 dni je prec.
Aplikuj samozrejme na postihnute miesto, nie ze to vypijes -.-
to je jasne ne? myslim to o aplikacii... podla mna to treba dat ako cipok... omg...

a k teme: ja pouzivam "Viru-Merz" na vysusenie...
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Stanlezz napísal:to je jasne ne? myslim to o aplikacii... podla mna to treba dat ako cipok... omg...

a k teme: ja pouzivam "Viru-Merz" na vysusenie...
Mno tak radsej mu to napisem hned ako by som mal potom citat dalsi thread - vypil som whatever potrebujem pomoc ..
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

mne sa robia herpesy stale... priemerne raz za 2-3mesiace... je to dost neprijemne a vyskusal som uz velmi vela veci, no teraz som pri compeed naplastiach a nemozem si ich vynachvalit... ako sa o nich pise, zkracuju trvanie herpesu a ani ho nieje vidno, takze jednoznacne velmi odporucam :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

jin napísal:Herpesin + náplaste Compeed.
Šialene zle sa aplikujú, lae herpes potom skoro vôbec nie je vidno.
Herpesin je uplne k hovnu, s Vectavirom sa nemoze porovnavat.

Ak teda este len citis ze sa ti ide herpes len robit, pretri par krat vectavirom a mas pokoj, ak sa ti uz ale spravil (napr. v noci) tak potom uz jinom spominane naplaste compeed, odkedy sa predavali vravel som si co to uz len moze byt za kravinu ale ked som skusil tak som si ich zamiloval. Po tom co uz nebudes potrebovat herpes zakryt (prides vecer domov atd.) naplast odstran, poprepichuj tou najtensou injekcnou ihlou vsetky pluzgieriky, vylej trocha alpy na vatovy tampon a dokladne herpes vysus. Po vysuseni pretri vectavirom. Opakuj kazdu pol hodinu, po nejakom siestom zopakovani sa herpes "rozpusti" natolko, ze ho budes moct tamponom pri mensom tlaku takmer uplne doslova zotriet z pery. Ostane po nom len mala ranka na pere z ktorej sa ti uz vytvori len cista chrasticka.

Herpes som maval relativne casto a skusal som uz kadeco, vratane tabletiek alebo napriklad laseru, po dlhorocnych bojoch som ale zistil ze suverenne najviac funguju vyssie uvedene 2 postupy.

Drzim palce.
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Mam asi 3x za rok a vzdy mi pomoze Herpesin.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

k tym naplastiam .. ako ked mne sa spravi herpes tak je dost velky :( tak to by som musel pouzit aj dve naplaste .. takze ja by som to minul velmi rychlo :/ .. hm
Napísať odpoveď