áno áno, musím priznať, že jeho argumenty svedčia v prospech torrentov, no a keby som mal takú rýchlosť uploadu ako on tak by som tam bol asi aj ja niekde. Pre mňa je to stále aj tak vyrovnané, však tak rapid má aké nevýhody ? limit (ktorý by som aj bol rýchlo prečerpal, ale keď nič nevychádza tak čo ma to trápi, celé dni je ten limit plný a neprečerpá sa z neho ani bit a keď aj niečo výjde tak to nepadne ani polka a zasa sa mi to suší tam) a možnosť vymazania partov ... tak ale keď má zasa niekto download speed takú ako tuto majstri tak mu to je jedno keď aj celý ten limit stiahne za hodinku ... dovtedy to ani nestihnú zmazať ... naviac väčšina vecí sa tam drží pekne dlho, občas sťahujem aj také čo už sú tam vari aj rok ... neviem ako vy .. teda viem ako vy

no ale tak pre mňa jeuž rapid životný štýl, tých pár Euro za rok ma nezabije ani nič a oplatí sa mi to, nemusím nikde zháňať pozvánky alebo čo, nemusím sa o nič starať, keďže to mám po partoch tak sa hneď môžem pozrieť na to či to je fake alebo nie, ak byb olo niečo vadné tak mám kontakt na uploadera plus kebyže mám takú speed uploadu tak môžem uploadovať tony vecí a predlžovať si rapid donekonečna za body čo dostanem za stiahnutie súborov a to už je dobrý biznis, prípadne si ich môžem rozmeniť za nejaké vecné ceny (no neviem ako teraz s tým refferer points to bude ale tak no)