dobuducna zakazat sniperov - vsak som sa citil ako uprostred minoveho pola. Nikde nic a zrazu ma nebolo. Ten parchant s nickom Bl4ck (rochedo tusim?) sa hral na indiana s lukom a mylil si ma s byvolom. Dalsi expert, co nevie kedy dost, bol sniper s nickom DejF. Sniperi proste kazia hru - dokonca este viac ako Spy.
Inak by to chcelo trosku potrenovat (najma na mojej strane) a dobuducna niekoho kto tomu rozumie a vie zorganizovat utok/obranu. Mikrofony budu asi nutnost.
Aj napriek tomu ze som si dokopy nezahral (velke vdaka dvom vyssie zmienovanym sniperom), hralo sa mi s vami fajn
Isteze to patri k hre, ale ked niekto celu dobu kempi so sniperom, mi vobec nepride zabavne som mal chut do teba hodit kamen, ale ziadny sa tam vtedy nepovaloval, tak si mal stastie
KoCi napísal:Isteze to patri k hre, ale ked niekto celu dobu kempi so sniperom, mi vobec nepride zabavne som mal chut do teba hodit kamen, ale ziadny sa tam vtedy nepovaloval, tak si mal stastie
Nuž ..Tak si si mal snipera dat aj ty a odnekadial sniperov odsnipovat,,
Opak napísal:no asi tak mne ovela viac znepríjemnuju hru pyrovia ako nejaky čaptavý sniper DeJF
Presne tak ... Pyro je proste Over Powered [myslim že je to to čo myslim ] ...Napríklad taký Opak ked vezme pyra tak mu je to lúto že si vobec nezahrame tak vezme dačo s čim nevie ...
tak pyro ma aspon obmedzeny dosah, a ak je nablizku medik (co je malokedy), tak necinia zavaznejsi problem. Na to aby mi nieco spravil, musi byt v dosahu. Kdezto sniper? Vystrelim po nom raketu, este stihne dvoch strelit a pomaly sa pred nou schovat
KoCi napísal:Isteze to patri k hre, ale ked niekto celu dobu kempi so sniperom, mi vobec nepride zabavne som mal chut do teba hodit kamen, ale ziadny sa tam vtedy nepovaloval, tak si mal stastie
Vacsinou staci zobrat spya a parkrat ho zabit
TF2 je vyborne vyvazena hra, mna sniperi az tak netrapili, aj ked je fakt ze vacsinu casu som tam len skakal Ale DejF ma aj tak raz trafil vo vyskoku
nazdaaar vsetci ! sorry ze som sa predtym neprihlasil ze budem na servri, ale nebol som registrovany, tak som si len precital tuto zaujimavu diskusiu a teraz to bolo po prvy krat kedy som hral s tolkymi slovakmi dost dobre sme zahrali nabuduce pridem zas
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 0:34 )
toto som odfotil este predtym nez som sa pripojil k vam (keby to niekoho zaujimalo
ja som totálne nasratý..znížili self-damage za soldiera s čím prišli aj menšie skoky..uz to nema zmysel..soli si nevyskoci ani na badlandy na druhy point..s airshotmi sa mozem rozlucit..som zvedavy ako budu vyzerat cw-čka
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 10:34 )
a zase co doje***...demoman nemoze sticky prilepit na point..ved to je chore