torrent vs. party v RS,MU atd.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Co je lepsie???

Torrent
33
56%
Party z RS a MU
26
44%

Celkom hlasov: 59

Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

RS je v pohode až na to, že zmažú 99. part zo 100 a máš po ...
Samozrejme, rapidshare downloader, alebo jak sa volá :D. Proste ten od rapidu priamo :), už kontrolu linkov má v sebe, čiže sa už niečo také nestatne. Ale kedysi... :)

K téme:
Rapid na najnovšie pecky
Torent: Cracky a podobné maličkosti
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Ja nikoho nepoznám kto ťahá z torrentov, tak radšej Rapid. Poradili mi nejaký Isohunt, ale nič moc. Ťažko sa tam hľadá a málo kedy tam dajú niečo dobré pre mňa a scene torenty vôbec nepoznám. Jedine rýchlosť tam celkom ujde.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tak najnovšie pecky máš aj na torrentoch, takže to je vyrovnané si myslím, ale rapid je proste rapid, vieš, že to tam nájdeš a pôjde ti to plnou rýchlosťou ... no a samozrejme je možné, že zmažú ten part, stalo sa mi niečo podobné, ale stačí povedať uploaderovi keď si na kvalitnom fóre a máš to tam v priebehu hodinky-dvoch max ... naviac je to dosť nepravdepodobné ak to sťahuješ hneď v ten deň ako to tam dal/ako bol release ... ak si na pomalom internete tak torrenty sú výhoda lebo to nemažú a máš jedno aj či máš 20 seederov alebo 500, aj tak ti to pôjde pomaly lebo máš slabý internet ...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Práveže na rýchly net je lepší torrent, odkiaľ by som mohol sťahovať s rýchlosťou 5-10 MB/s a za pár hodín desiatky gigabajtov? :lol:

Je asi každému jasné, že najprv sú veci na torrentoch, no nie na smetiskách ako isohunt, piratebay a podobne... :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no ale tak zasa keď sa pozriem aký internet majú ľudia, ja poznám tak 5-10 ľudí čo im ide internet rýchlejšie ako 1MB/s a zvyšok sú také rýchlosti ako mám ja čiže necelých 500kB/s a 900 niečo a podobne ... no a tiež mi chceš zaručiť, že každý torrent ti ťahá hneď tam plnou rýchlosťou ? lebo neviem ako fakt na nejakom superkvalitnom trackeri ako tu ty prezentuješ, ale na rapide všetci majú plnú rýchlosť bez hocijakého čakania a pripájania sa ... no ale uznávam, že torrenty sú výhodnejšie na veľké veci, nezmažú ti to, nemáš sa kam náhliť, žiadny limit si nepreehm ehm, len opäť vravím neviem kao je to inde, ale na TL sa musíš starať o ratio a uploadovať ... a to nie je pre mňa lebo ja nie som zrovna chlapec na uploadovanie
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Pouzivam vyhradne len torrent (privat). Z rapidu taham len CZ DVDcka, nic ine. Zatial ma rapid nicim zaujimavym neprekvapil. Cele je to postavene na jednotlivcoch ktorych bavi uploadovat desiatky GB na nejaky server kde vam to moze nejaky robot zmazat behom sekundy a tiez sa mi zda ze to cele stoji na tenkom lade. Teraz uz to je len o Torrentoch a FileHosting serveroch. DC++ sme pochovali i ked je tam stale rusno no nie ako volakedy za ery ISDN.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

danpark napísal:... no a tiež mi chceš zaručiť, že každý torrent ti ťahá hneď tam plnou rýchlosťou ? lebo neviem ako fakt na nejakom superkvalitnom trackeri

.... sa musíš starať o ratio a uploadovať ... a to nie je pre mňa lebo ja nie som zrovna chlapec na uploadovanie
Je, a ťahať dole ide určite tak dobre, seedovať už ťažšie, ale dá sa aj to, práve sa dalo, a za 2,5 hodín mám naseedované 50 GB. :) A to niektorí majú seed servery v dátových centrách, kde to ide ešte mnohonásobne rýchlejšie, a za 5 hodín naseeduje niekto aj 500 GB.
Prílohy
tor2.jpg
tor.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

danpark: V prospech Rapidu si este nenapisal ziadne plus, vsetko su len omacky alebo veci, ktore Cesar rusil rad radom. A suhlasim vo vsetkom s tym, co napisal on. A ak je aj na privatnych trackeroch vyssieho levelu len jeden uploader, tak stale je sanca, ze tych par megabit ti to tahat bude, takze ci ide o uplnu novinku alebo aj nieco co je tam uz dva tyzdne, tak nie je problem.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

áno áno, musím priznať, že jeho argumenty svedčia v prospech torrentov, no a keby som mal takú rýchlosť uploadu ako on tak by som tam bol asi aj ja niekde. Pre mňa je to stále aj tak vyrovnané, však tak rapid má aké nevýhody ? limit (ktorý by som aj bol rýchlo prečerpal, ale keď nič nevychádza tak čo ma to trápi, celé dni je ten limit plný a neprečerpá sa z neho ani bit a keď aj niečo výjde tak to nepadne ani polka a zasa sa mi to suší tam) a možnosť vymazania partov ... tak ale keď má zasa niekto download speed takú ako tuto majstri tak mu to je jedno keď aj celý ten limit stiahne za hodinku ... dovtedy to ani nestihnú zmazať ... naviac väčšina vecí sa tam drží pekne dlho, občas sťahujem aj také čo už sú tam vari aj rok ... neviem ako vy .. teda viem ako vy :D no ale tak pre mňa jeuž rapid životný štýl, tých pár Euro za rok ma nezabije ani nič a oplatí sa mi to, nemusím nikde zháňať pozvánky alebo čo, nemusím sa o nič starať, keďže to mám po partoch tak sa hneď môžem pozrieť na to či to je fake alebo nie, ak byb olo niečo vadné tak mám kontakt na uploadera plus kebyže mám takú speed uploadu tak môžem uploadovať tony vecí a predlžovať si rapid donekonečna za body čo dostanem za stiahnutie súborov a to už je dobrý biznis, prípadne si ich môžem rozmeniť za nejaké vecné ceny (no neviem ako teraz s tým refferer points to bude ale tak no)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

danpark: Kebyze mas inu rychlost uploadu, tak uz davno nie si na RS a nezaoberas sa nejakymi uploadmi, linkami a bodmi, ktora dostavas za stiahnutie. Nevyhody RS su podla mna tieto:
-nepouzitelne pre cloveka bez verejnej IP adresy, este viac v pripade zdielanie neverejej IP adresy
-bez premium uctu je tazko stiahnut nejake DVDcko
-nizky limit na den/mesiac
-mozno zmazania suborov, horsie je to, ak ti niekto zmaze predposledny subor
-fake, heslovanie archivov, chyba sample pri filmoch, nie je zarucena kvalita
-limit velkosti suborov pri uploade
-nutnost hladat si linky na stiahnutie po roznych forach a blogoch
-mozne problemy a chyby v downloader ako je RapGet ci US Downloader

To su veci, ktore tu uz boli spomenute alebo ma napadli. Myslim, ze je ich viac ako dost.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

okeeee páni, uznávam svoju prehru, torrenty (ale samozrejme z private trackera) sú lepšie ako rapidshare ... ale stále je to pre mňa pohodlíčko keďže tam nachádzam kopu vecí najmä starých, ktoré som na torrentoch nikdy nevidel ... ale tak spomínaš tu, že stiahnuť DVD bez acc je zaťažko, no ale tak občas stiahnuť nejaké DVD cez torrent je tiež na tom podobne keď nemá človek kvalitný torrent z privátneho trackera ... to je to isté ako keď nemáš acc na rapide ... ale tak máte tu pravdu, presvedčili ste ma ... už to nechám tak lebo skončíme pri tom, že mám horší počítač teraz ako som mal pred 9 rokmi keď som brázdil počítačovým svetom v 16 farbách a modrom dosáckom kráľovstve mojej zosnulej 286-ky :D ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

danpark: Je tu par tem venovanych pozvankam a tam bolo zaslanych dost pozvanok. Sam som rozdal co som mohol, teraz nemam nikde nic, ale keby som mal, tak by som rozdal vsetky, samozrejme som si vyberal komu poslem a komu neposlem pozvanku. Dostat pozvanku na nejaky priemerny tracker je otazka jedneho ci dvoch dni.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

taktiez si mozes aj zaplatit pozvanku napriklad na taky Torrentleech.. tie sa celkom dobre predavaju :P
Napísať odpoveď