Teraz jak som robil achievement tak mi normalne dole ukazalo že Achievement in progress [Sovie union] A nedalo tam normalnu ikonku ale na nej bolo nejake zvieratko .Niečo ako svišt alebo čoto bolo (: ...Sa jedná o nejaky easter egg či čo?
Teraz jak som robil achievement tak mi normalne dole ukazalo že Achievement in progress [Sovie union] A nedalo tam normalnu ikonku ale na nej bolo nejake zvieratko .Niečo ako svišt alebo čoto bolo (: ...Sa jedná o nejaky easter egg či čo?
to ze ten obrazok blbne je normalne raz som spravil achievement a zobrazil sa mi tam obrazok jedneho koho mam v profile, konkretne jeho klanovy obrazok o.O
čawte mam takú otázku už asi druhýkrát mi hodilo jarake ku sniperovy...... čo stým môžem robit dá sa to vymeniť za niečo ine ??, možno trochu blbá otázka
V jednom traileri ma Demoman takú bombu čo roztočí a hodí ,a scout ma takú divnú pištol . A aj chcem len vedieť či tieto veci v hre boli a odstranili ich alebo sa tam vobec neukazali ?
Pokial viem, tak je to este z testovacej verzie pred vydanim. Aj v 2fort este nie je strecha nad mostikom a plamene z heavyho gulometu su este take komiksove a nie take ako ich pozname dnes.
ok, ja pridem...len ja by som s tým radšej počkal do nejakeho ďalšieho poriadneho updatu (veď ešte plánovali ten Soldier update alebo niečo...), ...ale to je jedno, ked to chcete v stredu tak to bude v stredu... bude to na tom serveri čo minule ? lebo ten bol inak dosť dobrý ( Ping > 5 a žiadne lagy (teda aspoň niektorí...
Streda? je*at treba! U mna cez tyzden prichadzaju do uvahy len neskorsie vecerne hodiny, kedy vacsina deti po vecernom kupeli v postielke pocuva rozpravku na dobru noc. Ci najdem tu aj dobrodruhov, ktorym uz zarastaju genitalie a nemaju problem aj s casom okolo/po desiatej? Lebo cas ako naposledy 15:30 mi nahana slzy do oci.
KoCi napísal:Streda? je*at treba! U mna cez tyzden prichadzaju do uvahy len neskorsie vecerne hodiny, kedy vacsina deti po vecernom kupeli v postielke pocuva rozpravku na dobru noc. Ci najdem tu aj dobrodruhov, ktorym uz zarastaju genitalie a nemaju problem aj s casom okolo/po desiatej? Lebo cas ako naposledy 15:30 mi nahana slzy do oci.
ja s casom problem nemam - prisposobim sa a naplanovat si to mozem na hocikedy no lenze to nezavisi od jednej osoby