DirectX
DirectX
zdravim,,mam taky problem...ide o to ze si chcem zahrat hru Tomb Raider: Underworld ktoru som dostal k na mojmu novemu notebooku MSI GX623 a nejde mi to ...po instalaci ked to uz chcem spustit mi napise ze This game requires a DirectX9.0c capable graphics card. Your card or driver does not support DirectX9.0c 3D Acceleration. dpc a co mam teraz robit nainstaloval som vsetky ovladace ktore som k NB dostal...stiahol som aj ten DirectX..len neviem kde som ho mal naistalovat napisalo tam ze si mam vybrat kam ho chcem dat...tak som spravil novy priecinok directx v program files dal ho tam a nic,...prosim vas poradte co s tym je....mozno je to aj tou grafickou kartou ATI Radeon HD4670 512 MB DDR3...tak by ste mi mohli dat pls link na jej driver lebo ja som ziaden nenasiel...diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pise ti, ze tvoja karta nepodporuje DirectX 9.0c, co nie je pravda, pretoze je to nova karta a podporu urcite ma, zrejme aj DirectX 10. Cize by som chybu videl skor v ovladacoch od grafickej karty, ktore mozno nemas nainstalovane. Tie stiahnes napriklad z ati.com alebo inych stranoch, daj si len vyhladat ATI Catalyst a pozri sa po novej verzii. Nasledne na to nainstaluj DirectX 9, ten stiahnes napriklad zo stranok Microsoftu, najdes na cedeckach ci dvdckach mnohych hier alebo hocikde na internete.