Herpes/Opar
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Herpes/Opar
Myslim, ze vacsina ludi uz mala niekedy herpes
Ake kremiky, vodicky alebo ine pomocky pouzivate na jeho zlikvidovanie?
Ako predist, ked mam uz prvotne priznaky?
Ake kremiky, vodicky alebo ine pomocky pouzivate na jeho zlikvidovanie?
Ako predist, ked mam uz prvotne priznaky?
Mne sa po objavení príznakov ešte nikdy nepodarilo herpesu predísť.. furt následne vypukol do svojej "plnej krásy"..
Používam mastičku herpesín (pravdepodobne už niekoľko rokov po minimálnej trvanlivosti).. a kým je to ešte čerstvé (kým nie je chrasta), tak si potieram alpou.. prípadne ak som doma, dávam si na to zubnú pastu.. aby sa rýchlejšie vysušil. Niekedy som miesto alpy používal vodičku Lakinal, ale už sa minula..
Neviem, či je to dobré, ale čo mávam herpes cca 1-2 do roka (zvyčajne hneď po chorobe), tak zatiaľ postačuje. Ak má niekto lepší a zaručenejší návod, rád vyskúšam..

Používam mastičku herpesín (pravdepodobne už niekoľko rokov po minimálnej trvanlivosti).. a kým je to ešte čerstvé (kým nie je chrasta), tak si potieram alpou.. prípadne ak som doma, dávam si na to zubnú pastu.. aby sa rýchlejšie vysušil. Niekedy som miesto alpy používal vodičku Lakinal, ale už sa minula..
Neviem, či je to dobré, ale čo mávam herpes cca 1-2 do roka (zvyčajne hneď po chorobe), tak zatiaľ postačuje. Ak má niekto lepší a zaručenejší návod, rád vyskúšam..
-
aughostino
Medium Professional
to je jasne ne? myslim to o aplikacii... podla mna to treba dat ako cipok... omg...Kok napísal:V lekarni si daj namiesat tinkturu z medovky lekarskej - pomaha uzasne, do max 1 - 2 dni je prec.
Aplikuj samozrejme na postihnute miesto, nie ze to vypijes -.-
a k teme: ja pouzivam "Viru-Merz" na vysusenie...
-
Kok
Light Professional
Mno tak radsej mu to napisem hned ako by som mal potom citat dalsi thread - vypil som whatever potrebujem pomoc ..Stanlezz napísal:to je jasne ne? myslim to o aplikacii... podla mna to treba dat ako cipok... omg...
a k teme: ja pouzivam "Viru-Merz" na vysusenie...
Herpesin je uplne k hovnu, s Vectavirom sa nemoze porovnavat.jin napísal:Herpesin + náplaste Compeed.
Šialene zle sa aplikujú, lae herpes potom skoro vôbec nie je vidno.
Ak teda este len citis ze sa ti ide herpes len robit, pretri par krat vectavirom a mas pokoj, ak sa ti uz ale spravil (napr. v noci) tak potom uz jinom spominane naplaste compeed, odkedy sa predavali vravel som si co to uz len moze byt za kravinu ale ked som skusil tak som si ich zamiloval. Po tom co uz nebudes potrebovat herpes zakryt (prides vecer domov atd.) naplast odstran, poprepichuj tou najtensou injekcnou ihlou vsetky pluzgieriky, vylej trocha alpy na vatovy tampon a dokladne herpes vysus. Po vysuseni pretri vectavirom. Opakuj kazdu pol hodinu, po nejakom siestom zopakovani sa herpes "rozpusti" natolko, ze ho budes moct tamponom pri mensom tlaku takmer uplne doslova zotriet z pery. Ostane po nom len mala ranka na pere z ktorej sa ti uz vytvori len cista chrasticka.
Herpes som maval relativne casto a skusal som uz kadeco, vratane tabletiek alebo napriklad laseru, po dlhorocnych bojoch som ale zistil ze suverenne najviac funguju vyssie uvedene 2 postupy.
Drzim palce.
-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: