torrent vs. party v RS,MU atd.
u mna vyhrava jednoznacne RS. mam kupeny ucet na rok za 2k SKK. za tuto sumu stahujem da sa povedat neobmedzene (zatial som nenarazil na ziaden strop) a plnou rychlostou bez nutnosti mat dalsie dni zapnuty PC a seedovat, co povazujem ze najvacsiu vyhodu kedze mam maly upload. celkovo mi vyhovuje, ze mozem stahovat odkialkolvek a da sa povedat cokolvek (co potrebujem alebo chcem). pre rypacov: ano, bol som aj na privatnom trackeri a viem to porovnat
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne torrenty... vsetko uz popisal hojko.. vyhody ako vsetko nove je tam na prvom mieste (TL, SA atd), su tam pekne okomentovane releasy, riesene problemy atd na jednom mieste.. rychlost nenormalna...
RS a pod. su dobre fakt na stare a zatratene veci, ktore by nikto nehladal..
zacinal som s warezom hmm 3 roky dozadu.. RS este ked bol zadara.. potom nahodou som sa dostal k TL a nejako ma to nepustilo...
z ceskych a svk releasov je super trezzor
RS a pod. su dobre fakt na stare a zatratene veci, ktore by nikto nehladal..
zacinal som s warezom hmm 3 roky dozadu.. RS este ked bol zadara.. potom nahodou som sa dostal k TL a nejako ma to nepustilo...
z ceskych a svk releasov je super trezzor
-
hojko
Site Admin
A co tak toto??? Narazil som na to nahodou, ale cena je skutocne zarazajuca
http://www.fon.com/en/promos/fonera2?partner=home
https://shop.fon.com/FonShop/shop/SK/Sh ... w=category
http://www.fon.com/en/promos/fonera2?partner=home
https://shop.fon.com/FonShop/shop/SK/Sh ... w=category
-
mirak2
Hardcore addict
myslim, ze nie je o com, torrent vyhrava, argumenty su jednoznacne...ale na urovni TL, RevoTT a ine scene, nie blbiny pre neznalych ako isohunt
kto ma maly upload zaplati si vip a nema problem...jedine slovenske a ceske veci (hlavne co sa tyka hudby) sa skor najdu na warez forach, ktore uz malo asi kazde decko 
Určite záleží aj od netu, mne to poddá plný výkon do 250 kb/s.Cesar napísal:Rapidshare bez premium acc je najrýchlešia vec? Keď máš download do 130 kbyte/s tak možno. Megaupload free mne ide sťahovať do 500 kbyte/s.
Premium som nemal, neviem ako rýchlo sa tak dá sťahovať, z torrentov mi ale ide bežne 8-10 megabyte/s.
Ale vyhovuje, že to nahádžem do programu a nemusím sa o nič starať.
-
danpark
Light Star
tak pri torrentoch zasa aj uploaduješ, je to také, pre mňa nepríjemný pocit ... ja som takteiž zástancom rapidshare-u .. už nejaké 2-3 roky mám premium, teraz som si tiež predĺžil s kamarátom čo sme spolu na acc na rok, tak som zaobstaraný až do ďalšieho ročníka a to mi ešte ani tento nezačal plus máme tam body na pár mesiacov predĺženie, ťahá to plnou rýchlosťou, málokedy sa oj**em, nie ako torrenty, tam som sa x-krát už okbabral a stiahol som niečo iné a nie to čo som ťahal ... a tuto všetko pohodička akurát keď nejaký part chýba alebo niečo tak napíšem uploaderovi alebo stiahnem inde, linkov sú milióny .. rýchlosť ide naplno, čakať nemusím, jediné o čo sa starám je ten limit dátový, ale keďže nevychádzajú žiadne veci veľké po sebe tak toho je vždy dosť... a najlepšie je keď majú akciu na nový rok, že sa nepredlžuje za 10K bodov na msiac, ale len za 3333 .. je to síce presne o polnoci tá akcia a trvá len tú minútku, ale je to super ... a to nehovorím o tom, že vzácnejšie veci, staré seriály a filmy a kopa iných raritiek je doslova výhradne na rapide, na torrentoch ak to aj je tak to majú 2-3 seederi a ťahá to od nich xx ľudí takže game over
To sa stáva hlvane na rapide. Kopírujú sa linky z iných fór alebo stiahne a uploaduje, veľakrát zavírené, chybné veci, TVRip-y uvedené ako DVDRip, chybné crc, stiahneš dvdr a potom zistíš že sa nedá rozbaliťdanpark napísal:oj**em, nie ako torrenty, tam som sa x-krát už okbabral
Na kvalitných torrentoch je ale situácia úplne iná. Keď si stiahneš nejaký PUKKA, DiAMOND, ESiR, DON, MOD release, tak máš 1000%-nú garanciu kvality. Samozrejme nie z isohunt a spol.
Niekedy nesťahujem týždne, potom naraz celú sériu seriálu, nejaký ten pack filmov a pár 720p ripov a hneď mám 50 GB downloadu za pár hodín, to by som na rapide takto stiahol ťažko, s free nikdy.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
danpark
Light Star
no však samozrejme, dá sa aj na rapide oklamať, ale tak zasa to vidím keď uploaduje nejaký prd čo má 3 príspevky a píše po arabsky tak sme jasní ... no ale keď proste už si prečítaš komentáre, že to funguje alebo uploadne sample a tak, tak potom nemáš o čom .. naviac party si môžem pozrieť v pohode už po jednom parte, nemusím to všetko sťahovať, stačí prvý part a pozriem si kvalitu aj všetko ... ale ja sťahujem už len MKV x264 ripy, takže celá séria seriálu mi zaberie tak tretinu-polku oproti klasickým 350MB ripom a filmy, tam tiež tak polku miesta ušetrím takže aj keby som sa oklamal, nie je mi to až taká škoda, naviac rapid nestojí ani nejak extra veľa, že by ma to zruinovalo alebo čo, keď im občas prepne a dajú také a také pravidlá tak je to blbosť, ale teraz je to fajn, minule mali na nejaké 3 dni akciu, že nezarátavali stiahnuté dáta, tk si ťahal koľko si chcel plus doteraz máš myslím od druhej rána do desiatej rána happyhours, že ti zarátava iba 10% stiahnutého obsahu
Určite ti nič nehovoria názvy ako scenetorrents, what, waffles, karagara, hdbits alebo torrentleech takže o kvalite a rarite nemôžeš mať ani predstavu.
To, že si stiahneš hocičo z piratebay, to už je subjektívny problém, s kvalitnými trackermi to nemá nič spoločné.
Sem-tam si aj ja niečo stiahnem z rapidu, nahodím do universal share downloader, ale medzitým stiahnem 20x viac zadarmo z torrentov, hoci aj z trezzoru alebo cztorrentu.
To, že si stiahneš hocičo z piratebay, to už je subjektívny problém, s kvalitnými trackermi to nemá nič spoločné.
Sem-tam si aj ja niečo stiahnem z rapidu, nahodím do universal share downloader, ale medzitým stiahnem 20x viac zadarmo z torrentov, hoci aj z trezzoru alebo cztorrentu.
-
danpark
Light Star
nie, nehovoria .. okrem torrentleech-u mi nič neznie v hlave povedomo, ale ďakujem za info
keď bduem mať prečerpaný limit (čož sa mi nestáva) tak si odtiaľ niečo stiahnem
... ja už som dobré 2-3 roky nepoužil torrent, okrem jedného čo som mal z TL, ale aj tak mi to prišlo pomalé tá chvíľa kým sa to rozbehlo a aj to mi to ukazovalo trochu menej rýchlosti ako na rapide, no mhool som to radšej z rapidu rovno stiahnuť, no ale v každom prípade ja už to mám zaplatené a som zvyknutý, kým som si nekúpil na rapide acc nadával som na neho a nevedel som si torrenty vynachváliť, ale teraz už som aj zabudol, že také čosi existuje a nedám na rapidshare dopustiť
-
danpark
Light Star
dobre okeeee, ja som na rapide už dosť dlho, vtedy som mal taký internet, že ak by som musel mať určité ratio ako na TL, tak by som nemohol ani ťahať, len by som uploadoval ... ja som proste na rapida, chcem pohodlie toto mám to najväčšie pre mňa a nič neskúsil všetko vie to si nechaj pre 10 ročné deti
ja som o privátnych trackeroch nič nepovedal lebo som aj povedal, že ich nepoznám ... zasa kto sa tam všade dostane, ja určite nie takže mi je jednoduchšie si zaplatiť rapid a o nič sa nestarať, žiaden upload ani nič .. neviem ako to je inde, ja to poznám len z TL ... neviem ako ostatní čo si chcú len raz za čas niečo stiahnuť, ale ja si myslím, že je výhodnejší rapid na takéto niečo proste
Mininova je shit. http://thepiratebay.org - to je snád najlepsia torrent stranka aku som nasiel.kutlo napísal:aj ja si myslim ze je torrent lepsi doteraz som tahal cez rapid..ale vykaslal som sa na to a stahujem torrenty z mininova.org...dobra stranka u mna torrent vyhrava...poradte este nejake stranky na torrenty nejake dobre...na HRY