The Witcher
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
heh neviete poradit ja som sa zas dako zasekol v Nóbl Hostina pokecal som vsetko ale tomu jednemu mam doniest vodku korenku a tu nemozem najst ! a ADDE mam zas doniest to masto !! ale ten dokument co som nasiel som asi odovzdal ale nic sa nestal
cize neda sa mi ani ho*** spravit neviete poradit ?
DIk
chcem registrovat witchera na cd projekt red aby som ho mohol opatchovat ale nejde mi to,furt mi vypisuje hlasku "Chcete-li vyuľívat tuto funkci, musíte se nejprve přihlásit.Povolte si prosím v programu Internet Explorer příjem cookies." samozrejme ze to nie je tym co ta hlaska hovori,na nete som nasiel jak sa ludia na to stazovali ale ziadnu overenu metodu ako to riesit som tam nenasiel tak ak mal nahodou niekto rovnaky problem tak prosim pomoc
no 1.3 patch asi ne ale 1.4 http://www.sciagnij.pl/programy/p/wiedzmin/4432 to chce pri instalacii ma proste posle dpc ze to nemam registrovane a ked uz som si tu hru kupil tak chcem mat najlepsi patch lebo v 1.0 to bolo fakt dost zabugovane
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Zdravím!
Som tuším v V. kapitole kde prechádzam zo "Starej Wyzimy" na "Hřbitov na blatech" ale tam mi nahodí čiernu obrazovku, a obraz naskočí až keď som mŕtvy.Robilo to aj Vám?Inak počas hry som nezaznamenal žiadnu chybu v hre,hra mi ani raz nepadla a to som hrával aj 5 hodín vkuse.Skúšal som aj inštalovať patch no nepomohlo.Ani neviem či patch fungoval,lebo v ovládacom panely mám stále hru zobrazenú ako 1.00.
Som tuším v V. kapitole kde prechádzam zo "Starej Wyzimy" na "Hřbitov na blatech" ale tam mi nahodí čiernu obrazovku, a obraz naskočí až keď som mŕtvy.Robilo to aj Vám?Inak počas hry som nezaznamenal žiadnu chybu v hre,hra mi ani raz nepadla a to som hrával aj 5 hodín vkuse.Skúšal som aj inštalovať patch no nepomohlo.Ani neviem či patch fungoval,lebo v ovládacom panely mám stále hru zobrazenú ako 1.00.
Ide niekomu odniekial stiahnut patch pre cesku verziu hry? Konretne 1.4 a 1.5.
Zo stranky thewitcher.com to len presmeruje na prazdnu polsku stranku, a na stranke cdprojektu to preistotu odkazuje na neexistujucu stranku. Rovnako aj na patches-scrolls.de
.. Co z toho ze sa o hru staraju aj dva roky od vydania, ked patche su nedostupnou zalezitostou
edit - Aha, ked sa preklikam tou polskou strankou sciagnij.pl, tak sa preklikam aj k tym patchom. Aj ked - na 1.5 patch pisu len jazyk polsky, nemecky, anglicky a francuzsky...
A este jeden edit - ked uz som sa k danym strankam preklikal, tak odrazu funguju aj odkazy z thewitcher - takze asi kym clovek nema cookies webu sciagnij.pl, tak mu proste nic nezobrazi. Uchvatne riesenie.
Edit 3 - skutocne ako je na predoslej strane pisane - patch 1.4 vyzaduje zaregistrovanu hru.
Zo stranky thewitcher.com to len presmeruje na prazdnu polsku stranku, a na stranke cdprojektu to preistotu odkazuje na neexistujucu stranku. Rovnako aj na patches-scrolls.de
.. Co z toho ze sa o hru staraju aj dva roky od vydania, ked patche su nedostupnou zalezitostou
edit - Aha, ked sa preklikam tou polskou strankou sciagnij.pl, tak sa preklikam aj k tym patchom. Aj ked - na 1.5 patch pisu len jazyk polsky, nemecky, anglicky a francuzsky...
A este jeden edit - ked uz som sa k danym strankam preklikal, tak odrazu funguju aj odkazy z thewitcher - takze asi kym clovek nema cookies webu sciagnij.pl, tak mu proste nic nezobrazi. Uchvatne riesenie.
Edit 3 - skutocne ako je na predoslej strane pisane - patch 1.4 vyzaduje zaregistrovanu hru.
end
k tomu koncu kto to bol... bo v predchadzajucix prispevkoch nikto neodpovedal konktretne
sledoval som niekolko krat tie videa a myslim si ze ten vrah na krala bol samotny Gerald (sam seba - good haluz a preto sa i tak prekvapene tvaril) a ze velmajster bol maly alvin
tot je moj skromny pohlad
ps: presiel som to i na hard a very good game
sledoval som niekolko krat tie videa a myslim si ze ten vrah na krala bol samotny Gerald (sam seba - good haluz a preto sa i tak prekvapene tvaril) a ze velmajster bol maly alvin
tot je moj skromny pohlad
ps: presiel som to i na hard a very good game