torrent vs. party v RS,MU atd.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Co je lepsie???

Torrent
33
56%
Party z RS a MU
26
44%

Celkom hlasov: 59

turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

u mna vyhrava jednoznacne RS. mam kupeny ucet na rok za 2k SKK. za tuto sumu stahujem da sa povedat neobmedzene (zatial som nenarazil na ziaden strop) a plnou rychlostou bez nutnosti mat dalsie dni zapnuty PC a seedovat, co povazujem ze najvacsiu vyhodu kedze mam maly upload. celkovo mi vyhovuje, ze mozem stahovat odkialkolvek a da sa povedat cokolvek (co potrebujem alebo chcem). pre rypacov: ano, bol som aj na privatnom trackeri a viem to porovnat
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

turtlak69: Za 2000 korun si mohol mat zaplateneho darcu pre tracker, mozno aj VIP account a tak by sa ti ratio neratalo, pripadne by si dostal par desiatok giga uploadu.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

pripadne si za to mohol objednat rychlejsi net (zvyseny upload, a pod.), ktory by vyuzil nielen pri stahovani z rapidu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jednoznacne torrenty... vsetko uz popisal hojko.. vyhody ako vsetko nove je tam na prvom mieste (TL, SA atd), su tam pekne okomentovane releasy, riesene problemy atd na jednom mieste.. rychlost nenormalna...
RS a pod. su dobre fakt na stare a zatratene veci, ktore by nikto nehladal..
zacinal som s warezom hmm 3 roky dozadu.. RS este ked bol zadara.. potom nahodou som sa dostal k TL a nejako ma to nepustilo...
z ceskych a svk releasov je super trezzor
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A co tak toto??? Narazil som na to nahodou, ale cena je skutocne zarazajuca :shock:

http://www.fon.com/en/promos/fonera2?partner=home

https://shop.fon.com/FonShop/shop/SK/Sh ... w=category
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

myslim, ze nie je o com, torrent vyhrava, argumenty su jednoznacne...ale na urovni TL, RevoTT a ine scene, nie blbiny pre neznalych ako isohunt :) kto ma maly upload zaplati si vip a nema problem...jedine slovenske a ceske veci (hlavne co sa tyka hudby) sa skor najdu na warez forach, ktore uz malo asi kazde decko :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja už roky v drvivej väčšine používam rapidshare, pre mňa najlepšia a najrýchlejšia vec.
Jeden čas som mal aj PA no a to bola dokonalosť. Ale aj bez neho je to v pohode.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Rapidshare bez premium acc je najrýchlešia vec? Keď máš download do 130 kbyte/s tak možno. Megaupload free mne ide sťahovať do 500 kbyte/s.

Premium som nemal, neviem ako rýchlo sa tak dá sťahovať, z torrentov mi ale ide bežne 8-10 megabyte/s.
hughito
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:Rapidshare bez premium acc je najrýchlešia vec? Keď máš download do 130 kbyte/s tak možno. Megaupload free mne ide sťahovať do 500 kbyte/s.

Premium som nemal, neviem ako rýchlo sa tak dá sťahovať, z torrentov mi ale ide bežne 8-10 megabyte/s.
Určite záleží aj od netu, mne to poddá plný výkon do 250 kb/s.
Ale vyhovuje, že to nahádžem do programu a nemusím sa o nič starať.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

hughito: A pri torrentoch sa o co musis starat???
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tak pri torrentoch zasa aj uploaduješ, je to také, pre mňa nepríjemný pocit ... ja som takteiž zástancom rapidshare-u .. už nejaké 2-3 roky mám premium, teraz som si tiež predĺžil s kamarátom čo sme spolu na acc na rok, tak som zaobstaraný až do ďalšieho ročníka a to mi ešte ani tento nezačal plus máme tam body na pár mesiacov predĺženie, ťahá to plnou rýchlosťou, málokedy sa oj**em, nie ako torrenty, tam som sa x-krát už okbabral a stiahol som niečo iné a nie to čo som ťahal ... a tuto všetko pohodička akurát keď nejaký part chýba alebo niečo tak napíšem uploaderovi alebo stiahnem inde, linkov sú milióny .. rýchlosť ide naplno, čakať nemusím, jediné o čo sa starám je ten limit dátový, ale keďže nevychádzajú žiadne veci veľké po sebe tak toho je vždy dosť... a najlepšie je keď majú akciu na nový rok, že sa nepredlžuje za 10K bodov na msiac, ale len za 3333 .. je to síce presne o polnoci tá akcia a trvá len tú minútku, ale je to super ... a to nehovorím o tom, že vzácnejšie veci, staré seriály a filmy a kopa iných raritiek je doslova výhradne na rapide, na torrentoch ak to aj je tak to majú 2-3 seederi a ťahá to od nich xx ľudí takže game over
Cesar
Addict
Addict

danpark napísal:oj**em, nie ako torrenty, tam som sa x-krát už okbabral
To sa stáva hlvane na rapide. Kopírujú sa linky z iných fór alebo stiahne a uploaduje, veľakrát zavírené, chybné veci, TVRip-y uvedené ako DVDRip, chybné crc, stiahneš dvdr a potom zistíš že sa nedá rozbaliť :D, a mp3 vo vyníkajúcej kvalite 128 kbit/s CBR. :D

Na kvalitných torrentoch je ale situácia úplne iná. Keď si stiahneš nejaký PUKKA, DiAMOND, ESiR, DON, MOD release, tak máš 1000%-nú garanciu kvality. Samozrejme nie z isohunt a spol.

Niekedy nesťahujem týždne, potom naraz celú sériu seriálu, nejaký ten pack filmov a pár 720p ripov a hneď mám 50 GB downloadu za pár hodín, to by som na rapide takto stiahol ťažko, s free nikdy.
hughito
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:hughito: A pri torrentoch sa o co musis starat???
O nič :), ale moja skúsenosť nebola dobrá, na nejaké známe veci ( a nové ) sú torrenty dobré, čo sa nedá povedať, keď sťahuješ nejakú raritku ( film atď).
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

obe su dobre. ked stahujes film po slovensky tak si na wareze najdes party a stahujes. a ked chces nieco co nieje po slovensky tak torrent. ja stahujem rad cez party nahadzem do programu a necham to tak. na torrente najdes len zahranicne veci.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no však samozrejme, dá sa aj na rapide oklamať, ale tak zasa to vidím keď uploaduje nejaký prd čo má 3 príspevky a píše po arabsky tak sme jasní ... no ale keď proste už si prečítaš komentáre, že to funguje alebo uploadne sample a tak, tak potom nemáš o čom .. naviac party si môžem pozrieť v pohode už po jednom parte, nemusím to všetko sťahovať, stačí prvý part a pozriem si kvalitu aj všetko ... ale ja sťahujem už len MKV x264 ripy, takže celá séria seriálu mi zaberie tak tretinu-polku oproti klasickým 350MB ripom a filmy, tam tiež tak polku miesta ušetrím takže aj keby som sa oklamal, nie je mi to až taká škoda, naviac rapid nestojí ani nejak extra veľa, že by ma to zruinovalo alebo čo, keď im občas prepne a dajú také a také pravidlá tak je to blbosť, ale teraz je to fajn, minule mali na nejaké 3 dni akciu, že nezarátavali stiahnuté dáta, tk si ťahal koľko si chcel plus doteraz máš myslím od druhej rána do desiatej rána happyhours, že ti zarátava iba 10% stiahnutého obsahu
Cesar
Addict
Addict

Určite ti nič nehovoria názvy ako scenetorrents, what, waffles, karagara, hdbits alebo torrentleech takže o kvalite a rarite nemôžeš mať ani predstavu.

To, že si stiahneš hocičo z piratebay, to už je subjektívny problém, s kvalitnými trackermi to nemá nič spoločné.

Sem-tam si aj ja niečo stiahnem z rapidu, nahodím do universal share downloader, ale medzitým stiahnem 20x viac zadarmo z torrentov, hoci aj z trezzoru alebo cztorrentu.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nie, nehovoria .. okrem torrentleech-u mi nič neznie v hlave povedomo, ale ďakujem za info :D keď bduem mať prečerpaný limit (čož sa mi nestáva) tak si odtiaľ niečo stiahnem :) ... ja už som dobré 2-3 roky nepoužil torrent, okrem jedného čo som mal z TL, ale aj tak mi to prišlo pomalé tá chvíľa kým sa to rozbehlo a aj to mi to ukazovalo trochu menej rýchlosti ako na rapide, no mhool som to radšej z rapidu rovno stiahnuť, no ale v každom prípade ja už to mám zaplatené a som zvyknutý, kým som si nekúpil na rapide acc nadával som na neho a nevedel som si torrenty vynachváliť, ale teraz už som aj zabudol, že také čosi existuje a nedám na rapidshare dopustiť
Cesar
Addict
Addict

To ťažko, lebo sa tam nikdy nedostaneš. :wink:
Samí experti - nič nepozná, nepoužíva ale všetko vie. :)

Dobre, že existuje rapid, aspoň môže každý sťahovať keď ináč nie aspoň za peniaze, stále lepšie ako nič.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dobre okeeee, ja som na rapide už dosť dlho, vtedy som mal taký internet, že ak by som musel mať určité ratio ako na TL, tak by som nemohol ani ťahať, len by som uploadoval ... ja som proste na rapida, chcem pohodlie toto mám to najväčšie pre mňa a nič neskúsil všetko vie to si nechaj pre 10 ročné deti ;-) ja som o privátnych trackeroch nič nepovedal lebo som aj povedal, že ich nepoznám ... zasa kto sa tam všade dostane, ja určite nie takže mi je jednoduchšie si zaplatiť rapid a o nič sa nestarať, žiaden upload ani nič .. neviem ako to je inde, ja to poznám len z TL ... neviem ako ostatní čo si chcú len raz za čas niečo stiahnuť, ale ja si myslím, že je výhodnejší rapid na takéto niečo proste
Xx Top xX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xx Top xX »

kutlo napísal:aj ja si myslim ze je torrent lepsi doteraz som tahal cez rapid..ale vykaslal som sa na to a stahujem torrenty z mininova.org...dobra stranka u mna torrent vyhrava...poradte este nejake stranky na torrenty nejake dobre...na HRY
Mininova je shit. http://thepiratebay.org - to je snád najlepsia torrent stranka aku som nasiel.
Napísať odpoveď