DirectX

Informácie o software, ankety...
dadak7
Zablokovaný
Zablokovaný

DirectX

Príspevok od používateľa dadak7 »

zdravim,,mam taky problem...ide o to ze si chcem zahrat hru Tomb Raider: Underworld ktoru som dostal k na mojmu novemu notebooku MSI GX623 a nejde mi to ...po instalaci ked to uz chcem spustit mi napise ze This game requires a DirectX9.0c capable graphics card. Your card or driver does not support DirectX9.0c 3D Acceleration. dpc a co mam teraz robit nainstaloval som vsetky ovladace ktore som k NB dostal...stiahol som aj ten DirectX..len neviem kde som ho mal naistalovat napisalo tam ze si mam vybrat kam ho chcem dat...tak som spravil novy priecinok directx v program files dal ho tam a nic,...prosim vas poradte co s tym je....mozno je to aj tou grafickou kartou ATI Radeon HD4670 512 MB DDR3...tak by ste mi mohli dat pls link na jej driver lebo ja som ziaden nenasiel...diky
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pise ti, ze tvoja karta nepodporuje DirectX 9.0c, co nie je pravda, pretoze je to nova karta a podporu urcite ma, zrejme aj DirectX 10. Cize by som chybu videl skor v ovladacoch od grafickej karty, ktore mozno nemas nainstalovane. Tie stiahnes napriklad z ati.com alebo inych stranoch, daj si len vyhladat ATI Catalyst a pozri sa po novej verzii. Nasledne na to nainstaluj DirectX 9, ten stiahnes napriklad zo stranok Microsoftu, najdes na cedeckach ci dvdckach mnohych hier alebo hocikde na internete.
Napísať odpoveď